- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumedli
csendes tag
Köszi! Az USB egyébként milyen gyakorlati haszonnal jár? Nem általános értelemben gondolom, hanem konkrétan a HC alatt. Ez lesz az első Android eszközöm, szóval nem igazán vagyok otthon benne...
Egyébként az ASUS-hoz érdemes megvenni a dokkolót is vagy nem igazán hasznos? -
hun_gery
aktív tag
Na, látom a helyesírás még nem megy, meg az értelmes válasz sem, de sebaj. Hála a jó Istennek, hogy te aztán tudod, hogy mióta van meg a dell, meg hogy mikor talál ki az asszony, és mit. Szerintem 5 év ukciózás után pontosan tudom, hogy mit mennyiért akarok adni-venni. Egy előtted kérdezőnek is elmondtam, hogy kikiáltási áron vihető, de biztos azt sem sikerült elolvasni.
És ugyan nem tartozik rád, de az asszonynak nem mondtam, hogy el akarom adni, csak amikor elkelt. És valóban játszik vele heti 10-20 percet. De ez mind nem tartozik rád, örülj szépen a transformerednek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged