- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuyyer
csendes tag
Ez mennyire éri meg az árát? Használható, vagy felejtős? Csak böngészés, email, egy-egy doc, vagy pdf fájl olvasása lenne a cél. Semmi játék, semmi filmnézés.
-
Chaser
legenda
Én is ezért veszek majd tabit többek közt. Vehetnék 12" subgépet, de tömege akkor is 2-3x-osa lenne egy 10" tabletnek is. Pláne ha beleszámítom a töltőt. De úgy látom 10-esre még várnom kell.
A prestigio 10.1 ultimate 3G nélküli verzióját nem forgalmazzák itthon
sehol nem találtam. 65-70k-ba meg kellene állnia ha a 3G-s 80.
-
Rag
csendes tag
Sziasztok!
Használja valaki a CIB internetes bankját Androidos tableten?
Nekem azt írja ki hogy a jáva alkalmazás nem támogatott.
Windows felületen gond nélkül működik...Ötlete valakinek?
Köszi
Rag -
tvamos
nagyúr
válasz
stmiklosi #29091 üzenetére
"A gyártást követően különböző paraméterekre válogatják a cellákat, ezek közül kerül ki a modellezők számára kedvezőbb tulajdonságúak."
A modellezoknek keszult akumlatorokat nem kivalogatjak a "tobbi" kozul, azoknak a gyartasi technologiajuk is mas, mint a laptop, vagy tablet akkuknak. Termeszetesen a gepjarmu (elektromios bicikli) akkuk is mas technologiaval keszulnek. Nem csak valogatjak.
Amugy a modellezok is szeretik, ha nem megy tonkere 5-10 toltes utan az aksi, plane, hogy egy komolyabb 1:8, 1:10-es modell akku szettje annyiba kerul, mint a tableted.
(#29139) z0d1AK
Biztosan van az orszagban olyan team, akiknek egy tablet megtervezese nem okozna gondot. Sajnos 1-2 ezer darabert valoban nem eri meg... Szomoru...(#29174) Biqci
Nekem a telefonom Tegra2, es teljesen jo. Van 1-2 dolog, ami nem megy, meghat... nincs NEON, de elfogadhato. Munkatarsam TF101-et nyomkodtam kicsit, szerintem rendben van. De fHD filmeket nem neztem rajta. ICS alatt nem lattam gondot, tobb lapos bongeszes kozben sem. -
Biqci
aktív tag
válasz
Chaser #29188 üzenetére
Akkor jó, fullHD-t nem nézek, a lapokat legfeljebb bezárom, lényeg, hogy ne kelljen cipelni nehezet. Nem mintha nem bírnám, de a háromszori átszállás+bőrönd+laptoptáska+kajás hátizsák már kissé idegesít. Eggyel kevesebb összességében 1/3-al kevesebb gond. Nameg a lapost nem szívesen viszem az ágyba nyomkodni, a ventillátor porral telítődése rémálom tud lenni.
-
izomhod
őstag
sziasztok!
tudtok olyan helyet, ahol mondjuk 6havi kamatmentes részletre lehet vásárolni tabletet? 50e ft környékén lenne a cucc
köszi
-
Brave_86
aktív tag
Tokkal fél év garival mennyit érne meg egy ilyen TF101?
-
Chaser
legenda
-
kiskakas
senior tag
korabban kerdeztem,h ki milyen 3g sticket hasznal Concorde Tab Play-hez. Jelentem ma vettem egy ZTE MF110-et hasznaltan, tokeletesen mukodik, Telenoros mobilnettel.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Eddig egy samsung p1000-res tabom volt, de az beépült a kocsiba. Azt hittem az S2 elég lesz játszani, híreket nézni meg böngészgetni itthon, hát nem, túl pici. Ezért keresek egy másik tabot. 10"-ban gondolkozom. Fontos lenne, hogy szép legyen a kijelző (nem ezek a 20e ft-os szörnyeteg kijelzők...), sokban látok IPS panelt, ezek elvileg szépek, nem?
Szóval játszanék rajta (nem gta, inkább passziánsz, where is my water stílus stb...), neteznék, ICS kell rá.
Árban nem szállnék el, használt is teljesen jó nekem. Wifi elég, nem kell 3G, 40-50e-ig vagyok képes áldozni rá.
Köszi! -
tjb007
nagyúr
válasz
Prof01 #29158 üzenetére
"Megér +10k-t a Wayteq a support miatt?"
Ez egy olyan dolog amin nagyon gondolkodni sem kell.
Ha probléma van a Kínából rendelttel a legjobb esetben is valahol megszívod, a legrosszabb esetben pedig akár keresztet is vethetsz rá.
Ha itthon veszed probléma esetén a legrosszabb esetben is lesz hol verni az asztalt de erre szerencsére a WayteQ esetében még nem volt példa, ha javítható volt a hiba javították ha nem akkor meg kicserélték egy újra.(#29174) Biqci
Egyáltalán nem hülyeség, teljesen érhető.
Esetedben nem felejtős, elegendő lenne. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire fontos, hogy 10 colos legyen mert ha elegendő a 7 colos is akkor a helyedben én inkább lehet, hogy vennék újonnan 60e forintért egy P3110 -es Samsung Galaxy Tab 2 -t ami szintúgy elég lenne a felsoroltakra, ráadásul lenne rá 2 év garancia is. -
bumbalaci55
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet főleg játékra.
Olvasgattam már egy két dolgot de kíváncsi vagyok melyik lenne a legjobb vétel.
1-2 hónapra van a vásárlás, addigra biztos lesz sok más is mint ami most van.
Mire érdemes figyelni?
Van olyan játék ami nem megy tableten és a play áruházban ott van? -
stmiklosi
tag
válasz
z0d1AK #29170 üzenetére
Szevasz!
Hát igen, kell velük küzdeni rendesen, hozzá kell szokni, hogy teljesen más a gondolkozásmódjuk, logikájuk.
Lehet őket ezért szidni, simlis bandának nevezni, innen nézve ez igaz is, de mégegyszer: nekik más az észjárásuk. Tapasztaltam, 2* jártam náluk, igaz régebben.
Én is reklamációban vagyok egy hibás (foltosnak mondható) képernyővel. De lassan dűlőre jutunk.
Küldtem nekik fotót, mondták: küldjem vissza, jön vissza a pénz. Mondtam nem jó: vámmal postával bukok 50 §. Akkor küldjem vissza, megjavítják. Mondtam nem jó, mert újabb vámmal, postával már sokat buktam.
(Nem fizettem +ban semmit e szállításnál, de volt aminél "fennakadtam")
Akkor legyen ajándék, küld 5db képernyővédőt. Mondtam: komolytalan vagy. Kérek egy micro USB-s billentyűt. (Az én tabom mini USB-s, olyanom már van, ezt másnak szántam).
Mondta jó, akkor küld egy mini_micro adaptert. Mondom: ember! nem azt kértem!
Lassan felfogta, mondta küldi.
Amúgy: ez a körömnyi gyűrű alakú folt úgy került elő 3 hét után, hogy kocsiban vittem és hidege volt.
Csak világos képtartalomnál és oldalról nézve látható. Simán el tudtam tüntetni egy öntapadós koronggal megszívva (IPS kijelző). Amikor kérte a képet panaszomra bajban voltam, még -10fokon se tudtam elővarázsolni.
Aztán csak előkerült, fotók elkészítve, küldve. Foltot azóta se láttam, de levelezünk.
Igéret van, de ettől még nem biztos, hogy megjön.
Eredeti ajánlatai egyébként korrektek, megfelelnek a vásárlás előtt olvasható garanciális információknak!
Tulajdonképpen ha nem kapok semmit, akkor sem szólhatnék egy szót se.
Mindezt vélhetően azért teszi, mert vásárlást/érkezést követően rákérdezett megkaptam-e és ha igen, rendben van-e a dolog, akkor honoráljam értékelésként 5 csillaggal, ezt hangsúlyozta is. Úgy tűnik ez fontos neki, ezért olyan készséges, amilyen. Ha nem ír, eszembe se jutott volna reklamálni, PayPalom is lejárt.
Ennyi az én storim idáig a TAB CM10-el kiváló örömömre szolgál.
Üdv: StMiklos -
Biqci
aktív tag
válasz
tjb007 #29094 üzenetére
Köszi a válaszod, úgy látszik rosszul emlékeztem a dolgokra.
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy nekem tényleg nem lennének extra igényeim, nem játszanék, nem hd filmeznék, csak netezés, sok és tényleg hosszútávú utazás közbeni szórakoztatás-sorozatnézés, nyelvlecke ismétlés, nameg a 6-700g kontra 2,5kg cipelés lenne a mozgatórugó. Ilyen kritériumok mellett is felejtős a Tegra2?
Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de közel azonos ár mellett inkább megbízom egy használt, de minőségibben (pl.Asusban), mint egy új kínai (és itt tényleg nem akarok senkit megbántani) gépben.
Hülyeség? -
Chaser
legenda
válasz
Prof01 #29169 üzenetére
Vissza kell küldeni Kínába, 5-6k. Aztán majd valamikor küldik a cserét. Rosszabb esetben visszaküldik ugyanúgy
Én 3 gépet rendeltem jó nevű oldalról nov 19-én, eddig egy érkezett meg. Másik kettő miatt meg mehetek a PP-hez megint. Már nem éri meg rendelgetni olcsóbb gépeket, mert itthon is vannak. Ilyen pro duo szintű gépeket szintén nem, mert itthon se sokkal drágábbak. 10"-osakat talán, de 40k-n már erősen elgondolkoznék, hogy rábízom a szerencsére a dolgot. Lassan-lassan de azokból is lesz itthon kínálat.
-
stmiklosi
tag
válasz
anonym1s #29167 üzenetére
Szevasz!
Bármivel lehet tölteni, ha tudja a stabil(!) 5V-ot (4.9-5,5), de kell minimum 1.5A, mert a tab ha használják, persze programja válogatja, olykor megeszik 1A-t is. Na most azért a töltésre is kéne maradni valaminek.
PC USB portjáról bekapcsoltan jó esetben nem merül. Kikapcsolva persze töltődik, de hosszú idő.
Olykor, sokszor nálam így töltődik, sokat van ezért-azért a PC-n.
RMZ250
senior tag
válasz
Prof01 #29162 üzenetére
Én most rendeltem ezt-onnan:
http://www.androidmall.co.uk/cube-u18gt-dual-core-elite-rk3066-7-inch-android-4-0-tablet-pc.html
Kértem hozzá egy 32 gigás Kingston Sd kártyát, szállítással biztosítással együtt 31.500 forintot fizettem érte.
Nem a futáros szállítást kértem(4-5 nap) hanem a légipostát(20-25 nap). Nov 27-én rendeltem Dec 24-én hozta a postás. Egy métert nem kellett menni érte, 2 magos(1.6GHz), Mali400 Gpu, 1 G ram, 8 G tárhely. Ráadásul 1024x600 felbontású. Kínából jött mihelyt az Euba ért a Magyar Posta oldalán is nyomon lehetett követni a csomagszám alapján, előtte pedig a SwissPost oldalán.
Egyenlőre nagyon tetszik, néhány sec alatt bekapcsol, HD filmet a saját képernyőjén rezzenés nélkül viszi.
TV-vel még nem tudtam összekötni mert még nem vettem kábelt, de szerintem ott se lesz vele gond.
Már csak rootolni kéne mert van rajta 4-5 kínai alk. amiről fogalmam sincs mi lehet. -
stmiklosi
tag
válasz
#81556480 #29164 üzenetére
Szevasz!
Ha igaz, van az ikonok között egy PlayÁruház.
WiFit indítod, Play áruházat indítod, letöltendőt (van FREE és fizetős) kiválasztod és letöltöd, a tab majd telepíti, indítható is.
Ahhoz, hogy ezt megtehesd, kell lenni egy gmail.com fiókodnak. Ha nincs, regisztrálj egyet gyorsan megy.
Ha nincs Play áruház, akkor böngészőn WiFin keresztül megy a dolog az AppBrain.com ról is hasonképpen.
Pl: http://www.appbrain.com/apps/hot-week/sports-games/
Vannak más lehetőségek is, én ezeket használom.
törölt tag
Üdv!
ismerős gyereke kapott akai tabletet
Valahol találok rövid leírást hogyan tudok rá ingyenes(?) vagy bármilyen játékot eztazt letölteni? -
Rag
csendes tag
válasz
freemanone #29062 üzenetére
Köszi, működik
-
Prof01
veterán
válasz
Chaser #29117 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A 70dci tényleg jónak tűnik, illetve a prestigio pro duo a hdmi kimenet miatt is csábító, viszont, most, hogy írtatok erről a Ramos-ról, megtaláltam a 70dci hasonmását, nagyon olcsón (kb. 25k), Kínából: Ramos W28
Valaki vásárolt már innen, esetleg más kínai webshopból? Mik a tapasztalatok? Érdemes?
Gondolom a garancia érvényesítés ilyenkor nincs...
Megér +10k-t a Wayteq a support miatt? Sok lehet a hibás darab vajon? -
cuyyer
csendes tag
válasz
z0d1AK #29156 üzenetére
A saját fóruma szerint a novemberi szériával kapcsolatban még magyarázkodtak, de a karácsonyi széria már annyira szar volt, hogy az egészet visszaküldték Kínába. Ahogy olvasom, emiatt várnak a garanciára akár hónapokat, de azért Kínába küldözgetni mégiscsak
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
RMZ250
senior tag
Hahó, jönnék megint kérdésekkel
Szóval a gépemen 4.0.4 számú Android van, ez most mi, JelyBean vagy IceCeamSandvich
Itt-ott olvasgatva azt látom, hogy nem is lehet ezt a verziószámú oprendszert rootolni csak úgy ha előbb felteszek egy régebbit, rootolok majd frissítek újabbra. Jól gondolom? -
azozo
senior tag
Nem tudjátok mitől lehet hogy a rom manager progival lementeném az eredeti romot ,de a mikor backuppolnám minig befagy mikor mentem, átnevezem a mentés dátumát akkor is .....
Root jogom van a CWM telepitésnél meg ujraindul
Hangfeeeró le +bakapcsnál android emberke +felkiáltó jel ....
//Built Excellent q8 A10 512MB ram. -
rayman2006
tag
A ConCorde, WayteQ és a MyAudio minőségebe 1 kategória vagy van különbség köztük ?
-
Chaser
legenda
válasz
CHIPman #29134 üzenetére
Papíron igen, gyakorlatban nem hinném. Egyedüli rákfenéje a droidnak sztem az, hogy elég sok hw van. Optimalizálás meg nem igazán még. sok hw, kismillió sw, nem is csodálom. Hiába van mp4 vga a rockchipben, ha a játék nem tud vele mit kezdeni mert 1, max 2 magra tervezték. Szoktam olvasgatni játék leírásokat, nem ritkán a legújabb gamek is tökéletesen mennek 1 magos telefonon, új csodákon meg el se indulnak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
cuyyer #29138 üzenetére
Maga a Concorde nem gyárt, ahogy Te is írtad, csak gyártat. A saját tervezést annyiból nem tudom elképzelni, mert egyrészt kizárt, hogy itthon legyen olyan tervező gárda, aki össze tud dobni egy egész tabletet a tervektől a gyártósorig. Másrészt pedig nem hiszem, hogy a kínai gyártósorok nekiállnak kizárólag a CC-nek gyártani, mert olyan mennyiségről beszélünk (néhány ezer), amiért nem éri meg beindítani a gyártósort.
Biztos, hogy valahol fellelhető a kínai alternatívája is a Novumnak. -
Mtbsrác
senior tag
EEE pc laptopra felbobtam egy android-x86-4.0-RC2-eeepc verzsönt (mostmég live-ba) és az érdekelne hogy hogyan lehet beindítani rajta a 3g modemet. Egy ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636 tipusu 3G mobile sticket, ill egy sima all in one kártyaolvasót hogy érek el. Persze hakezeli. Eddig nemsikerült működésre bírni a modemet.
Ill hogy tudom kikapcsolni a gépet
Azért kérdem mert egy hasonló droiddal ellátott táblagépet kapok ha minden igaz és ott ez a két eszköz használata lenne a fontos.
-
CHIPman
nagyúr
A Concorde Play-em rendszeresen csinálja, hogy amint teljesen feltöltött, csontra fagy, és csak resettel lehet életre kelteni. Miért? Valakinek volt már hasonló problémája? Kb 4-5 app van rajta, nem hinném, hogy azoktól lenne.
Chaser: Azért a Pro Duo Rockchipje és a dci AMLogic-ja között jelentős különbség van.
-
batai15
félisten
Ha már tabletek, lenne egy kérdésem. asszony hugának egy dps dream 7 nevezetű eszköze van.
Nha már most a hw ellenére baromira szaggat, illetve nem tudok az istennek se rá jönni hogyan tudnék adat kapcsolatot létre hozni a pcvel. unknow device, és ennyi., mind2 dologra ha van meg oldás szívesen fogadom.Köszi. -
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #29129 üzenetére
Igazából ez a része lényegtelen számunkra, az se mind1 melyik országrészben mozgolódik az ember. De azért egy előbb említett üzlethálózat nem kicsi és ledöbbentő, ha 80k-s tabira azt mondják csak rendelésre.
=Mentor=: Több helyen is előrendelhető. Árban fej-fej mellett fog mozogni a pro duoval.
70dci 1280, kisebb akku, 1 év gar
pro duo: 1024, nagyobb akku, 2 év gar
Többi tulajdonságuk kb ugyanaz. Innentől kezdve lehet választani kinek mi fontosabb. -
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #29125 üzenetére
Ahan, én azt hittem ők magyarok.
z0d1AK: Tudom, hogy nem degradáltad le
Én viszont mindenféleképp megemlítem és fogom is, mert maga a gép jó és gar is több mint a versenytársaké. Ami akár jelentheti azt, hogy sokan mellette fognak dönteni pl a wayteq 70dci ellenében is, mint pl én is.
Statisztikából meg csak annak hiszek amit én hamisítokNapokban voltam juroniksben', láttam újságban 16 gigás N7-et, mondom megnézem. Illetve néztem volna, de 70k feletti táblákat az eladó szerint csak rendelésre hoznak. Ők valszeg nem tudnak az apple és samu elsőségéről. De ismerősöm se, akinek ilyen jellegű országos üzlethálója van és az olcsó vackokból zsákszámra adnak el, drágábból havonta max 1-2 db-ot.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Chaser #29124 üzenetére
Mint írtam is, a WayteQ (WayteQ Honkong) van saját gyártósora (ők gyártják a MyAudio Series 5 telefon alaplapját is), ennek a leányválllata a WayteQ Europe, aminek a központja itt van Magyarországon. Tablet viszont Ramostól jön elsősorban.
Egyébként a GFK Hungaria által készített felmérés alapján Magyarországon az Apple és a Samsung értékesítette a legtöbb tabletet 2012-ben, a harmadik némi meglepetéssel a MyAudio lett. Az első értelemszerűen a nevének köszönheti ezt, a Samsung a név mellett a szolgáltatói konstrukciókból szedhetett össze főleg sok eladást, míg a MyAudio az olcsó, hipermarketes készülékekből jöhetett fel így.
Egyébként nem mondtam, hogy rossz, vagy szar a Prestigio, hiszen valóban jó, hogy két év garancia vonatkozik rá 35-50 ezerért, árkategóriájában szinte egyedüliként.
-
kiskakas
senior tag
válasz
laszlohu #29123 üzenetére
laszlohu,
koszi,ez megvan, viszont nekem ma legkesobb estig meg kell oldanom kisvarosomban, mert ajandekba lesz es bp-re mar nemtudok beugrani
kozbe megtalaltam a hivatalos tamogatottsagi listat, hat nem tul boseges
"
A készülék az alábbi webstickeket támogatja:
Huawei E1750, E1752, E153, E173
ZTE MF 110, 190 , 633, 637U, 663, 668AA Huawei E153 és E173 sajnos nagyon sok félreértésre adhat okot.
Nem elég a termék matricáját megnézni!
Le kell venni a hátlapot és a SIM berakás felöli oldalon a típusazonosítást elolvasni.
Nagyon fontos a számozás utáni betüjel!
A Huawei E173s, E173u, E173-E2, E173s-2, ezeket nem támogatja!!! "udv,
kufi -
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #29122 üzenetére
Engem, mint vevőt nem érdekel mért adnak 2 év garit, de sztem a többi vevőt sem
Lehetséges, hogy asus és samu tablet vezeti a listákat, de azok biztos nem Mo-n. A lényeg az, hogy van 2 év garos gép a nagyokon kívül is, amiknél a hozzá adott árcédulát látva én személy szerint egy pillanatig se gondolkoznék el 1 év gar mellett a megvásárlásukon. Mondhatni úgyis, hogy azoknál bőven benne van az árukban a több gar.
szerk: Wayteq tudtommal ramo-szal "szövetkezett". Nem hinném, hogy magyar gyártónak lenne kinn gyártósora, ami mennyiséget 1-2 hét alatt legyártanak valszeg annyi egész évben nem fogyna el itthon.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Chaser #29120 üzenetére
Azért írtam ezt, mert ez a két gyártó adja el szinte a legtöbb androidos eszközt a gyártók közül. Egyébként még így hirtelen a Toshiba is eszembe jutott, mint két év garis, bár ő jelentősen kisebb szereplő.
50k alatt nem nagyon találsz igazi gyártót, a legtöbb tablet címkézett, ahogy a Prestigio is. Arra egyedül azért van 2 év garancia, mert a brand összes terméke ennyi jótállást élvez, tablet, ebook, pendrive, táska, GPS minden. Tehát nem kifejezetten azért van két év a Prestigio tabletre, mert a gyártó annyira megbízik bennük - tegyük hozzá, ez nem azt jelenti, hogy rosszak.
A hazai kisebb gyártók közül talán csak a WayteQ rendelkezik valódi gyártósorral Kínában, bár az is inkább az ázsiai piacra szállít, tablet esetén ugyebár elsősorban Ramos kerül be hazai piacra a brand neve alatt. -
kiskakas
senior tag
concorde tab play-hez (vagy barmilyen concorde tab tablethez) milyen 3g sticket hasznaltok?
http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=318.0itt egy lista, alapnak jo, de sajna egyelore a varosomban nem kapok egyetlen, a listan szereplo sticket sem, barmelyik szolgaltatonal kerdezem. Egyebkent erdekes a lista, mert a ZTE MF668A-ra azt irja,h nem tamogatja, viszont a tab play-em belso listajaban, magan a tableten meg bennevan..
-
-
laszlohu
addikt
-
Chaser
legenda
válasz
Archanelion #29113 üzenetére
Kábelt adnak hozzá, billzetes tokot venni kell, sima tokot adnak.
Prof01: A 70 dci most fog jönni, az IPS 1280-as felbontás, 7". Vagy ott a prestigio pro duo 1024-es IPS, nem írnak róla problémákat. 2 év gari ami elég ritka tabletnél.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék egy Wayteq tabletet vásárolni.
Az xTab-70dc és a xTab-100is között gondolkodom.
Mindegyik hasonló árban lenne használtan.
Leginkább a 10"-os felé hajlanék a méret, és az IPS miatt, de úgy hallottam vannak vele wifi problémák, illetve a skype-pal is, ez pedig fontos lenne.
A 70dc jobb ezekből a szempontokból? Van valakinek ezekkel tapasztalata?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Wentz
csendes tag
válasz
Archanelion #29113 üzenetére
Sziasztok
Olvasgattam a fórumot, ( néztem a már korábban linkelt Penny Market-es tabletet is, de sajnos nálunk már kifogyott az a 3 db, amit boltonként szállítottak belőle ), szeretnék egy olyan belépő tabletet, aminek nem csak jol nez ki a specifikacioja, hanem tenyleg gyorsan es megbizhatoan is működik ( pl a myaudio tabok is 20k korul mozognak, belepo termekkent egesz erosnek tunik papiron, de hasznalat kozben derul ki, hogy a felet sem képes teljesíteni ). Külföldről is szívesen rendelek, ha onnan jobb terméket lehet szerezni, csak egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet válasszak. ( Netezésre, filmnézésre néha-néha egy kis játékra kellene, 25 ezer Forint körüli összeget szeretnék rászánni ). Egy kedves fórumozótól ezt
( http://www.pandawill.com/icoo-icou-d70proii-tablet-pc-7-inch-android-41-dual-core-8gb-p68526.html )
a linket kaptam, ha ennél olcsóbbat vagy jobbat tudtok akkor kérlek linkeljétek nekem!
Köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
DAVESSJ8 #29111 üzenetére
Az Acer Iconia A110 Tab hasonló hardverre épül, mint a Nexus 7. Olcsóbb, viszont a kijelzője csak 1024×600 pixeles LCD, de kapott microHDMI-t és már ezen is Jelly Bean van.
Vagy adapterrel a Galaxy Tab 2 7.0-n is megoldható a HDMI, viszont ez gyengébb hardvert is kapott. -
DAVESSJ8
csendes tag
Sziasztok
Kinéztem a Nexus 7-et magamnak, de rájöttem, hogy nem lehet rákötni a tv-re HDMI-n keresztül, ami nálam fontos lenne. (Nem támogatja az MHL-t). Az is jó lenne, ha lenne rajta USB csatlakozó, vagy pedig támogassa az OTG-t.
Egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező tabletet szeretnék venni, hasonló árban.
Kérlek segítsetek! Ezeket az olcsó kínai tabletekből köszönöm, de nem kérek. -
juhi56
tag
Én kaptam karácsonyra Navon platinum 10-es tabletet. Az én igényemet kielégíti. Azt sajnálom, hogy nincs benne gps. Keresek hozzá firefox böngészőt, de még nemtaláltam. A total commandert már ráraktam.
-
Chaser
legenda
válasz
Archanelion #29104 üzenetére
Ennyiért fasza 7"-ost kaphatsz. Prestigio pro duo. IPS, dual mag, 2 év gar. Bárhol megveheted ami nem 5 perce nyitott
-
sssirius
tag
válasz
z0d1AK #29042 üzenetére
Kösz a válaszokat! Nem csak neked, hanem mindenkinek.
Ha mondjuk elég a 7", akkor erről mi a vélemény? Omega MID7108, most 25k-ért akciós, ahogy írták is jópár hozzászólással előbb.
Lehet, hogy átsiklottam felette, de nem találtam hozzászólást, hogy valaki tudna-e róla valami érdemlegeset.
-
Archanelion
csendes tag
sziasztok, volna kb 40 ezer forintom tablet pcre, nem igen mehetek fölé, és csak szeretnék abban érdeklődni hogy hol vásároljak? és milyet?
főként filmezésre használnám, és angry birds szerű kis játékokra
nagy képernyősök előnyben! -
dugesz77
őstag
válasz
r6man123 #29099 üzenetére
Nagy keverés biztos nincs az Onda V971 az Amlogic AML8726-MX szerelt dupla magos(ugyanez a VI40 is csak abban nincs hátlapi kamera).
A V971T most fog megjelenni. Az 3G-t kapott pluszban a simához képest.
A négymagos,retinás A31-el szerelt a V972.
Ugyanez a helyzet a 8 colosnál. A sima két magos Amlogic a V811, A négymagos új cucc a V812.
Egyébként nézd meg a hivatalos oldalt:[link]
Aki mást specifikációkkal árulja az vagy nem mond igazat vagy lehúzás szagú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- GTA VI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged