Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani32
tag
válasz Viki84 #36553 üzenetére
Szia, már van saját topikja is, ott egy tulajdonostól is tudsz kérdezni (talán ő az egyetlen egyelőre akinek van )
Papíron jó masina, az első benyomások is pozitívak. De több idő kell és több felhasználó, hogy kiderüljön: ajánlott-e a tablet.
Az ára nagyon jó.. sőt majdnem a legjobb ilyen konfiggal. Csak az a kérdés, hogy mit kapsz érte Hazai supportot biztosan nem.
-
-
jani32
tag
válasz Fandango #36333 üzenetére
Jajj dejó mégegy tablet 65 ezerért (számomra) felesleges kiegészítővel (WayteQ 100dci 3G , most meg a Concorde T10) Inkább lennének 60 alatt de nem kell 3G (najó ezt még használják is páran azért, meg tudom érteni)...és nem kell bluetooth klavi (mert minek? van aki használja?)
Nem értem én ezt. Kijönnek (magyar piacon) jó tabletekkel és túlárazzák a felesleges kiegészítők miatt.
-
jani32
tag
válasz Webistvan #36093 üzenetére
Itt egy elég jó összehasonlítás arról, hogy melyik a nagyobb...
Netezésre, olvasásra talán jobban megfelel a 9,7-es, filmnézésre a 10,1 a jobb. De a méret csak egy eleme a használhatóságnak, a felhasználói élményt komolyan ronthatja a kijelző alacsony felbontása is (stb.). (Én biztosan nem vennék már 1024*768-as kijelzővel ekkora tabletet)
A legokosabb amit tehetsz, hogy személyesen egy boltban megnézed ugyanazt a tartalmat mindkét méreten
-
jani32
tag
válasz Nyusziman #35992 üzenetére
Igazából, nem biztos, hogy felejtős a Colorovo Vision, csak annyit szerettem volna mondani, hogy egyelőre kevés az infó (nekem) a vásárláshoz.
Ettől még lehet best buy is, csak éppen pillanatnyilag nem tudunk róla
Az említett Modecom 1014 ütős cucc lesz. De ki tudja mikor jelenik meg a hazai piacon, és hogy utána mikor lesznek tesztek.
-
jani32
tag
válasz Nyusziman #35982 üzenetére
Szia!
Colorovo vision egyik teszt videóval.
A másik teszt.
Egy kis reklám.
Amit még ezen felül lehet tudni (hivatalos levél a Colorovo-tól: a gép nem rootolt, a rom-ot nem fogják publikussá tenni, és még nem döntötték el, hogy lesz 4.2 vagy sem.)
Sajnos felhasználói véleményt, fórumot még nem találtam róla, a jelek szerint a támogatottsága kb. nulla
MIndezzel együtt az összbenyomásom szerint jó masina, de ez még nem elég ahhoz, hogy meg is vegyem
-
jani32
tag
válasz Webistvan #35889 üzenetére
Kísérteties a hasonlóság
A Colorovo-ról csak jót olvastam (igaz elég kevés a teszt róla, de ami van az jókat mond). Meglehetősen nagy cég áll a brand mögött. Ráadásul most már 50 alatt van az ára!
Viszont a támogatottsága, ahogy én látom, gyakorlatilag nulla. (Nincs gyári rom és nem is lesz publikusan, a masina nem rootolt, 4.2-ről nincs döntés - talán lesz talán nem) -
-
jani32
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a márkát, vagy konkrétan ezt a modellt (Manta mid1004)?
MÁsik kérdésem, hogy IPS és IPS közötti vizuális különbséget minőségben jelezhet az, hogy az egyik 5 a másik 10 ujjat képes érzékelni? Tehát pl a 10 ujjasak jobban néznek ki? Vagy abszolút nincs összefüggés?
Kösssz
-
jani32
tag
Még egy kezdő kérdésem volna
Ha szeretnék beazonosítani egy tabletet, hogy mi a kínai megfelelője, akkor hogyan kezdjem?
(Külső alapján? Belső alapján? Nézegessem a kínai tabokat aztán hátha szerencsém lesz? Melyik oldalon?)Konkrétan az előző hozzászólásomban linkelt Colorovo City Tab Vision-t szeretném.
-
jani32
tag
Sziasztok,
Előre bocs, ha a kérdés hülye, de IPS paneles gép még nem volt a kezemben (a szabadban).
Mennyire láthatóak a kínai tabletek és átmatricázott változatai a szabadban (napsütés esetén pl.)
Használhatóak, vagy szenvedés a böngészés/filmnézés?Egy tesztet olvasva merült fel a kérdés bennem: a teszt szerint a Colorovo Vision (elég olcsó) tablet erősen tükröződik, és a szabadban sötétebb filmrészleteknél a tulaj csak saját magát látta
Ez általános jelenség az olcsó IPS-es tabletek között?
-
jani32
tag
Sziasztok!
Ezzel a tablettel találkozott már valaki? Milyen lehet? (kapható idehaza)
Még trailer videója is van
-
jani32
tag
-
jani32
tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek erről a tabletről:
Esetleg van-e valakinek? Vagy legalább volt-e a kezében? Egyáltalán, megbízható márkának számít-e?Amit sikerült kiderítenem: Lengyelországban van az európai központjuk, illetve, mintha olvastam volna, hogy a Cube tabletekkel egyezik ez meg. Ez igaz lehet?
(Egy másik modelljüknek -R105- ugyanaz a töltéskor előjövő hibája volt, ha jól értettem a lengyel fórumán, mint a Cube30GT-nek: összevissza működött az érintőképernyő)
Ha Cube volna akkor azt hiszem a legolcsóbb ilyen specifikációjú és jó tablet lenne idehaza, nem? (48 ezer)
-
jani32
tag
válasz Webistvan #35041 üzenetére
Lengyel fórumon egy tulaj azt írta, hogy folyamatos netezéssel 4 órát bírt a tablet. (Valaki más 5 órát említett) Szóval erősen kétséges, hogy 8000 mAh.
A kijelzője valószínű IPS, "teljesen oldalról is jól látható". Wifije stabil, nem akadozik. Ezt írták.
Sajna sokkal több infóm nincs a tabletről, semmi mást nem találtam, pedig engem is érdekelne, nagyon kellemes ára van és a konfig jól hangzik (papíron).
-
jani32
tag
válasz gipsztigris #11262 üzenetére
Jól hangzik, köszi.
-
jani32
tag
válasz gipsztigris #11260 üzenetére
Akkor megbántam
Esetleg akkuidőről nem súgtak valamit a helyszínen?
Milyen összkép alakult ki benned a gép kapcsán? Érzékenység, tapintás, súly, bármi? -
jani32
tag
válasz weinmaker #11256 üzenetére
Várom a tesztet én is, főleg az akkuidő fog érdekelni belőle, az a nagyon necces.
Ja, a 70 sok, de ha belegondolok új tabletet ICS-vel és hasonló tudással nem lehet kapni hazánkban. Van ugyan egy Yarvik Exxa 9.7 ennyiért, amiben több a memória és az akkuja is nagyobb. Viszont annak meg nem olyan jó a supportja. (pl google alkalmazások nélkül szállítják, s ki tudja mikor lesz rá firmware frissítés) -
-
jani32
tag
[ Szerkesztve ]
-
jani32
tag
Sziasztok!
Tabletekben lévő memóriával kapcsolatban érdekelne a tapasztalatotok, véleményetek.
Az ICS-s gépek kényelmesen, akadás mentesen tudnak működni 512 MB memóriával is, vagy inkább az 1 GB-ot igénylik?
Vagy ez teljesen független az ICS-től és csak annyi a lényeg, hogy a nagyobb memóriával szerelt androidos gépek több programot képesek egyszerre futtatni?
Tehát 512 MB is tökéletesen elég tud lenni?
Ahogy kezd fogyni a memória az android nem zárja be az éppen nem aktuális folyamatokat?(A kérdések azért merültek fel bennem, mert a 7 collos ICS-s gépemen néha komoly lassulást tapasztalok, főleg böngészéskor. Ainol Advanced II)
-
jani32
tag
válasz tjb007 #11090 üzenetére
Na ezt nem tudtam, hogy különféle neveken futnak szinte azonos tabletek...
Az akkura tényleg van ahol 7 van ahol már csak 5 ezret írnak... igazad lehet, hogy az a 8 ezer nem valós Mondjuk ha csak 5 ezer az igazság az is jobb mint a kb. 3700 a Concorde-nál... Nem tudom az mire elég.Viszont ahogy olvasom ez a Yarvik mindenféle google app nélkül érkezik (se gmail, se youtube, se market stb...) s az lehet, hogy kellemetlen perceket tud okozni (nekem biztosan
Gondolom a Concorde csapata minden széppel és jóval ellátva szállítja majd a gépét.Köszi az infót!
-
jani32
tag
válasz canniball #11080 üzenetére
Jujj eddig a Concorde 9.7 megjelenésére vártam, de lehet, hogy ez a YARVIK 9.7" - GoTab Exxa jobb vétel? (a 8000mAh akku elég jó... és az 1 GB memória sem rossz)
Nem igazán értek a tablet procikhoz, a Yarvikban és a Concordeban azonos tudású van?
És tudja esetleg valaki milyen GPU van a Yarvikban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest