- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #37128 üzenetére
Én fotóztam már iPad Minivel, vendégségben az volt kéznél, meg amúgyis a háziak macskáját, amelyik odajött dögönyöztetni magát. Ettől függetlenül szerintem nem kényelmes, nem annyira praktikus, mint egy mobil vagy egy kisméretű kompakt fényképező, másrészt meg a DSLR/bridge gépeknek meg a fogásuk sokkal jobb. A tablet nem erre van kitalálva.
Egy hónapja voltunk Londonban pár napra, meglepően sok turistát láttam amúgy tablettel fényképezni. Gondolom, mivel úgyis azon néztek térképet/Layar-t/Streetview-t, az volt kéznél náluk is alkalmi fényképezéshez.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Melack #35559 üzenetére
,, 4.0.4 vagy nagyobb Android jó lenne rá, ami nem akad"
Az S4-en is meg-meg akad az Android, legolcsóbb tabletektől ne várj sokat.
Egyébként nem tudom, hogy mennyit költenél rá, de célszerű lehet akár 20-ért venni egy újat, szinte bármelyiket, egyik se nagyon lesz jobb a másiknál. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Melack #33792 üzenetére
A leírásban nincs benne, de kikövetkeztethető, meg volt egy másik ugyanilyen, ott írva volt.
Hát, ezek nagy részben át szoktak csusszanni, mk808 is átment simán egy hete, tavaly nyári tablet is, meg havonta szokott jönni 70-80$-os lcd+digitizer kombó, ott se volt még gond.
-
csibe1
addikt
válasz
Melack #33535 üzenetére
Bocs,elnéztem.
Ebben az árban igazából két tablet amit érdemes megvenni:Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo topik
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo bemutató
A másik a WayteQ xTAB-70dci tablet
Olvasgasd át a linkelt dolgokat,és döntsd el melyik szimpatikusabb.A Prestigio 2év garival van.
-
zone
őstag
válasz
Melack #33408 üzenetére
Van még több is, ugyanúgy megvannak a slágerek ezeken is, mint a Google Playen. A GetJar pontokat is ad telepítésenként, amit sok játékban in-app fizetésekhez lehet használni.
(#33402) Hungarikum87
Szerintem nem érdemes várni, max., ha már fixen ki van választva és csak az árcsökkentésre vársz, mert mindig jön egy új, egy jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged