- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28698 üzenetére
Crystal, 8GB, de amúgy nagyon profi. USB-ről is tölthető.
Nekem 2 tabim tűnt el tőlük, érdekes... -
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28698 üzenetére
picit visszaolvasol, és látni fogod, hogy épp tegnap ajánlottam valainek márkákat, meg keresési ötleteket. (segítek: itteni gyorskeresőbe írd: slatedroid)
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Végre sikerült eldöntenem, hogy az eltűnt tabletem helyett nem kell nekem a 10,1"-os tablet, elég lesz 7"-os.
A buyincoins-on most még adnak pár tablethez 8GB-os SD kártyát. Ha valaki még akar rendelni.
Ainol Novo 10 Hero-t már rendeltem tőlük, az elég hamar ideért, a Cube meg eltűnt útközben.
[link]Esetleg ezek közül 7"-os 100$ alatti kategóriában melyiket ajánlanátok? (Kínai rendelés,16GB belső memó szerintem jó lenne és legfőképpen stabil és gyors legyen erős supporttal, jó akksi és USB-ről tölthető. Akár gyári fw vagy főzött rom is lehet.)
Most nem az ajándék 8GB kártya a mérvadó, hanem az előbbi szempontok.
(Ha van más egyéb konkrét ajánlat (ami kapható is), akkor légyszíves márka és típust is írj)
Köszi -
Kvazár
őstag
válasz
Ateess #28690 üzenetére
Szia,
Nem tudom, hogy pontosan mi a célod, a TV-det szeretnéd felokosítani, vagy csak olyan tabot szeretnél, aminek van HDMI kimenete? Ha csak az a célod, hogy a TV-t felokosítsd, akkor szerintem nézz itt szét, háta találsz valami olyat, ami megtetszik neked: Android TV Box
-
polgi803
őstag
Na srácok megjött a Prestigio 7.0 Pro Duo-m...hát azt hittem be***ok mikor megláttam,pláne mikor kipróbáltam....gyönyörű csomagolás,tok, a gép is csinos...amikor megláttam a kristálytiszta képét,azt hitettem rosszul látok...megdöbbentő...és olyan gyors mint a fene...tökéletes...áhh...nagyon ott van a toppon! Még 1x köszi mindenkinek aki ezt ajánlotta...megér minden pénzt!
Kicsit még bugásznom kell mi hol van benne,meg mit kell letöltenem,de ez kész...magától telepített mindent autómatán és minden menüje gyönyörű...még azóta is az állam próbálom visszarakni...
-
Kvazár
őstag
válasz
z0d1AK #28686 üzenetére
Nem csak a magyar maradt ki ebből, hanem egy csomó másik nyelv is. Ebben összesen 5 nyelv van.
Viszont a pontos adatokat már megtudom nézni: 4.0.3-as a droidja, a kernelje meg 2.6.39.4+-os. Ha számít valamit...Főzött ROM-ból milyeneket lehet erre a tabra rakni? Ill. hogyan kell ezeket felrakni? Tud valaki egy jó összefoglaló írás linkelni nekem, ami alapján tényleg meg is lehet csinálni? (Jó sok kérdés/kérés...
)
-
spiritex
veterán
válasz
Ateess #28692 üzenetére
Nem tudom, hogy érdemes-e egy androidos kütyüt egyáltalán TV-re kötni, pláne, ha filmnézéshez kell. Nem tudom biztosan, de akkor kérdezném is a szakértőket, hogy az android képes a megfelelő frekvencián hajtani egy plazma vagy lcd tv-t? Tehát, hogy a kadencia pontos legyen. Tudják a tabletek 23.967-re állítani a tv-t és azon is szolgáltatni a 24p-s filmeket? Mert ha nem, akkor a Hdmi kimenetnek nem sok értelme van..
Na jó, lehet, hogy valaki csak képeket akar nézegetni a tv-jén, úgyhogy akkor, ha nem tudja, akkor csak filmezésre nem alkalmas.. -
Ateess
tag
Ebben az esetben viszont asszem a Pro Duo mégis jobb választás, de lehet a sima dc-n is elgondolkodok még picit
.
-
Ateess
tag
Arról esetleg van valakinek információja, hogy a dci-ben van-e HDMI, mert a gyártó oldalán nem találok, viszont pl. Speedshopban írják, h van benne. Továbbá azt lehet tudni, hogy ennek a hátlapja is fémből van-e, mint a dc esetében?
Egyébként nagyon úgyfest, hogy ez lesz a befutó nálam, olvastam a multipad 7.0 pro duo fórumát és eléggé sokan írták, hogy hibás volt a gép, halk a hangja.
Egyedül az zavar, hogy a dci-nek a procija és gpu-ja picit talán gyengébb, illetve az akkumulátor sem valami nagy, viszont a minőség, támogatottság talán ennek a legjobb ebben a kategóriában. -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Acer a200-as tabot és nincs benne magyar nyelv. Ez ellen, lehet valamit tenni?
A tabot elméletben Németországban vette az a srác, akitől vettem és 4.0.3-as droid van rajta. (De lehet, hogy 4.0.1-es. Nem tudom pontosan, nincs most nálam.) -
-
spiritex
veterán
válasz
Ateess #28676 üzenetére
A WayteQ magyarországi Support-ja szerintem kiváló! Az esetleges firmware hibák rövid időn belül mindig javítva vannak, úgyhogy csak ajánlani tudom, nekem csak pozitív tapasztalataim voltak, amikor még megvolt a 70w-m. A saját fórumja is egy élő, mindig segítő közösség, a mostani kínai gépemnek igaz, hogy nincs sok baja, de sajnos a fórumozó közössége sem olyan élő. Ezt hiányolom egy kicsit..
-
válasz
Ateess #28668 üzenetére
Nekem myaudio 808dcc van,szerintem nem rossz kutyu,ha meg tudsz baratkozni a tft kijelzovel akkor vallalhato darab. Amibe bele tudsz futni a gyenge wifi,vagy eldobja a wifit kepernyozar alatt,vagy pedig alvasbol az egyik magot nem ebreszti fel,bar ez a hiba konnyen orvosolhato. Amugy a gyari neve gadmei e8hd t3 . Mivel az enyemnek a hibaja az elalvo mag nem visszakapcsolasa amit a csuszkas billentyuzar kikapcsolasaval kikuszoboltem,igy panaszra nincsd okom. Neten es telepiteskor kelloen furge,a gadmei-es rommal dual kepet ad hdmi-n keresztul 1080 p a tv-n es a kijelzojen,a flash video a dolphinban meg hdban sem akad. Hata melegszik ha gyilkolja az ember,es egy toltessel 4-4.5 ora amit bir ful fenyeron a wifin logva... Ha javasolni kene melyiket akkor vagy ez ,vagy a prestigio vagy cc play. A ket ev gari miatt inkabb a prestigio.
-
válasz
kovacspityu2 #28658 üzenetére
Hyundai Rock X a 8" egy jó méret.
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #28676 üzenetére
Azt passzolom, nekem az számít normális szervizük legyen itthon. Ha 40 lesz a dci az korrekt. Amúgy sztem a két gépben levő SoC kb egyforma. RK3066-ban mali400 mp4 van, dci-ben mp2, de magasabb órajeleken. Nekem utóbbi SoC-os tab volt, nem éreztem semmiben lassúnak. Mondjuk nem 1280-as volt.
-
Ateess
tag
válasz
Chaser #28675 üzenetére
És melyiknek van magyarországi képviselete?
Amúgy Speedshopban már elő lehet rendelni a dci-t: http://www.speedshop.hu/kategoriak/tablet/marka-szerint/wayteq/elso.htmlÚgyhogy akkor azt hiszem Pro Duo és a dci ami játszik nálam, bár sajnálom a bluetooth-ot, hogy egyikbe sem raktak, az még igazán belefért volna.
-
Ateess
tag
válasz
Chaser #28673 üzenetére
De egyébként a Pro Duo és a dci között nem csak az aksi ami különbözik, mármint ugyanolyan proci, memória, stb van bennük, nem?
Play-en csak azért gondolkoztam, mert van benne bluetooth, emiatt raktam még be a kalapba a MyAudio-t is, bár tény, hogy a WayteQ-et és a Prestigiot több helyen láttam, hogy jobban értékelték.
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #28671 üzenetére
Ha valóban 3000-es akkuja van az tényleg nem nagy. 1280-as panel jobban fogyaszt, gyanítom a SoC-nak is jobban kell tekerni. 1024-es ainolban 3700-es van pl.
szerk: Crondore: akartam olyat venni, de lebeszéltem magam amíg nincsenek tapasztalatok. Érdekes ainolnál szinte minden új széria defektes kezdetben. Mostaniak közül talán a crystal volt kivétel.
szerk2: Asszem hamarosan én is jelentkezek PP-nél, 2 tabim eltűnt az éterben
-
Crondore
tag
válasz
stmiklosi #28647 üzenetére
Sima az ügy ainol hero 190$ jött - rossz visszament, kéne helyette jó... kb 45. nap a e hónap vége. Biztos ami biztos nyitok egy disput-ot(csak annyit írok bele, hogy rossz jött, ezt visszaküldtem (csatolom a csomag képét feladási elismervény képét meg ilyesmi...), és várom a jót, és míg meg nem jön a jó kérem hogy ne zárják le az ügyet...), és próbálom nyitva tartani míg meg jön a jó... kb ennyire gondoltam...
szerintem ez így jó lesz...
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok és az alábbiakat néztem ki, a lényeg, hogy 35 - 40e Ft körül szeretnék maximum költeni:
- Wayteq xTAB-70 dc
- Wayteq xTAB-70 dci
- Concorde Tab Play
- MyAudio 808DCC
- Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
Ezek közül melyiket ajánlanátok, illetve mik a tapasztalatok, vagy ha van jobb ötletetek ebben az árkategóriában, akkor azt is szívesen fogadom?
Előre is köszönöm a segítséget, remélem minél több hozzászólás érkezik.
Üdv,
AtisBocsi, hogy elküldöm mégegyszer, de sűrgős lenne a válasz.
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna androidra valami jó és ingyenes vírusírtokat/ tűzfalat vagy akármit amitől biztonságban érzem magam hogy pl egy freemailbe be merjek lépni?
Mert steam-es karácsonyi acsi eléréshez be kell lépni mobilon a steambe de alap állapotba még a freemailembe se lépek be,mert amiket hallani
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28661 üzenetére
Szerintem kezdésnek nézegesd meg a fenti márkák megfelelő méretű darabjait, írd fel, hogy mely típusok maradnak a kalapban, aztán irány a slatedroid, esetleg a dragondevs v. tabletrepublic megnézni a főzött romokat/véleményeket.
(én így csináltam, nekem bevált)
"sajnos" nagy a választék, nem könnyű dönteni. -
Ateess
tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok és az alábbiakat néztem ki, a lényeg, hogy 35 - 40e Ft körül szeretnék maximum költeni:
- Wayteq xTAB-70 dc
- Wayteq xTAB-70 dci
- Concorde Tab Play
- MyAudio 808DCC
- Prestigio MultiPad 7.0 Pro DuoEzek közül melyiket ajánlanátok, illetve mik a tapasztalatok, vagy ha van jobb ötletetek ebben az árkategóriában, akkor azt is szívesen fogadom?
Előre is köszönöm a segítséget, remélem minél több hozzászólás érkezik.
Üdv,
Atis -
dugesz77
őstag
válasz
kovacspityu2 #28661 üzenetére
Window: [link]
Ezzel nem nagyon tudsz mellé fogni,mindenki dicséri. -
hun_gery
aktív tag
válasz
window , onda, ramos, talán ainol.
-
spiritex
veterán
válasz
Ainol Novo7 Crystal!
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Most jelenleg Kínai forrásból beszerezve mi a bestbuy 7"-10.1"-ig?? A support és SD bővítés, stabilitás fontos.
Csak a típus neve elég.
Köszi -
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
személyeskedésnek haszna nincs. nem vagyok nagy góré, én is főleg kérdezni járok ide. de pár fórumon már megtanultam, ha kérdezek és nem válaszolnak, nem teszem fel másodjára és harmadjára is.
ha akarnak, vagy tudnak, majd válaszolnak. -
polgi803
őstag
válasz
kovacspityu2 #28652 üzenetére
Engem nem érdekelnek a részletek...csak van 1-2 modi ismerős itt és tudom,hogy ha ilyet látnak hamar eljár a "kick" gomb felett a kezük...ennyi...
-
kovacspityu2
tag
válasz
polgi803 #28649 üzenetére
Igazad van, ÉN kérek elnézést más megbotránkoztató, önimádó és témába nem illő hozzászólásáért.
(A 2-3-szori tisztelettudó rövid kérdésem azért volt fontos, mert online-ba voltam a Kínai eladóval és döntenem kellett az elveszett csomag sorsa (pénz vissza vagy rendelés) sorsáról.) -
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Szerintem PM-ben folytassátok,mer' erre jár egy modi és nem lesz miről beszélgetnetek...
-
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #28644 üzenetére
Modnom én, hogy alap neveltetéssel vagy IQ-val van gondod. Vegyél NAGY levegőt és nyugodjál meg "pistike". Nem bánt a bácsi!!
Ha a kétszer 2 soros kérdésemmel megsértettem valakit, attól ezúton is elnézést kérek."Akinek meg nem inge ne vegye magára."
ENNYI16564-től javaslom elolvasni f4lcon kérdéseit!! Ő is új volt a témában, kérdezett válaszoltak.
Itt csak azok szoktak kötekedni egy teljesen szimpla kérdéssel, akiknél valami gond van.Ha nem akarsz nem válaszolsz, ezért volt rövid kérdésem és 3-4 típus elég lett volna válasznak, persze nem tőled.
Léygszíves mielőtt nagyon nagynak képzelnéd magad, előtte idézz az én üzenetemből, amire alpári módon reagálsz.
Ez csak mind nagynak tűnő humbug amiket írsz és valószínűleg valamilyen szinten tetszel magadnak. Ha valakit szidalmazol és jelzőkkel, metaforákkal támadod, akkor az eseményeket nem követők kedvéért idézetet is tegyél a reagálásaid mellé, ne csak vaktölténnyel lövöldözz. Van hangja, de értelme????Sok ember fordult hozzám privátban, mert felajánlottam a segítségemet egy bizonyos tablettel kapcsolatosan és segítettem nekik. Ez természetes szerintem, nem az a hozzáállás amit főként TE produkálsz.
-
stmiklosi
tag
válasz
Crondore #28641 üzenetére
Szevasz!
Jut eszembe, immár csak általában, hogy (sok itteni tanács ellenére) nem rohanok disputát nyitni.
kb. 100§ értékű cuccaim sima postával rendeltem, én nagyobbnak gondolom az esélyt a "rátét" elkerülésére, a DHL-t a nagyobb érték és biztonság miatt választják, nem sugallok értékes holmit, nem kapartam a falat, hogy ideér-e 10-20nap alatt, átlagosan ezek 30-35 nap alatt értek ide, időben rendelek.
Addig nem látom értelmét a disputa nyitásának, mert a PP is tudja ezt és azt mondja, türelem.
Másképp áll hozzá, ha már a 40. nap környékén tartunk. Ott már komolyabban felmerül valami turpisság.
Volt amihez egyébként 45 nap kellett vám (ÁFA) nélkül. Amihez volt, az + 2 hét a Posta ügyintézésében.Üdv: StMiklos
-
polgi803
őstag
...Akkor élek is a lehetőséggel...
Bocsi srácok! Még 1 fontos kérdésem lenne...akkor a masinámnál nem lesz semmiféle "nem olvasom be a PDF szöveges fájlokat", ugye? Alias Ebuksi...csak mert az egyik munkatársamnak voltak ilyen gondjai igaz Maxell Tab-al...köszi, ha erre még válaszoltok!
Erről a gépemről lenne szó...holnapra igérték,ezért előre érdeklődöm tőletek!
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo -
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #28643 üzenetére
Én elolvastam, nemvoltam rest visszaolvasni, veled ellentétben és láttam , hogy hány emberre mordultál itt rá egyből, mert nem nyalta ki a te hátsódat.
Pityuka, necsináld !!
figyu, ne használjuk ezt a topicot népnevelésre, de azért szerintem bekék állnod a tükör elé kicsit.
MILYEN ALAPON vonsz te itt kérdőre bárkit ?
Olvasd el, tilos a flame, tilos állandóan ugyanazt betenni, mégha nem is válaszolnak, meg egyáltalán, ha valahová beköszönünk és kérdezünk valamit , akkor azt tisztelettudóan és kellő udvariassággal tesszük és nem kezdünk el pattogni.
Viszont nem tilos a keresőt használni, sőt, javallott inkább !
Otthon is ilyen stílusban kérdezel vagy kérsz ?
Anyád-apád nem mondta sose, hogy mik az alapvető emberi udvariasság formái ?
itt kell rájönnöd?
ám legyen, itt is megtudhatod, de azért ennek van egyfajta bukéja, nem ?? -
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
szerintem meg vissza kéne venni az orcából, kisfiu.
Micsoda stílus ez ?
ha valaki kíváncsi valamire, akkor illedelmesen és tisztelettudóan kérdez és várja a választ.
Nehogymár a csík tolja a repülőt.
Volt itt az a másik muki a buta nevű nicknévvel, összekéne téged kötni vele.
nem a francia nevelőnőt hiányolom , hanem a francia gyerekszobát, , micsoda stílus ez, hogy leugatunk itt mindenkit ?
vegyél magadnak, amit akarsz, aztán verd a saját fejed a falba, nehogymár azthidd, hogy valaki itt segít neked, amikor igy nyitsz ? !!hja, és használd a keresőt, ha már lusta vagy visszaolvasni
-
kovacspityu2
tag
válasz
f4lcon #28611 üzenetére
Nem kéne ennyire segítőkésznek lenni, ha meg csak arcoskodni akarsz (biztosan te vagy a nagygóré
), akkor inkább ne is reagálj a kérdésemre, szerintem az az 1-2 sor senkit nem zavar.
Ha jobban elolvasod az alap kérdésemet, láthatod, hogy Kínából szeretnék rendelni az eltűnt tab helyett. Mivel olyan nagy ütemben hozzák ki az újabbnál-újabb tabokat, hogy követni sem lehet, hacsaknem valaki teszter vagy adócsaló és többért adja el a VÁM mentesen behozott terméket (nem tartana sokáig a fórumot összevetni az eladó tabletekkel).
Ha el is olvastad volna, akkor meg pláne tudnád, hogy 10.1-es tabletek iránt volt az érdeklődésem, ezért már nagyon rég óta nem olvasom a 7"-os tabokkal történő eszmecserét. Ezért kértem segítséget olyanoktól, akik pár típust felsorolva segítenek a választásomban, mert van tapasztalatuk 7"-os kategóriában.
A jelzőket meg direkt kihagytam. -
Mezcal
addikt
válasz
Chaser #28634 üzenetére
Konkrétan a tescos my audio 10-es egy parasztvakítás, mert mit is kapsz 35-ért? 10-es TN panales kijelzőt 1024x600-as felbontással és 1 magos processzorral. Ezért az árért pro 7 duo-t kapni 2 magos cpu-val és 4 magos gpu-val 7 colban ugyanilyen felbontással ips kijelzőn. Inkább egy 7-es, ami nem kicsi, de minőségi.
-
stmiklosi
tag
válasz
polgi803 #28626 üzenetére
Szevasz!
Az enyém se olvasta be, feltoltam egy PDF readert, aztán megy.
Én ezt szeretem az Androidban, hogy (eddig) mindenre, amire igényem volt, találtam megoldást.
Ja, hogy ennek alapból benne kéne lenni? Istenem, ha nincs beletesszük.
Én jobb szeretem a minimal telepítést, majd rakok bele amit akarok.
Én így állok hozzá....
Üdv: StMiklos -
stmiklosi
tag
válasz
Crondore #28539 üzenetére
Szevasz!
Mindenképpen indíts disputát 45 napon belül, ne törődj vele mit ír, hiteget a ferdeszemű!
Engem addig hitegetett, amíg kicsúsztam az időből, mondjam, hogy utána egy levélre se reagált, sőt törölte a cikket a shopból. Erre meghúzta a vállát a Paypal, miről is beszélek! Azért persze képernyőfotókkal megtámogattam mondandómat, de gondolom annyi a reklamáció (sok millió üzlet között), hogy nem foglalkoztak vele, kilógott a szabályzatukból.
Más esetben (később már többet tudtam az ügymenetről) kaptam vissza pénzt.
A disputa, ha nem rendeződik a dolog 2 héten belül (azt hiszem ennyi van erre) kiterjeszthető, de csak a határidőn belül, erre kapsz majd figyelmeztetést. Akkor jön az escaláció.
Ha rendeződik, akkor lezárhatod a dolgot...
Üdv: StMiklos -
peter76bp
aktív tag
válasz
VMatteo #28633 üzenetére
prohardver fórum
concorde fórum
itteni 7015-ös bejegyzésekLehet olvasgatni
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28622 üzenetére
Maga a 10-es méret nem parasztvakítás. De az adott myaudionál minden lesz, csak felhasználói élmény nem
A prestigio multipadot már el tudnám képzelni. Persze hátrány a nagyobb tömeg és térfogat, előny viszont a nagyobb felület. Átmenetnek 8-as is már sokkal jobb - nagyobb - mint a 7-es, de abból értelmeset - IPS, normális SoC - itthon nem láttam.
szerk: bradam: Ez az a tipikus eset, ha ajándéknak szánod: ne vedd meg. Ha magadnak: szintén ne. Sztem. Januárban biztosan lesz újra. Már csak a + 1év gari miatt is érdemes várni. De sztem ekkora méretben a 16:9 már jobb, pláne hogy HD felbontással párosul.
-
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Ezzel szemben ez biztos: a Concorde 9.7 IPS full hd (SD90) 1080/50p kamerafelvételt szépen játszik, és volt 1-2 olyan mkv film már, amit a dedikált médialejátszó (sigma chip) nem játszotta le, de a concorde hdmi-n szépen kiadta plazma tv-re.
Wndows ügyben igazad van, de a win dicsőítése nem ennek a topic-nak a feladata, sőt mégcsak nem is az címe, hogy ismerkedj az android rendszerrel. Bocs, általában csak olvasom a topic-ot, a hozzáértöket.
Hidd el, nem akart senki becsapni, ne haragudj.
Uff, továbbadnám a békepipát. -
peter76bp
aktív tag
válasz
VMatteo #28627 üzenetére
Azért ennyire nem kellene türelmetlennek lenni, 2 óra alatt nem jön válasz és újra beírsz? Tegyél fel egy Quick System info Pro-t vagy valami hasonló progit és nézd meg mi terheli a processzort, mi eszi a memóriát. Illetve van saját fóruma a készüléknek azt is át lehet olvasni. Én úgy látom mások sem dícsérik a teljesítményét.
-
polgi803
őstag
Bocsi srácok! Még 1 fontos kérdésem lenne...akkor a masinámnál nem lesz semmiféle "nem olvasom be a PDF szöveges fájlokat", ugye? Alias Ebuksi...csak mert az egyik munkatársamnak voltak ilyen gondjai igaz Maxell Tab-al...köszi, ha erre még válaszoltok!
Erről a gépemről lenne szó...holnapra igérték,ezért előre érdeklődöm tőletek!
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
-
válasz
Mivel ebben a hozzászólásban mindenki, igy én is meg lettem szólítva, ezért nem bírtam tovább én sem. Visszaolvastam 24001-es számú hozzászólásig.
Egy árva kanyi kérdést nem tettél fel itt a fórumban, hogy milyen tabletet vegyél, vagy más formában sem említetted, hogy milyen igényeid lennének tablet vásárlásra.
Az első hozzászólásod az, hogy a Concorde Novum tabletodnak rossz a hangja, majd az, hogy hihetetlen módon megjavult.
Utána idejössz fröcsögni, hogy mindenki hallgat arról, hogy androidon nem megy a Silverlight/Java/Flash meg blabla.Talán mindez nem történt volna meg, ha KÉRDEZEL.
Mivel nem tetted, egyet tudsz tenni, mint a gazda akinek nincs földje: vess magadra.
Föcsöghetnél még pár sort itt almát körtével összehasonlítva, de túl sok értelme nincs.És mindenki okulására leírom: ha flash-es, java-s vagy silverlight-os oldalt néznél androidos tableten, akkor ne vegyél, mert nem lehet. Vegyél Microsoft tabletet, vagy egyáltalán ne vegyél tabletet.
-
Mezcal
addikt
válasz
Chaser #28621 üzenetére
Erről van szó, egy nagy parasztvakítás a 10-es méret, miközben azért kapsz egy tn-es ditheringes panelt, ami alapból 256K színt tud és a betekintési szöge a béka feneke alatt van.
A gagyi hardvertől meg már a menüben megakad. Ott van a topicja, aki megvette már árulja vagy el is adta, annyira jó vétel. -
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28620 üzenetére
Valaki 40-ért veszi a legolcsóbb myaudiot. Kiscsaj mesélte húdejú, húdeszép. orra alá dugtam a crystalt, azóta nem sztárolja azt a "hulladékot"
Persze, 10-es, TN panellal, 1 magos SoC-kal, érintőfelülete se az igazi. Hát inkább 7" ennyiért ami mindenben jó, pl pro duo itthonról. Vagy drágábban normális 10-es.
-
VMatteo
őstag
CC 7015-öt hogy lehetne gördülékenyebbé tenni? eléggé laggos alapállapotban
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Átfutottam az utolsó oldalakat, viszont nem találtam egyöntetű véleményt. Ez 60-ért jónak számít,van nála jobb alternatíva? Illetve a Wifi gyengeségről szóló hírek mennyire igazak?
-
válasz
kovacspityu2 #28608 üzenetére
még talán 25-ször megkérdezhetnéd.
hátha válaszol valaki.de lehet talán az is elég lenne, ha visszaolvasnál a topicban
-
kovacspityu2
tag
28555-re valaki??
Köszi -
losi73
senior tag
üdv droidra van hasonló oldal?
http://appshopper.com/6
-
b0bcat
addikt
Kezdődik megint a néphülyítés...
Aztán majd megy a sírás, hogy miért 50-60 ezerbe kerül itthon a boltban, amikor az usákoknál csak
húszezerbenettó harmincba kerül (150 USD jelenleg több mint 32 ezer HUF). -
crue
őstag
válasz
Te ugye csak azért vettél táblagépet, mert már a csapból is ez folyik és úgy voltál vele, hogy "nehogymá' nekem ne legyen egy olyan izé, még ha fingom sincs, hogy mire való!" Valld csak be. Tekintve, hogy rengeteg üzletben, áruházban kipróbálhatóak ezek a gépek, igen nagy ostobaság volt vakon beleugrani és utána itt szapulni az androidot. Folyton azzal jössz, hogy mi mindent nem írtak le az androidról és te mennyire átverve érzed magad. Csak egyet árulj el: ki mondta, hogy olyan lesz mint az xp? Mert valami tévedés folytán állandóan ahhoz hasonlítod. Tegyél meg egy szivességet magadnak és itt mindenkinek és add el a gépedet valakinek, aki tudja használni is. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest