Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz buta29030 #27434 üzenetére
Hello,
Nekem egy 7030-as tab-om van és katasztrófális a hang, szép fehérzaj van benne. Fülessel, max 30 perc után már kapcsolom is ki a zenét/rádiót/videót.
Ezért is és még egy-két apró dolog miatt váltani szeretnék, ezt meg lepasszolom a szüleimnek.- - - We Enter Into The Future - - -
-
spiritex
veterán
válasz buta29030 #27457 üzenetére
Tudom miről beszélsz, az első szar Navon-omnál ugyanez volt, nem is tudtam gondtalanul megnézni egy filmet sem. A mostani Crystal-nál szerencsére már nem jelentkezik a dolog, nagyon jó a hang, direkt figyeltem, füleltem, de tényleg nincs semmi zavaró jelenség. Teljesen csend van, ha a film lehalkul!
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz buta29030 #27761 üzenetére
Keverednek a dolgok itt...
bopeti98 az edigitalról kérdezte, hogy vajon trükköznek-e a specifikációkkal (egyébként csak simán figyelmetlenség)
Te meg a ConCorde-ról beszélsz.A fórumba sztem próbálj meg újra regelni. Nekem még aznap aktiválták.
bopeti98: A Play várhatóan 17-én fog érkezni. Addig elvileg a ConCorde bemutatótermében ki lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
hevizms
addikt
válasz buta29030 #27766 üzenetére
Sajnos típushiba! Beszéltem velük telefonon, és elmondta a szervizes, hogy ezzel a hibával nem cserélik ki. Ez szerintük tulajdonság, nem hiba. Valami ilyesmit a honlapjukon is írnak.
Pontosan a lényeg:tulajdonság NEM hiba! Ennyi erővel az is hiba hogy nem sarkos ,hanem lekerekitett a sarka a tabnak!Megirták hogy miért van.Ha valaki nem akarja megérteni az nem is fogja.
Na-most nézd, nálunk nincsen kisgyerek, de ha lenne, az lenne az első dolga, hogy a körmöcskéjét bedugja a felálló kijelző alá és ..
Próbáltam bedugni a körmömet készakarva,de nem sikerült.Meglepődnék ha egy gyereknek sikerülne.Ugyanis nem tudom mennyi mm vastag az üveg,de olyan 3-4 mm biztosan van.Ha most ebből 0,5-1 mm kiáll,akkor hogyan tudja aládugni bárki a körmét?
Lehet ezen viccelődni, de aki ilyet fogott ki és visszaküldve megint ilyet kapott, az talán nem tartja annyira viccesnek mint ahogyan te azt itt érzékelteted.
Nem viccnek szántam,tényleg nem értem miért akkora gond ez?Napi szinten használom a tabot,de esküszöm észre sem vettem addig,amig nem kezdtek irogatni róla és akkor én is megnéztem közelről.Meglehetősen közelről kellett vizsgálnom,annyira jelentéktelen a dolog.
Egyébként a wifije nem rossz, de nem is jobb mint bármelyik notebookomé. Van ebben tapasztalatom, viszont ez az első tabletem. Szóval nem tudom te mihez méred, de én egyáltalán nem tartom kiemelkedő jónak a wifijét. A többié viszont ettől még lehet szar, abban nem nyilatkozom.
Ahhoz mértem hogy előtte már 2 tabletem is volt és azokkal nem tudtam olyan helyeken venni a wifi jelet,amivel most a Novummal igen.Ja és ne notebookhoz mérd már légyszives.Azt mindenki tudja hogy a notebook wifi vevők erősebbek mint a tableteké.
Két telefonbeszélgetésem volt. Egy hardveres és egy szoftveres kollégájukkal. Azt a simlis dumát amit nekem levágtak, az nem volt semmi. És ezek voltak a legjobb szakembereik. Vajon milyen lehet a többi?
Nagyon sajnálom ha neked ilyen tapasztalatod volt velük.Nekem volt szerencsém személyesen találkozni velük mert vittem hozzájuk az IPS+ tabletemet olyan hibával,amiről kiderült nem is hiba,csak én voltam a hülye.Nagyon rendesek voltak,szépen beszéltek velem,semmi nagyképűség,segitőkészek voltk és elégedetten távoztam onnan.
Komolyan mondom én még ilyen pozitiv ügyfélszolgálattal nemigen találkoztam életem során,pedig már több x-et elfogyasztottam[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz buta29030 #27798 üzenetére
Ja hogy te úgy gondolod hogy csak szidni lehet őket?
Semmi közöm hozzájuk,de ha elolvasod a fórumukon az eddigi hozzászólásaimat az IPS+ topikban láthatod hogy igencsak megirtam a negativ észrevételeimet is azzal a készülékükkel kapcsolatban.
Ott is ezen a néven szerepelek,olvass vissza.
A Novumról is megfogom irni ha negativ dolgot tapasztalok,de eddig még nem volt olyan.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buta29030 #27837 üzenetére
Miért kell legyen? Épp most írtam le, hogy hiába voltak a készülékeimben, nem használtam őket. Persze, nem zavar, ha benne van, csak nem használom, de ha valaki nem akar ezért +5k-t fizetni, akkor miért legyen benne mindegyikben? Nem értem az okfejtésed a "kell" okán. Mintha egy vak embernek azt mondanánk, azért vegyen Galaxy SIII-at az SIII mini helyett ,mert jobbak rajta a játékok, miközben neki csak a hangvezérlés és a felolvasás a fontos (és egy ennél olcsóbb készülék is elég lenne). Még ha egy árban lenne, akkor sem lenne értelme megvennie a nagyobbat.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz buta29030 #27839 üzenetére
Ugye feltűnt, hogy amit írsz, az nem releváns a felvetett témával kapcsolatban.
Én arról beszéltem, hogy éppen jó az, hogy van GPS-es és GPS nélküli készülék is, nem azt mondtam, hogy ne legyen egy tabletben sem GPS.
Remélem, így már világos."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Richee11
senior tag
válasz buta29030 #28277 üzenetére
nyilván nem 5 gigás filmeket akaork nézni rajta, de mondjuk az LG optimus black telefonom is lejátszik egy 500 megás sorozatot gond nélkül. Arra hogy egy 1 órás vonatúton megnézzek a 45 perces sorozatot, szerintem ez az eszköz tökéletesen megfelel. Vagy arra hogy az egyetemi jegyzeteimet amik doc.ba meg pdf.be vannak tudjam olvasni és ne kelljen elővenni egy laptopot az utazás során. Nem vakít Chaser hozzászólása, örülök neki hogy legalább segít a döntésben.
-
Richee11
senior tag
válasz buta29030 #28282 üzenetére
Félreértés ne essék, nem akartam megtámadni az állításod, és nem is vonom kétségbe azt amit írtál. Én csak arra akartam utalni, hogy nem csak tablet függő, hanem mondjuk film függő is. Tehát lehet egy 5 gigás filmet nem visz döccenő mentesen a gép,de ha egy más félórás film, kb 700mega vagy 1.4 giga, azt lehet gond nélkül elviszi. Amikor arra utaltam, hogy filmezésre használnám, akkor ilyen filmekre gondoltam.
-
dugesz77
őstag
válasz buta29030 #28287 üzenetére
Nem kötekedés tényleg de a bluray gyári speckója a 24fps. Ennyivel rögzítik a lemezre is pont mint a mozis kópiát. Ami téged megzavar az a pulldown. Otthoni körülmények között a 24 Hz lejátszás az megoldhatatlan ezért 2x es vagy többszörös mintavételezéssel játszák le(lehet belőle 50/60/72/96/120 Hz is).
Létezik a 50Hz-60Hz 1080p de fölösleges ezzel erőltetni a hardvert. -
LámaZ
addikt
válasz buta29030 #28382 üzenetére
MAGYAR vezérigazgató.
Én a kolléga helyében elvinném a médiamarktba, oszt válasszon magának, amit akar. Ha nem tetszik, magára vessen.
10”-os tabletem (is) van - és van egy 7”-os tabletem is - kiválóan emailezek vele.
Amúgy Samsung, Google Nexus, Sony, Asus, HTC ilyenek... vannak ott bőven, és persze ipadok is.Rég megérdemeltem volna egy vezérigazgatói posztot, én biztos fellendíteném a magyar gazdaságot.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
bylow
senior tag
válasz buta29030 #28387 üzenetére
Szerintem 3 tagú cégről van szó ! Vez,ig.- Főnök.- Alkalmazott.
Simán valami komolyat kell venni, hisz le tudja írni az adóból! HÁT NEM EZ A DIVAT ???
Ja, és ha hurcolászni akarja magával akkor szerintem a 7"-os sokkal kényelmesebb mint a nagyobbak.
Na mind1, de télleg jó a sztori(#28391) z0d1AK : Akkor jól sejtettem! Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
z0d1AK
nagyúr
válasz buta29030 #28442 üzenetére
Ez igazából elég relatív, hogy a Windows-hoz, vagy a Linuxhoz képest szar. Mire szeretnéd használni, szövegszerkesztés, videó vágás, torrentezés? Mert akkor tényleg nem Android kell.
De ha csak egyszerű netezés, videózás a cél, akkor (szigorúan csak a felhasználás módjától függően, de) jobb az Android.
Persze ez függ a készülék minőségétől is, illetve a felhasználói igényektől is.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz buta29030 #28445 üzenetére
Az, hogy az egy másodperces művelet fél perc, az nem az Android hibája, hanem azé, hogy olcsó cuccot vettél. Próbáld ki pl. a Galaxy Note 10.1-et, ott hibátlanul megy ez. Ahogyan én is pillanatok alatt megvagyok ilyenekkel az iPad Minin. És ne mond azt sem, hogy drága. Mert számítógépet sem 45 ezerért vesz az ember.
Egyes műveleteknél valóban hiányzó lehet a Flash, Silverlight, bár ezt én speciel az iPaden nem igazán szoktam tapasztalni, az elmúlt egy évben talán a kezemen megtudom számolni, hogy hány alkalommal hiányoztak ezek a tableten.
És mint írtam is fentebb, a sebesség, minőség nem feltétlenül Android hiba, hanem annak köszönhető, hogy "gagyi", nem jól optimalizált készüléket használsz.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz buta29030 #28449 üzenetére
Valószínűleg azért is írod ezt ennyire magabiztosan, mert első tabletes vagyok, míg nálad több száz tablet járt már az elmúlt évek alatt... Na mindegy.
(#28448) laszlohu: Tegyük hozzá azért, hogy itt a refurbished cuccok vannak, azaz garis, vagy 3 napos hibával visszaérkezett cuccok átvizsgálva, újra csomagolva.
-
-
b0bcat
addikt
válasz buta29030 #28445 üzenetére
"Ha nekem korábban azt mondja valaki, hogy egy bal egér gombbal való kijelölés és egy kontrolcé-kontrolvé mozdulat összesen 1 másodperce helyett én majd fél percig fogok ügyeskedni..."
Engem is kicsit bosszant, hogy az olyan alap műveletek, mint a kontrol-C-kontrol-V körülményesebbek, mint PC-n, de azt gondolom, hogy ennyi kompromisszumot megér a dolog, hogy összességében kényelmesebb pl. netezgetni egy tablet-en, mint egy kisebb vagy nagyobb laptop-on. (Flash ill. Silverlight hiánnyal ritkán szembesülök.)
Nekem az a legnagyobb gondom, hogy a képernyő-billentyűzeten még mindig lassabban tudok gépelni, mint fizikai billentyűkön. (Ezért keresek régóta QWERTY-s tablet-et, de egyszerűen nincs ilyen.) De ezzel együtt is lehet jegyzetelésre használni egy tablet-et.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Warter
addikt
-
z0d1AK
nagyúr
válasz buta29030 #28460 üzenetére
Az érdekeltségemről csak annyit, hogy hivatalosan munkanélküli vagyok egy ideje. Itthon a saját hírportálom szerkesztem, ami többek között tabletekről szól.
A hiba amiről beszélek, használhatóság terén abból adódik, hogy adott a Te tableted, ha jól rémlik a ConCorde Tab Play-t írad. Ez a készülék egy kínai bérgyártmányban készülő tablet. Azért kerül 45 ezer forintba, mert egy esetekben a minősége nem olyan, mint egy drágább modellé. Érthető ez alatt az általad is írt ragasztási hibát. Emellett a kínai készülékek sok esetben nem kapnak olyan minőségű touch panelt, mint a drágább alternatívák, ha egymás mellé helyeznénk mondjuk egy GAlaxy Note 10.1-et és egy Tab Play-t, hamar látszódna is a különbség az érzékelésben.
A másik hiányosság a szoftver optimalizálása a hardverre. Nem véletlen az, hogy a nagy gyártók hónapokig szöszölnek azzal, hogy a legfrisebb rendszerverziót kiadják frissítés formájában. Ez azért van, mert igyekeznek a legjobban optimalizálni (ideális esetben), hogy ne legyen akadás, hiba. A kínai tabletek esetében nagyon hamar jön a frissítés, azonban ez elég felületes optimalizációt kap, nem kerül összehangolásra a hardver képességeivel.
Igazából az, hogy Te alkalmatlannak és szava hihetetlennek találsz a témában, nagyon nem zaklat fel. Egyrészt, mert dühből írsz most, amelyet a csalódottságod keltett, másrészt azért, mert tisztában vagyok a munkám minőségével, amíg te nem. Részemről ez külön vitát sem ér meg.
-
LámaZ
addikt
válasz buta29030 #28527 üzenetére
Te elfogult!
Hajóval sem akarunk repülni, és repcsivel sem úszni.
Mondd inkább azt, hogy nincs neked ezekre pénzed, vagy ha van, már túl öreg vagy ahhoz, hogy megtanuld a kezelésüket.
Az ember 15-20 éve hallhatott ilyen dumát a PC-kel kapcsolatban, amikor a szöveges doksikat nem írógépelve, hanem floppin kellett leadni.Ja, az egyik nagynéném 1990 körül azt mondta, azért nem vesznek automata mosógépet mert túl sok vizet fogyaszt, és letépi a ruhákról a gombokat.
Maradiak.
Legyen minden jó!
-
z0d1AK
nagyúr
Szeretném leszögezni, hogy internetezni leginkább csak tableten és telefonon tudtam, számítógépen már nem. A gépemet csak akkor kapcsolom be, ha dolgozom. A cikkeket gyorsabban tudom gépelni a fizikai billentyűzeten, illetve sokat segít a nagyobb kijelző is. Ellenben az utóbbi időben egyre gyakoribb az, hogy egy-egy cikket útközben a buszon, vagy esetleg barátnőmnél az iPad Miniről írok meg, mert az van kéznél. És bár lassabb (főleg a gépelés miatt), mint a gépen, de ha nincs gép, akkor a célnak megfelel. Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy a WP kliens nem a legjobb, így ott csak közzéteszem a tartalmat, de utána böngészőből rá kell még formázni a sablon miatt, ami nem a legkényelmesebb.
Tehát megint csak úgy alkotsz nagyszabású véleményt rólam, hogy fogalmad sincs a felhasználási szokásaimról.
-
b0bcat
addikt
Én értem, hogy mi az alapvető problémád, és egyet is értek vele - a tablet több szempontból nem képes teljes mértékben kiváltani a PC-t. Én tutira hülyét kapnék, ha nem normál gépen kellene dolgoznom, illetve ha le kellene mondanom a második monitor nyújtotta pluszról.
De személyeskedni nem illik. Senkinek.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
tvamos
nagyúr
válasz buta29030 #28537 üzenetére
Mondjuk, ez tenyleg egy erdekes dolog... Ha mar tartalom fogyasztasra van ez a cucc, akkor miert nem tamogat flash-t, silverlightot, bla-bla... Es ne azt mondjatok, hogy meg lehet oldani! Ugy, ahogy megveszem!
Oszd mar meg azt a darabot az Avatarbol, had probaljam ki Tegra 3-on!
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hun_gery
aktív tag
válasz buta29030 #28535 üzenetére
Veled mi van?
Silverlight: nincs, nem is volt, menj hisztizni a microsofthoz.
Flash: ha akarod van, google segít.
kontrolcé+kontrolvé: van, csak máshogy, youtube megmutatja.
lassan sok lesz ám a hülyeségből...Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
tvamos
nagyúr
válasz buta29030 #28540 üzenetére
Ennyire azert nem erdekel! Marmint, hogy letoltogessek 25G-t csak azert, hogy kivagogassak belole. Azt se tudom, hogy kell.
Mondjuk nekem, amire kell, arra az N7 jo! Csak elmelkedtem, hogy akkor mar lehetne silverlight is, ha mar online media fogyasztasra van. En pl. megvennem a marketrol. No mindegy. W8 tab... Gondolkdnek rajta,, ha lenne 7"-es, 400g alatt...
Nem sajnalom a lefutott koroket, de az Aurora II helyett mar valami rendeset kellett volna venni.
Ja! Nem akartam se z0d1AK -kal, se massal kotoszkodni! Tenyleg csak elmelkedtem!
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
Crytek
nagyúr
válasz buta29030 #28567 üzenetére
Kár itt erőlködni meg szarozni az androidot.Nyílván itt azért nem látsz ilyen kifakadásokat mint amilyen a tied ,mert másoknak mások az igényei.
Én a 1x éves pc-s pályafutásom során egyszer sem használtam ezt a silvergenyót amit írsz és kurvára megvagyok nélküle.Az meg vicces hogy hogy egy 2 magos 1,6ghze-s tableten nem tudtál filmezni mikor a full hd-s tartalmakat is rezzenéstelenül viszi. (Pedig nekem csak egy 53ezer ft-os "kínai szarom" van)
Sokunknak amire kell a tablet: böngészés, youtube-ozás, emailezés,filmezés és ne adja isten nagy unalomban némi játék. Ezekre tökéletesen megfelelnek ezek a táblák.Az meg megint más téma hogy mindig lesz olyan aki talál xy tulajdonságot ami neki nem megy nem tetszik benne.Mivel nem vagyunk egyformák mindenkinek más számít.
Ez ugyanolyan mint pl az év játéka választás sok oldalon xy lesz a győztes én meg fanyalogva nézem ez lett kb warezba se töltöttem le arra sem érdemes.Én megvagyok elégedve a táblával amire nekem kellett perfekt!
Next PC Upgrade: 2022
-
nyirog
tag
Nem akartam eddig beleszólni, most már annyira elbeszéltek a téma mellett, hogy az hihetetlen. Az a baj, hogy Te nem arra szeretnéd használni a tabletet amire való, és amire kitalálták. Azért vagy csalódott, mert olyanokat vársz el tőle, amire nem készítették fel.
A tablet NEM SZÁMÍTÓGÉP! Ha már mindenképpen hasonlítani kell valamihez, akkor inkább egy nagyra nőtt telefon. És mivel nem számítógép, ezért kevesebb/korlátozottabb/nehézkesebb is a használata AZOKRA A FELADATOKRA amikre a PC. A tabletet arra találták ki, hogy szórakoztasson, míg a PC-t munkára tervezték. Persze nem olyan élesek a határok, de mindegyiknek megvan a maga funkciója amiben jobb mint a másik.Ha filmet szeretnél nézni a repülőn magaddal viszed a TV-t?
Ha az állomáson állsz, és szeretnéd megnézni miért késik a vonat, akkor előkapod a laptopot, megvárod amíg bebootol a Win? És mindig nálad van a laptop? Magaddal viszed mindenhová?
Ha szeretnél ránézni a leveleidre este az ágyban, akkor beviszed magad mellé a laptopot?
Ha épp buszon ülsz és olvasnál valami könyvet, akkor laptopon teszed? Ismét nálad van a laptop?Egy tablet a fenti esetekben tökéletes megoldás. Minden benne van ami szükséges, de mégis kicsi. Ha megfigyeled a fenti feladatok egyikéhez sem kell kontrolcé-kontrolvé, tehát ha ez nehézkes rajta, akkor nem baj (sőt a régi iphoneokon, wp7-en egyáltalán nem is volt kopipészt)
Viszont! Nem szerkesztünk rajta pivot táblát excelben. Nem tervezünk rajta épületeket Autocadben. Nem ezen tüntetjük el az exbarátnőt a családi fotóról Photoshopban. Ezekre van a PC. Aki ilyeneket akar csinálni tableten az nem normális -
crue
őstag
Te ugye csak azért vettél táblagépet, mert már a csapból is ez folyik és úgy voltál vele, hogy "nehogymá' nekem ne legyen egy olyan izé, még ha fingom sincs, hogy mire való!" Valld csak be. Tekintve, hogy rengeteg üzletben, áruházban kipróbálhatóak ezek a gépek, igen nagy ostobaság volt vakon beleugrani és utána itt szapulni az androidot. Folyton azzal jössz, hogy mi mindent nem írtak le az androidról és te mennyire átverve érzed magad. Csak egyet árulj el: ki mondta, hogy olyan lesz mint az xp? Mert valami tévedés folytán állandóan ahhoz hasonlítod. Tegyél meg egy szivességet magadnak és itt mindenkinek és add el a gépedet valakinek, aki tudja használni is. Köszi!
-
addikt
Mivel ebben a hozzászólásban mindenki, igy én is meg lettem szólítva, ezért nem bírtam tovább én sem. Visszaolvastam 24001-es számú hozzászólásig.
Egy árva kanyi kérdést nem tettél fel itt a fórumban, hogy milyen tabletet vegyél, vagy más formában sem említetted, hogy milyen igényeid lennének tablet vásárlásra.
Az első hozzászólásod az, hogy a Concorde Novum tabletodnak rossz a hangja, majd az, hogy hihetetlen módon megjavult.
Utána idejössz fröcsögni, hogy mindenki hallgat arról, hogy androidon nem megy a Silverlight/Java/Flash meg blabla.Talán mindez nem történt volna meg, ha KÉRDEZEL.
Mivel nem tetted, egyet tudsz tenni, mint a gazda akinek nincs földje: vess magadra.
Föcsöghetnél még pár sort itt almát körtével összehasonlítva, de túl sok értelme nincs.És mindenki okulására leírom: ha flash-es, java-s vagy silverlight-os oldalt néznél androidos tableten, akkor ne vegyél, mert nem lehet. Vegyél Microsoft tabletet, vagy egyáltalán ne vegyél tabletet.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
MODERÁTOR
Ezzel szemben ez biztos: a Concorde 9.7 IPS full hd (SD90) 1080/50p kamerafelvételt szépen játszik, és volt 1-2 olyan mkv film már, amit a dedikált médialejátszó (sigma chip) nem játszotta le, de a concorde hdmi-n szépen kiadta plazma tv-re.
Wndows ügyben igazad van, de a win dicsőítése nem ennek a topic-nak a feladata, sőt mégcsak nem is az címe, hogy ismerkedj az android rendszerrel. Bocs, általában csak olvasom a topic-ot, a hozzáértöket.
Hidd el, nem akart senki becsapni, ne haragudj.
Uff, továbbadnám a békepipát.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tjb007
nagyúr
válasz buta29030 #28898 üzenetére
Külön tablet kategória valóban nincsen a jelenlegi díjszabásban de nem hinném, hogy olyan kedvesek lennének, hogy elengednék ezt az amúgy elég tetemes összeget. Az Audio, illetve audiovizuális tartalom lejátszására alkalmas, hordozható multimédia eszközbe integrált tárolóegységek kategóriába simán belefér, na meg a díjszabás is csak dec.31 -ig érvényes, nyakamat rá, hogy a 2013 -asban már benne lesz külön kategóriaként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest