- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Szerintetek egy ilyen tabletet érdemes netbook helyett venni?
Szövegszerkesztésre, netezésre, filmnézésre... akár egy billentyűzetes tokkal...
Használható ezekre, vagy akkor inkább netbook? és... melyik ebből a legolcsóbb best buy? -
CHIPman
nagyúr
Este edigitalból "raktárról" rendeltem meg a Playt, reggelre már csak "rendelhető" státuszban volt. Ez azt jelenti, hogy én még megkapom, ugye?
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Tudna valaki nekem ROM-ot belinkelni Aurora II-höz?
Olyat, amit megelégedéssel használ.Előre is köszönöm a kedvességét
-
htom127
aktív tag
Üdv
Van egy Yuandao n70s tabletem 4.1.1. androiddal, a rootolásában szeretnék segítséget
kérni (superoneclick, z4root nem hozott eredményt). -
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy pici segítséget nyújtani?
Ismerősöm lánya kapott egy Android 4 tabletet (DPS Dream 7) és valamit elpötyögött rajta.
Most minden érintésnél egy kb pénzérményi kör jelenik meg az érintett hely körül a kijelzőn, és az érintés pontjában metszve egy függőleges és vízszintes vonal. Mintha valami kalibrációs állapot lenne de nem lehet kilépni belőle, és újraindításra is ugyanígy működik.Hogyan kell ezt eltüntetni illetve mi lehet a hiba?
-
Kh@oSz
aktív tag
Ma feltettem az ONDA VI40-emre a Jelly Bean-t és félig visszajött a hangszórókba a hang, amik még a megvétel után (kb fél éve) egy skype-os gerjedés után teljesen elhallgattak. Fülesen tökéletesen szólt minden, de a hangszórókból semmi.
Többször is váltottam ICS romot de sosem szólaltak meg, most viszont hogy feltettem a JB-t, az ébresztő és az értesítési hangok tökéletesen szólnak a hangszóróból, viszont semmi más (film,zene,bill hang stb)
A rom felrakása után 1 billentyű meg egy lezárás hang is volt de után az sem.
Ez most szoftveres vagy hardveres probléma lehet? -
Mezcal
addikt
Extremen parasztvakítás volt a 6 napig rendelhető Concorde Tab Play, ma már csak januárra érkezőt lehet rendelni.
Sehol nincs. -
kisda
aktív tag
Feltettem a Fire-re a CM10.1 JB 4.2.1-et, de valami irtózatos lassú. Mintha kevés lenne alá a SoC... miért van ez? 4.1.2 JB fényévekkel gyorsabb volt
-
Tenager18
senior tag
Srácok,mostanában többször ir ki egy hasonlo hibaüzit a tabletem:Az Exchange szolgáltatás sajnos leállt...ez mit jelent? Most játék közben vágott be egyet
-
szabessz
tag
Sziasztok!
PRESTIGIO MultiPad 8.0 PRO
Erről mi a véleményetek?Van sok különbség Concorde tab Play és ez között,érdemes Play-re várni?
Köszönöm. -
DGery
aktív tag
Megjött uncsimnak az ONDA V712, de lenyúltam tőle, mert megtetszett
Rendszerbe nem kezdtem még el belenyúlni, de alapból sem teljesít rosszul.
Ezt a kép is bizonyítja szerintem -
Chaser
legenda
válasz
enginev3.0 #28167 üzenetére
De meg lehet oldani ha neked az is megfelel. Modem nélküli prestigio talán 70k körül van. Többi 10"-os tabért én személy szerint nem adnék pénzt, annyit semmiképp sem amennyit elkérnek értük.
-
Gyula88
tag
Valaki tud vmi informaciot a Vonino speedstar tipusu tabpetrol? Most talaltam ra es erdekelne, h vki hallott e mar rola...
-
kpityu2
őstag
Inkább ezekből válogatnék:
http://www.argep.hu/trend/TABL/Tablet-1024x600.html -
SShadow
aktív tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni kinéztem két tabot és érdeklne a hozzáértők véleménye:
Az egyik ez lenne:
http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_PLAY_16GB_tablet_%28Android%29-p342467.html
A másik pedig ez:
http://www.edigital.hu/Tablet/MyAudio_Series_7_708AG_tablet_8GB_+_3G_%28Android%29_+_30GB_Ingyenes_felho_szolgaltatas_2_even_keresztul-p343010.html
Ebben van 3g (bár nem tudom hogy telefonálni is lehet vele az jó lenne
)
Mi a véleményetek a két márkáról??
-
Crytek
nagyúr
válasz
-Mosquito- #28164 üzenetére
Ránéztem ez nagyon gyenge 40 ezerért.
-
Chaser
legenda
válasz
enginev3.0 #28160 üzenetére
80k-ért van prestigio 10" 3G-vel, MVA panellel. Ekkora méretben 3G-vel használható tablet ez alatt itthon nincs. / Ennek is örülni kell /
-
tjb007
nagyúr
válasz
enginev3.0 #28156 üzenetére
"50-60ezer forint körül van valami kézzelfogható tablet?
Windows 8-as is jöhet"Majd egy pár év múlva talán lehet ennyiért is kapni de amíg 200-250-300e forintba kerülnek addig ez maximum vágyálom.
Mivel a 3G is jól jönne ezért talán a szolgáltatók háza táján lenne érdemes első körben körülnézni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #28156 üzenetére
u.i.:
3G modem nem ártana ha lenne benne
9.7" vagy lehetőleg nagyobb -
enginev3.0
félisten
Hellow
50-60ezer forint körül van valami kézzelfogható tablet?
Olyan kellene ami azért használható, zenétől, meg 2-3 megnyitott ablaktól még nem fullad be.Windows 8-as is jöhet
-
gerolka
tag
Tanácsra lenne szükségem!
A 14 éves keresztlányom kinézett magának egy ilyen kütyüt, én nem foglalkoztam eddig a témával így fogalmam sincs, hogy érdemes e megvenni, ezért gondoltam kikérem a szakértők véleményét!
Próbáltam rákeresni, de még a google sem talál sokat róla!Esetleg ebben az árkategóriában melyik az amelyikért érdemes pénzt adni? Különösebb elvárás nincs, illetve egy 14 éves igényeit elégítse ki, netezni, filmet nézni lehessen rajta, talán ennyi.
-
kisda
aktív tag
Valaki!
JB 4.1.2 vs 4.2.1 különbség?
-
Crytek
nagyúr
40 ezer ft-ig milyen 7 vagy 8"-os táblagépet ajánlanátok?
A bátyámnak kéne mert megvette a Prestigot amit írtatok de mivel pixelhibás visszavitte de nem tudják cserélni mert nincs nekik és várni nem akar heteket amíg lesz így egy hasonló kéne.
2 magos cpu, 1gb ram, wifi ....
-
zSSeli
tag
vúúhúú, PLAY megint van raktáron az edigi-nél, meg is lett rendelve gyorsan, mastercard mobile-lal meg csak 40 összesen, remélem nem üt be az istennyila és minden simán fog menni
hivatalos fórumon már van 1-2 embernek, eddig nagyon jók a tapasztaltok
itt valakinek van már?
-
oliver7777
tag
Galaxy Tab 2 7.0 60e-ért ajánlott vétel (edigital)? Mert nem nagyon esik róla szó ill. ajánljátok. Van vele valami gond más tabletekkel összevetve?
Köszi!
Ja és köszi az előző kérdésemre is a kimerítő választ!
-
spiritex
veterán
válasz
Mezcal #28143 üzenetére
Azért a hátrányairól is érdemes említést tenni a Crystal-lal szemben:
- még nem JB-es!
- az első és számomra sokkal fontosabb kamera csak 0.3 mpixeles és NINCS középen!
- számomra csúnya széles kávája van.
- az a "pár ezer" az minimum 10 ezer, mert 37 alatt nem lehet kapni, a Crystal pedig maximum 27! -
Mezcal
addikt
válasz
Chaser #28142 üzenetére
Szerintem nem mindegyik tab ledes, mert látni olyan pocsék szürkés feketét, ami ledesnél nem jön elő.
Nem mondtam, hogy nem jók a paraméterei a kínai gépnek, csak azt, hogy a Prestigio jobb vétel, mert csak pár ezerrel kerül többe, de ezért erősebb hardvert és jobb betekintésű kijelzőt kapunk erősebb akksival. -
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28139 üzenetére
Minden tab ledes, melyikben lenne ccfl?
Nem láttam még egymás mellett a 2 tabit, de a crystal teljesen rendben van kijelző téren is. Összerakás is elég jó, nincs az az olcsó kínai érzése. akku is jól bírja. És ami legfőképp meglepett, out of the box működik minden
Peetta14: A 7-es IPS, a 8-as nem, pedig akkor kurta jó vétel lenne.
N.Zola89: PC-ről USB kábellel is tölthető?
A novo10 Hero-ban levő cpu és gpu mit tud? Nem igazán ismerem azt a SoC-ot.
Infoja van-e vkinek mennyi lesz kb az wayteq tab aminek 1280-as 7" IPS kijelzője van?
-
N.Zola89
csendes tag
jelentem megjött a Pro Duo-m!!!
a kijelzője gyönyörű,sebessége gyors,pikk pakk működik minden,semmi akadás,a wifi is jó,és az akksi jobb mint vártam amikor meghozták az akksi 60%-on volt,az üzletben ahonnan jött kipróbálhatták (volt az előzmények közt youtube,facebook,freemail,indavideo szóval megnéztek egy pár oldalt,sebaj xD) 2.5 órát nyomogattam,wifi folyamatosan bevolt kapcsolva és telepítgettem/neteztem/játszottam.15%-on tettem fel tölteni,és kb 1.5 (!!!!!) óra alatt feltöltött 100%-ra,ez valami hihetetlen,a mobilok tudnak ilyet
azt hittem hogy lesz vagy 4-5 óra hossza min. mire feltölt xDD úgyhogy idáig (lekopogom) pozitív minden,egy negatívat tudnék mondani,a 3.5mm-re rákötve hangfalat baromi halk,fülhallgatóval jó a hangereje,de 2.1-est rádugva nagyon halk maximumon is alig szól(a régebbi wayteq 70w-m bömbölt mint állat),na mindegy...
-
Peetta14
tag
Sziasztok,
Prestigio termékeket nézem 7'-8' méretben.
Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO és Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo között a kijelzőméreten kívűl mik lehetnek az eltérések? Látom, hogy a procik nem egyeznek. Melyiket érdemes venni, ha a kijelző mérete nem releváns?Köszi
-
Mezcal
addikt
válasz
nyirog #28135 üzenetére
Erősebb hardvere van a Prestigionak jobb processzorral és 4 magos GPU-val, míg a kínaiban csak két mag van. A prestigionak nagyobb a betekintési szöge és ledes háttrérvilágítású, bár lehet, hogy az ainol is, nem tudom. + nagyobb akksi van benne.
Mindensetre a jobb hardver, aksi és kijelző miatt megéri az a pár ezer forint többlet.
-
_adaml21_
őstag
60ezerig milyen tabletet érdemes most venni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
oliver7777 #28128 üzenetére
"androidon van valamilyen office (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, stb.) alkalmazás?"
Akad néhány: [link]
"ezek által használt fájlformátumokat a microsoft office ismeri, tehát számítógépre mentve meg lehet őket nyitni?"
Természetesen, meg lehet nyitni PC -n is.
"hallottam, hogy tavaszra várható a microsoft office is androidra"
Így van, jönni fog Androidra is de először az iOS -en lesz elérhető.
-
oliver7777
tag
Bocs a láma kérdésért, de androidban nem vagyok otthon, ill. nem is leszek mert páromnak szeretnék egy galaxy tab 2-t. Szóval a kérdés, hogy androidon van valamilyen office (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, stb.) alkalmazás? Ill. gondolom, hogy van, egyébként beszűkülne a használati köre a tableteknek, de az ezek által használt fájlformátumokat a microsoft office ismeri, tehát számítógépre mentve meg lehet őket nyitni?
Ill. hallottam, hogy tavaszra várható a microsoft office is androidra.Köszi!
-
pempellini
senior tag
Játékokat honnan lehet szerezni ezekre,torrenten vannak de nem indulnak el lehet telefonra vannak?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
pempellini #28122 üzenetére
így megcseréled a memóriakártyát, meg a belső memóriát.
(telefonomban épp 32GB belső memória van -
z0d1AK
nagyúr
válasz
pempellini #28122 üzenetére
Ez már a géptől is függ, van amelyiken némi módosítással megoldható, de nem tudom, hogy az összesre elérhető-e.
Amikor megvolt a Concorde Tab One, azon az egyik rendszerfájlban át lehetett írni, hogy mi legyen az elsődleges tárhely, megoldható volt, hogy a memóriakártyát lássa belső tárhelynek. -
spiritex
veterán
válasz
nyirog #28119 üzenetére
Tőlük rendeltem a Crystal-omat. Maximálisan elégedett ügyfél vagyok. Minden e-mailre rövid időn belül válasz, élő, tehát Zöld logós chat-re azonnal, csomagra 15$ írva, minden tartozék, többek között EU-s töltő megérkezett. PayPal fizetési lehetőség van. Úgyhogy csak ajánlani tudom őket! Singpost-tal küldték, azt hiszem huszonpár nap alatt kaptam kézhez, a PayPal-on kifizetett árhoz pedig nem társult semmilyen járulékos költség...
(#28121) nyirog
Ahogy gondolod, de járj utána, hogy az is ennyire hibátlan-e, mint a Crystal, mert nem mindegy, hogy vacakolni akar-e az ember állandóan firmware-ekkel, vagy élvezni azt, amire vette. -
nyirog
tag
srácok a GadgetGreats-el kapcsolatban mik a tapasztalatok? érdemes őket választani? egy ICOO D70 Pro II-t néztem ki 90 USD-ért. van esetleg erről valakinek tapasztalat?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pempellini #28113 üzenetére
Onnan, hogy azokat engedi áthelyezni a kártyára. Amit nem lehet, ott szürke az áthelyező gomb.
-
b0bcat
addikt
válasz
mnbtrew #28110 üzenetére
Teljesen jó kép alakult ki benned.
Kínából némi szerencsével (ha "átcsúszik" vámmentesen) olcsóbban tudsz jobb tablet-ekhez jutni, mint az itthoni boltokban, de ez egyrészt az esetleges garanciális javíttatás tekintetében problémás lehet, másrészt pedig nem kapsz róla áfás számlát.
-
losi73
senior tag
üdv abban kérnék segitséget ,hogy amit a készülék a belsö memoriában az android :data és obb mappában tárol föleg játékokat,hogy tudnám futatni ugy hogy a külsö micro sd-én létre hozott android data és obb mappába másolok.
-
mnbtrew
csendes tag
válasz
b0bcat #28109 üzenetére
Szia!
teljesen jó a Concorde is. őszintén szólva concorde/prestigio/myaudio/stb kategóriában néztem. használós, nyúzós munkaeszköz lesz, sajnálnék egy drágábbat. kínait azért kérdeztem, mert itt a fórumot olvasva az a kép alakult ki bennem, h a kínai "kínai tablatek"
ár/értékben jobbak az itthon elérhetőknél. de csak ötleteltem.
köszi, akkor asszem várok januárig
üdv:
t -
b0bcat
addikt
válasz
mnbtrew #28108 üzenetére
Szinte minden tablet Kínában készül, tehát akármit is veszel a boltban számlára, az jó eséllyel kínai.
Komolyra fordítva: a Speedshop is árul "nagyon kínai" tablet-et (pl. Ghoo-t). De miért nem jó neked a - szintén kínai gyártású - ConCorde és barátai?
Januárig azért lehet érdemes várnod, mert jön - állítólag - 35 ezerért egy 7 collos, HD felbontású, IPS paneles WayteQ tablet.
A jelenlegi besztbáj, a Prestigio Pro Duo mindenhol elfogyott már.
-
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
segítenétek kicsit agyalni:
szerintetek adott tabletetet érdemesebb inkább most megvenni (közelgő szülinap miatt mindenki akciózik) vagy inkább januárban (bennragadt készlet kisöprése)?
másik, ismertek-e olyan boltot, ahol kínai tabletet (tudom, ami nem ott készül az hamisítvány, de a Window, Onda, Lenovo, stb-re gondolok) tudok áfás számlával venni. cég kifizetné, de azt mondták áfa mentes számlát ne merjek vinni, mert megetetik velem....köszi, üdv:
t -
kacsaesokos
tag
Sziasztok.
Édesanyámnak szeretnék karácsonyra venni egy tabletet, fogalmam sincs milyet, soha se használt még érintőkijelzős telefont vagy tabletet, androidot vagy ios-t tudja vajon könnyebben használni majd? Valami komolyabbat szeretnék venni, mert ha neki nem tetszik, akkor majd valaki más használná a családban... az biztos, hogy méretbe 9"-10"-es kellene...
Ötlet valakinek esetleg? -
dugesz77
őstag
Az Extreme Digitalon megint megy a Mastercard akció. Igaz most 25 ezerből 5 ezret írnak jóvá. Hátha segít valakinek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pempellini #28103 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben egyes appoknak az adatait át lehet tenni a memóriakártyára.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #28101 üzenetére
Előnyöd nem nagyon lesz. Azok az alkalmazások, amelyek nem támogatottak 4.1 alatt, talán nem működnek.
-
kovacspityu2
tag
A build.prop, ba ha egy módosítás átírja a készülék android verzióját 4.1-ről 4.0.3-ra, akkor van valami különbség a 4.0.3 és 4.1 között?? Mit veszítek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged