- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Mit ajanlotok mostansag 20-30 ezres ar kornyeken? Szep allapotu hasznalt is szoba johet. Illetve ha magyarorszagra erne meg karacsony elott a tablet, akkor ebay is vagy valami hasonlo paypal-es, megbizhato oldal.
MAS: Mennyire erezheto a kulonbseg egy Cortex A8 es egy Cortex A9-es processzor kozott, ha mind a ketto ugyanazon az orajelen fut? -
maxcool
csendes tag
válasz
Destr4ct #27690 üzenetére
A concorde oldalán itt még, ezt írták:
"Árukészlet: Érkezése folyamatban. Várható érkezés: 2012.12.13"http://concorde.hu/index.php?fk=tabok&csz=02-05-5624#null
Én is a prestigio multi pro duo7-re és erre szűkítettem le a karácsonyi tabletvásárlást eddig..!
De hogy mi lesz belőle.. -
Richee11
senior tag
sziasztok. 60ezer forint értékben milyen tabletet tudtok ajánlani?
-
kovacspityu2
tag
Szép könyvespolc jellegű ebook(pdf,txt, doc, stb. formátumok minél többfajta, ez lenne a lényeg) olvasó proginak mit ajánlanátok?? Csak a neveit pls. RSS reader is. Köszi
-
smkb
őstag
Hyundait eleve jobb kerülni, nulla support stb. Az RK csipes retina felbontásúakat meg ugyancsak. Nagyon sok az annak a csipnek. Nem valók ezek erre. Meg kell várni az első teszteket az Allwinner A31-el szerelt retinás tabokkal. Azokban az SGX 542MP2 már talán elég a 2048*1536-os felbontáshoz.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
bopeti98 #27687 üzenetére
A ConCorde fb oldalán tegnap december 17-ét írtak a Play érkezésének.
Egy Prestigio tabról (7 Pro Duo) olvasgathatsz ebben a topikban. Ebben az árban ez látszik best-buynak jelenleg.
-
Tukán
csendes tag
Errol mi a velemenyetek?
-
Dadan01
senior tag
Helló
Az alsóházból, azaz kb 30khufig keresek 7 colos tabletet, lehetőleg normális, monjduk mali400 grafikus egységgel megáldva. Aktív CM fejlesztés előny, illetve a karácsony előtti beszerzést is szem előtt tartanám. Nem riadok vissza a kínai cuccoktól sem, az Ainol Novo 7 pl nagyon tetszik, csak nem igazodom ki még a rengeteg altípuson. Beszerzési forrást is szívesen fogadok.
Thx.
-
bopeti98
őstag
válasz
monti0222w #27681 üzenetére
Köszi
Elég hiánycikk most a ConCorde Tab de ha találok majd egyet akkor a Play-t megveszem. A Prestigiót nem nagyon merek venni. Túl ismeretlen nekem mellesleg a ConCorde-nak szerintem jobb a terméktámogatása. Ha valakinek van Prestigió tablete az írna egy pár sort róla?
-
lajosmol
csendes tag
Ahogy igértem jelentkezem hogy megjött PiPo M3,
csodás
a csomagban volt a masina, képernyőre fólia, 16Gb microSD, SDreader, OTG kábel, USB kábel,
HDMI kábel, Billentyűzet tokkal, jó fejhalgató with mic, ja meg a töltő.
Beszerzési forrás aliexpress Fancy team DHL szállítás, a vámot
afa 000
leszállítás hétvégével 6 nap, ár 182 merkel dhllel.
Most telepítem a nejem és nagyon írígy vagyok, k vajóóó gép.
http://www.aliexpress.com/store/905217
Komoly tablet ezért a ...
-
H0bi
tag
Ha a film halkan szól azzal lehet vmit tenni? Mert a zene meg youtube az hangos.
-
Lenry
félisten
tegnap vettem egy ConCorde 9.7 IPS-t az eDigitalban
de ma észrevettem, hogy van egy beragadt fehér pixel a képernyőn. ezzel vissza lehet menni, hogy cseréljék?
-
H0bi
tag
Van egy új táblám! Ha összekötöm géppel usb-n keresztül nem reagál rá semmit. Mit tegyek?
-
spiritex
veterán
válasz
Chaser #27672 üzenetére
Pontosan! Ezt pofázom már 1 hónapja, hogy csúcs a kis gép!
Persze, logikus, hogy nem látod szükségét a fórumozásnak, mert nincs vele gond, a nagyon lassan csordogáló topicja is ezt támasztja alá. Akkor téged sem zavar az angol nyelv.. mert én még mindig a gyári rom-mal használom, nem látom szükségét a cserének.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Már elég régóta akarok venni egy tabot de vártam mert ugye itt van a karácsony és mostanság elég jó cuccok kerültek ki.
Első kérdésem az lenne hogy mi a különbség a ConCorde TAB Play és Novum között a kijelző méretén kívül?
Második kérdésem hogy mi a véleményetek a Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo tabletról meg úgy összességében a Prestigio tabletekről?
-
Chaser
legenda
Megérkezett a crystal
gyors, kijelző nagyon szép, egyelőre ennyi. Több időm majd 7végén lesz csak sajnos. De valszeg kicsi lesz, lehet tolongani érte
-
Jeannie
senior tag
A minőségi nálam csak annyi, hogy ne tünjön gagyinak, ne zörögjön, essen szét. Amiket 40-50 ezer környékén látok telós meg műszaki cikkes boltokban, eléggé nem ez a kategória, van aminek olyan pereme van, hogy vágja a tenyeremet. Ami nem néz ki jól, arról én nehezen fogadom el, hogy jó is. Ettől függetlenül nem kitétel, hogy ASUS, Samsung vagy Sony legyen, csak hogy jó.
A rajzolás inkább ilyen hirtelen leskiccelés, ami eszembe jut, meg kézírásos jegyzetelés, mivel a telefonon ez gond nélkül megy pennel, nem hinném, hogy kell emiatt valami extra tablet (Skitch meg SketchBook, ilyenekre gondolok).
Méretben meg azért vagyok bizonytalan, mert a Nexus 7 pl. tuti jó lenne, nem akarom a méret miatt kizárni, de ha van 8-10" között akár valami tavalyi cucc, ami hardverben elég erős, akkor inkább a nagyobbat. A Samsung első szériás Tab-jait néztem, de azok meg pont a flashen hasalnak el..
Eredetileg notebookot akartam venni, és annak az árát rászánom, szóval nyugodtan lehet 150-200 ezerig lőni a táblákat.
Alma kizárva, elvből nem akarok minden appot tízszeres áron megvenni újra, amit egyszer már android alatt kifizettem. -
JoeYi
őstag
Navon Platinum explorer 7: nem tudom ismeritek-e, de ez egy GPS-es tablet 30e forintért. Egy kollégám vett, átlagosnál jobb a képernyő betekintési szögei, és egész jól működik. Bár tény, hogy ő pont kifogott egyet amiben problémás az érintőfelület, a kijelző közepén nem érzékel...
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #27654 üzenetére
"a Kínaiak a micro-hdmi - t fogadták el, mint szabványt,a tabletekbe,"
Ezt hol olvastad
Ilyenről eddig még sehol sem hallottam és mint ahogy z0d1AK is írja a kínai táblákra inkább a mini-HDMI jellemző (elvétve egy-két full size HDMI port is akad), a micro ritka mint a fehér holló. -
LámaZ
addikt
10"-os, 4 magos tabok kb. 200$-ért.
-
JohnnyX
őstag
#27600-ra valaki?
-
csl1982
tag
Sziasztok,
ajánljatok légyszíves 1-2 tabletet, ami paramétert kinéztem: RK3066, 1GB, 7"-os kijelző, lehetőleg legyen jól összerakott.
Mit/melyiket érdemes venni, nagyjából ugyanazt tudják gondolom, melyikre jobb a szoftver, melyikre van custom ROM?Honnan érdemes rendelni? (Pandawill-t nézegettem mostanában).
Köszönöm,
CsL -
Tenager18
senior tag
Prestigio pro duo tulajoktól kérdezem...játékokban mit bír a kicsike?Gondolok itt Most Wantedre,Backstab,GTA3,stb stb....?
-
bpmcwap
senior tag
Tegnap kaptam itt hideget meleget hogy az a csomi meg meg fog jönni és nincs semmi baj azzal hogy 22nap után is a státusza még Célországba elküldve.... Nos mától a státusza Not found
Thats it... -
Tenager18
senior tag
Észrevettem egy érdekes jelenséget...ha a menüböl máshová lépek,a háttérben ott marad a menü amolyan szellemképe
Másnak is jelentkezett már?Nem zavaró,mert hamar eltünik,csak érdekességképp irtam
-
Csygusz
tag
És a készülék is egészen jó
Nekem 32 gigás van belőle, és abszolút meg vagyok elégedve vele.
Feltettem a gyártó által készített legújabb firmware-t és ennyi
Az egyetlen hátulütője, hogy az 1. szériából a második meg harmadik kiadás sztereó hangszórós volt, ez viszont csak simaDe cserébe sokkal szebb, és élvezhetőbb a kijelző, amit az ember leginkább figyelembe vesz
-
edk-
őstag
válasz
korcsillio #27631 üzenetére
Könyvolvasásra einkes olvasót.
-
korcsillio
addikt
Ha kizárólag ebook olvasásra kell valami és van rá kb.10-15e. mit érdemes venni? Néha kis netezés,filmezés(de ha ez nincs az sem baj) de a könyvolvasás a lényeg.Ebook vagy tablet?
-
EveRY
csendes tag
Window (YuanDao) N101 II -est itt most csak ennyiért adják még pár napig, ez szerintem nagyon jó ár érte: http://www.ebellking.com/window-yuandao-n101-rk3066-dual-core-tablet-pc-mid
-
DGery
aktív tag
válasz
pempellini #27623 üzenetére
A mai gépek már a 32GB-s microSD-kkel simán elbírnak...
vieri2000
Vagy BSPlayer, nekem azzal simán ment minden (igaz telón)
-
vieri2000
tag
ac3 hangfájlt nem ismeri fel a tableten lévő My video nevű alkalmazás hogyan tudnék rá kodeket feltenni?
Kép van csak hang nincs a filmek lejátszásakor. Köszi a segítséget.
Ha az számit 2.2 android van. -
pempellini
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül hogy a WayteQ xTAB-70 Tablet PC hány gigabájtos micro sd-t tud fogadni és le is kezelni?
-
-
Lenry
félisten
vettem egy 9.7 IPS-t.
-
xewyor
csendes tag
válasz
rokarudi #27611 üzenetére
Ez nagyszerű hír
Én már érdeklődtem régebben ez ügyben, de sajnos senki nem válaszolt, gondolom akkor még nem volt megoldás.
Feltelepítettem a szokásos programjaimat + 4-5 játékot a gyereknek, amiből kettő 2 GB körüli volt, és el is fogyott a hely. Az egyiket törölnöm kellett.
Légyszíves linkelj egy oldalt, ahol érthetően le van írva a root menete!
Előre is köszönöm!
-
LámaZ
addikt
válasz
Fecamester #27615 üzenetére
Förmver kell rá, típusnak megfelelòen, vagy CyanogenMod. Az, hogy MID tablet, nem jelent semmi, ilyen sok van. A pontos típus kell.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Ti melyiket vennétek ha egyforma àron lenne:
Cc Novum vagy Galaxy Tab 10.1 P7500 ? -
Fecamester
csendes tag
Sziasztok!
Szenvedek egy gagyi kínai MID tablettel már napok óta. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan tudnám újra installálni rajta az androidot? Ugyanis azt csinálja, hogy bekapcsol, bejön minden normálisan, de az érintőképernyő nem működik. Nem hibás a szalagkábele mert nemrég még működött, mindaddig míg nem reseteltem. Csak annyira működik, hogy mikor "elhalkul" a képernyő, hogy lezárjon, megérintem és nem zárja le.... Hogyan tudnám újrahúzni???? Örülnék, ha valaki leírná nekem pontosan. Az alaplapján ez szerepel: M010F 2011.12.03. DDR3 memória... Ennyit tudok róla asszem
Mindegy, hogy "főzött" Android vagy normál, csak működjön ez a vacak mert ha nem működik, vágok rajta kenyeret
Előre is köszi annak aki veszi a fáradtságot!!! Ja, és kellemes ünnepeket mindenkinek!!!
-
rokarudi
aktív tag
Létezik ilyen dolog, de ez nem ugyanaz, mert ez a program a játékokhoz külön letöltendő data és obb nevezetű mappákat (amik a legtöbb adatot tartalmazzák) tudja a külső sd-re átrakni. Az a baj, hogy alapból ezeket mindenképpen a tablet belső "sd" kártyájára kell pakolni, mert különben nem indulnak el a játékok. Amire te gondolsz, az szerintem a "mozgasd az sd kártyára" nevű opció a beállításokban, viszont az sajnos a külön letöltött adatokkal nem tud mit kezdeni.
-
rokarudi
aktív tag
Nem tudom, hogy rajtam kívül volt-e, akinek problémát okozott, hogy a Prestigio Pro Duo-nak csak 4-5 gb marad a belső memóriából arra, hogy pl. Gameloftos játékok adatfájljait tárolja (ez kb. két nagyobb játékot jelent), annak ajánlom ezt a programot:
[link]Az adatokat át lehet vele pakoln a külső sd kártyára, viszont sajnos root kell, hozzá, úgyhogy kicsit bütykölni kell vele, mielőtt elindítja az ember. Viszont szerintem elég jól működik, úgyhogy megéri szórakozni vele.
-
Krystal_s
addikt
válasz
fateless #27561 üzenetére
Értem, akkor ezt elnéztem.
Igazából azt szeretném tudni, hogy egy tablet usb-je is ugyanúgy bővíthető, mint pc-n, vagy notebook-nál ? Azaz, hogy használhatok-e usb hub-ot. Azt nem tudom, hogy egy mini usb mennyi áramot tud leadni, csak valahol mintha azt olvastam volna, hogy kevesebbet, mint egy sima usb...de ez nem biztos. Képeken láttam már hub-ot rákötve tablet-re.keszo: Köszönöm, már tudom...elnéztem.
spiritex : Nagyon köszönöm, nem tudtam, hogy ilyen kábel is létezik, utánanézek...
-
DGery
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #27605 üzenetére
ha nem jutsz vele sokra, akkor állítsd vissza gyárira... hátha...
-
bylow
senior tag
A retinások gondolom még elég drágák
Most nem akarok olyan sokat költeni ilyenre!
Na de viszont még mindig dilemmázom nagyon, és kíváncsi lennék okos tanácsokra !!!
9"-10" méret
Concorde- Prestigio - IPS- 2mag proci -bővithető mem. - Hdmi - stb (és hasonló márkák esetleg)VAGY ?
Samsung galaxy tab 10.1 HASZNÁLTAN !!! Mondjuk 16G
Egyik pillanatban a Galaxyt látom jó döntésnek a szép képe miatt, aztán meg a fentebb említetteket, a felszereltségük bővíthetőségük stb. miatt.
Valahogy képtelen vagyok el dönteni melyik lenne a jó döntés.
Kb azonos az áruk ha új "no name"-et vagy használt Galaxyt nézek, De félek hogy nem fog tetszeni a kijelzője a "no name"-nek . Vagy az IPS kijelző télleg olyan jó ??? -
LámaZ
addikt
válasz
MasterDeeJay #27605 üzenetére
Ha időzóna OK és él a Google fiók, akkor mennie kéne, bár egyes appok, amiket nemrég telepítettél bekavarhatnak.
-
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
40e Ft környékén 10-es méretben magyarországon kapható tabok melyikét érdemes megvenni? Igények lightos netezés, és filmezés (pendriveról/külső merevlemezről néha lcd-hez kapcsolva) mindig wifi-s helyen használva, viszont gyerekek közelében, így nem ártana ha lehetne hozzá normális tokot is kapni.
Köszi
-
vieri2000
tag
Szeretném megkérdezni hogy van valakinek Polaroid mpc700G tabletje. Szeretnék ezzel kapcsolatba kérdezni?
-
LámaZ
addikt
válasz
MasterDeeJay #27599 üzenetére
A helyed infóit helyesen megadtad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest