Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Melack
üzenetére
Én fotóztam már iPad Minivel, vendégségben az volt kéznél, meg amúgyis a háziak macskáját, amelyik odajött dögönyöztetni magát. Ettől függetlenül szerintem nem kényelmes, nem annyira praktikus, mint egy mobil vagy egy kisméretű kompakt fényképező, másrészt meg a DSLR/bridge gépeknek meg a fogásuk sokkal jobb. A tablet nem erre van kitalálva.
Egy hónapja voltunk Londonban pár napra, meglepően sok turistát láttam amúgy tablettel fényképezni. Gondolom, mivel úgyis azon néztek térképet/Layar-t/Streetview-t, az volt kéznél náluk is alkalmi fényképezéshez.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Melack
üzenetére
,, 4.0.4 vagy nagyobb Android jó lenne rá, ami nem akad"
Az S4-en is meg-meg akad az Android, legolcsóbb tabletektől ne várj sokat.
Egyébként nem tudom, hogy mennyit költenél rá, de célszerű lehet akár 20-ért venni egy újat, szinte bármelyiket, egyik se nagyon lesz jobb a másiknál. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Melack
üzenetére
A leírásban nincs benne, de kikövetkeztethető, meg volt egy másik ugyanilyen, ott írva volt.
Hát, ezek nagy részben át szoktak csusszanni, mk808 is átment simán egy hete, tavaly nyári tablet is, meg havonta szokott jönni 70-80$-os lcd+digitizer kombó, ott se volt még gond.
-
csibe1
veterán
válasz
Melack
üzenetére
Bocs,elnéztem.
Ebben az árban igazából két tablet amit érdemes megvenni:Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo topik
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo bemutató
A másik a WayteQ xTAB-70dci tablet
Olvasgasd át a linkelt dolgokat,és döntsd el melyik szimpatikusabb.A Prestigio 2év garival van.
-
zone
őstag
válasz
Melack
üzenetére
Van még több is, ugyanúgy megvannak a slágerek ezeken is, mint a Google Playen. A GetJar pontokat is ad telepítésenként, amit sok játékban in-app fizetésekhez lehet használni.
(#33402) Hungarikum87
Szerintem nem érdemes várni, max., ha már fixen ki van választva és csak az árcsökkentésre vársz, mert mindig jön egy új, egy jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX