Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
peter76bp
üzenetére
Nekem november 26.-án indult el egy csomagom, ami még nem jött meg, bár ez még nem is feltétlenül meglepő. előző hónapban volt, ami 20 nap alatt ide ért, de mikor barátnőmnek nyakláncot rendeltünk szeptember 17.-én, akkor nem gondoltuk volna, hogy csak november 30. körül érkezik meg....
-
Crondore
tag
válasz
peter76bp
üzenetére
Helló nekem 11.20. -a óta van ilyen státuszban, szerintem 25-30 nappal nyugodtan lehet számolni, az ingyenes szállítással. Karácsony előtt pláne... tarcking number van SG post szintén... de még mindig tengerentúlra feladva státuszban... majd 20. környékén elkezdek aggodalmaskodni... addig meg minek, raktárra nem aggódunk...

-
z0d1AK
nagyúr
válasz
peter76bp
üzenetére
Igazából Kínából én semmiképpen sem rendelnék másikat. A legjobb talán, ha itthon veszel, az biztosan megvan és ha bár drágább is, legalább normális garancia van rá. Ellenben megkéne valami módon bizonyosodni, hogy nem-e jön meg a tablet amit korábban rendeltél, hiszen két tablet meg luxus ajándékba.

-
hvb
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szerintem...

Dr.NX