Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
Semmit sem értettetek abból amit leírtam. Egy Windows XP-vel minden működik, pedig azt 2001 október 25.-én adták ki. Az Androiddal szinte semmi megszokott napi dolog nem megy rendesen, pedig két hét múlva 2013-at írunk. Ez azért nem mindegy.
Én nem vettem volna tabletet, ha erről itt szó van, de hallgattatok mint szar a gyomban.
Most meg többeknek az a baja, hogy meg mertem szólalni. Hát persze. Erre való ez a topik. Hogy tudhassa ezeket a problémákat az aki még a vásárlás előtt van és tudni akar róla.
Mégvalami. Fanok vagytok igaziból. Igyekeztek leredukálni a szilverlájtra a problémákat. Nem így van. Nem megy a jáva sem, nem megy a flash sem, és nem megy az 1920X1080-as 50/60p-s videó sem élvezhető módon. Ráadásul a gép kezelése nehézkes-buta megoldásokkal van tele. Lehetett volna például a kijelölés kétujjas plusz egy okosgombbal. De egyujjas lett. Ez tragikus baki. Pusztán emiatt egészen használhatatlan a mindennapos gyakorlatban.
Mégvalami: Én tévén nézek filmeket. Tableten csak kipróbáltam. (Kétmagos, 1.6GHz-es proci, stb.) Láttam, hogy nem megy élvezhető módon. Megírtam. Mi történt? Igyekeztek letagadni. Miért? Jobb hazugságban élni emberek? Még a végén én leszek a hibás, hogy merek írni az andriodos tabletek hibáiról, az eszközt körülvevő hazugság-áradatról?
Befejeztem. Nem írok erről a témáról már többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest