- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
em_laci
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Írtad:
"Szerintem P1000 (még) nem képes OTG-re, a későbbi Samsung tablet-ekkel ellentétben..."A netes rendelésben így szerepelt:
Samsung Galaxy Tab adapter kábel, USB/pendrive csatlakoztatásához, OTA (EPL-1PL0 kompatibilis)Tulajdonságok:
Segítségével USB pendrive-ot csatlakoztathat Galaxy Tab készülékéhez
Gyári Samsung termék
Kompatibilitás: Samsung P1000 / P1010 Galaxy TabEzek szerint elvileg tudnia kellene...
Samsung szervizt még spec nem próbáltam, de 2-3 GSM szerviz 25-35e közötti árakat mondott
bpmcwap
Köszi, menüben már néztem, de beletúrok még egyszer, hátha...
-
Vanka
tag
-
H0bi
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni kinából egy tabletet.
9,7 vagy 10.1 col és 200$ körül.
Melyikek lennének jó vételek?
Köszi
-
rob210
nagyúr
-
Sanzaa
senior tag
Teljesen igaz, hogy abszolút hasonlítanak a B-brand tabok az iPadre. Ahogy az is, hogy igenis lehet egyediséget vinni a tablettervezésbe, lásd a Sony tabletjét vagy a Motorola Xoom2 Media Editiont.
Viszont ha a Samsung is másol, milyen alapon róhatjuk fel ezt a B-brand márkáknak.
Másrészt, mint ConCorde 9.7 IPS Plus tulaj, különösebben nem zavar a dolog, bár tény, hogy a fekete hátlapja miatt esetleg elölről téveszthető össze. Ellenben a Novummal...
Ennek ellenére jó kis tablet lesz, ahogy a ConCorde Play is... -
Bálint777
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Thinkpad tablet 1 típusú gépem. Sajnos a rajta lévő Android 4.0.3 -ban nincs magyar nyelv, pedig hazai a gép. Kérdésem az lenne, tud-e nekem segíteni valaki, hogyan lehetne ráimádkozni egy magyar nyelvű Android-ot?
Nagyon köszönöm előre is!Üdv.: Bálint
-
Csygusz
tag
válasz
rob210 #26383 üzenetére
Előbb is mondtam már, hogy én nem ájulok el tőlük. Mert pl. a a régebbi a macbookok billentyűzetei kritikán aluliak. Viszont az iPodok szerintem minőségben verhetetlenek, hangminőségben viszont nem. Szóval szép-szép ez az alma, meg ami körülötte forog, de annyival nem tud többet, mint más gyártó más drága készüléke.
Tipikus kinek a pap, kinek a pap f@sz@ -
rob210
nagyúr
válasz
Csygusz #26381 üzenetére
Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy az én kezeim között már nem egy apple termék tette le a lantot.
Az ismerőseim sorra panaszkodnak, hogy fagy az iPhone-juk, meg volt is már a kezeim között elég darab ami egy egyszerű webböngészésbe belefagyott.
Szóval azért szögezzük le, hogy az Apple termékei túl vannak értékelve.
Nem tudsz olyan feladatot mutatni amit egy normális androidos gép nem tud megcsinálni.Nekem a név nem éri meg a többlet költséget és a megkötéseket amivel egy apple termék jár.
-
fordjee
aktív tag
Bluepanther Voyager S-ről valakinek tapasztalat? Találtam egy tesztet, de érdekelne , hogy ki mit mond róla, megéri-e a pénzt.
-
Csygusz
tag
válasz
csibe1 #26367 üzenetére
Fogalmam sincs, de én konkrétan a megbízhatóságot a szoftveres részre gondoltam. Nem láttam még egy almás gépet sem úgy elfosni magát és úgy széthullani, mint egy androidosat. Viszont ennek a hátránya, hogy nem olyan szépen testreszabható, és mára már nagyon unalmas a felülete.
Valamit valamiért. Így tud uralkodni az alma és google az embereken egyszerre. Két dudás egy csárdában mégis jól elfér -
crue
őstag
Ma láttam az Auchanban 9"-os 800*480-as felbontású tabletet
Sokkolt a látvány rendesen, főleg hogy részemről ez a felbontás 7"-on is használhatatlan. -
Chaser
legenda
válasz
Stauffenberg #26373 üzenetére
Nálam is kb ez a helyzet, viszont én 60k-nál nem adok ki többet ilyenre. / de volt rá precedens hogy azért majdnem sikerült
/
-
afgk2012
tag
válasz
Stauffenberg #26366 üzenetére
"A tabletek nem lehetnek egyediek, nem birnak"
Nincs miről beszélni, még mindig a leghaloványabb fingod sincs arról mi az a design. Te még mindig nem érted mik azok az ívek, hátlap, kezelőszervek, stb...
Bocs, hogy beleszólok, de nekem is az a véleményem, hogy a bírósági tárgyalásra megfizetett szakági jogászokon kívül, a lőtéri döglött kutyát sem érdekli az ipari design másolás. Egy közönséges halandó szempontjából két eltérő gyártócég által előállított tablet bizony pont ugyanúgy néz ki. Semmi értelme sincsen ezt itt nagykomolysággal megvitatni. A belebecs/ár és a többi közérdekű dolog az ami igazán fontos szerintem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
spiritex #26372 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Azt szerettem volna mondani, hogy minden kisebb gyártó (Wayteq, Concorde és több száz kínai sufnigyártó). My bad.
Ennek ellenére többször leírtam számos ellenpéldát, hogy sok gyártó viszont képes alkalmazni egy derék formatervezőt aki csinál egy normális kinézetet ami nem iPad copy. Te is beszélsz a két oldalú igazságról, de az én mondataim közül csak azt vagy hajlandó kikukázni ami téged igazol.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Chaser #26370 üzenetére
Valóban, ezen az áron is elég jó vétel a többihez hasonlítva, de igazság szerint nálam 100k körül van az a lélektani határ amit még hajlandó vagyok kifizetni. Nem döntene anyagi csődbe az a +30k, de végső soron ez csak egy kanapén fetrengős magazin/könyv olvasgatós, netezgetős játékszer lesz. 100k a teteje és kész.
Nexus 7-ből talán még megvárom míg befut a legnagyobb tárhelyű verzió, elvileg az pont ennyi lesz.
-
spiritex
veterán
válasz
(23366#) "1.) Unalmas, hogy még akadnak akik mindig az Apple-től másolnak. Ez hol jelenti, hogy mindenki tőlük másol?"
Már megbocsáss, de a mindenki az mindenkit jelent, szerintem:
(26355#) "Nem azon a Concorde gépen megy a vita, hanem a kolléga képtelen felfogni, hogy mi az a formatervezés és miért unalmas az, hogy mindenki az iPad design-t másolja."
-
spiritex
veterán
válasz
-dupla-
-
Chaser
legenda
válasz
Jah igen, sokan elfelejtik hogy USA-ban nettoban van megadva az ár és küldésnél automatikusan rá is fogják rakni. Ha kijön 130k körüli összegre a végén mondjuk akkor is elég jó, sokkal többre számítottam. De ennyit nem adnék tablettáért én se
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csibe1 #26367 üzenetére
Pont annyi garanciával, mint a legtöbb Androidos táblagépet. Amúgy kiforgatod a kolléga szavait, ő nem hibátlant, hanem jó minőségűt mondott. Hibátlan nem létezik.
(#26368) smkb: Leírom megint: Mert a moderátorok MINDEN topikot bezárnak ami táblagépekkel foglalkozik és ide irányítanak mindenkit aki egy táblagépes gyűjtőtopikra kíváncsi. Mindennek van "Milyen XY-t vegyen?" topikja, legyen az notebook, VGA, CPU, stb... Ha valaki ilyet nyit táblagépesben akkor a modik bezárják is ide küldik. Nem tehetek róla, hogy egy táblagépes vásárlással kapcsolatos kérdést ami iPad-et is érint, kénytelen vagyok egy olyan topikban feltenni aminek a nevében benne van az Android szó.
De igen, belátom, hogy hiba volt.
-
smkb
őstag
válasz
csibe1 #26367 üzenetére
"Köszöntem a segítségeket és örültem, hogy lehettem Apple fanboy amiért szentségtörésként leírtam, hogy a Nexus 7 mellett az iPad minin is gondolkozom."
Nem is értem akkor miért pazaroltad a karaktereket a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /" c. topicban. Mind a Nexus 7-nek, mind az iPad Mininek van saját topicja, mert ha még Nexus 7 és valami más Androidos táblák közt vacillálnál, ok, de így totál okafogyott ide egy betűt is írnod.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
spiritex #26362 üzenetére
Ennyire nem tudok magyarul leírni épkézláb mondatokat, vagy te sem értettél semmit abból amit mondtam?
1.) Unalmas, hogy még akadnak akik mindig az Apple-től másolnak. Ez hol jelenti, hogy mindenki tőlük másol?
2.) Az Apple design unalmas nekem. Ezáltal a tőlük lopott designok is.
3.) Korábban leírtam, hogy mindenki lop mindenkitől. Apple a konkurenciától és konkurencia az Apple-től.
Mindegy, kár volt ebbe a topikba jönnöm néhány hasznos tanácsért, mert a legkisebb elejtett félmondatból is Apple fikázás lesz. Csak az a nagy baj, hogy soha nem szűnik meg a fanboykodás, ha a moderátorok bezárnak minden topikot ami általánosan kezeli a táblagépeket... van iPad meg Android, szigorúan csak külön-külön.
De az eredeti témára visszatérve: A Nexus 10 sajnos nem lesz 100k körül, hanem sokkal inkább felette. A Google üzletpolitikája az, hogy Európának drágábban adja. Ha az USA-ból rendelném akkor vámot kell fizetni és a dollárban megadott ár (400 USD) nettó, azaz még jön rá az áfa. Ha az EU-n belül rendelem akkor már csak a postaköltség jön rá az árra, de a UK ár 320 GBP + 20 GBP posta, de mivel eBayen is keresni akar rajta az eladó, ezért 380 GBP árával (postával együtt) már 130k fölé megy. Ennyiért vélhetően nálunk is kapható lesz, hiszen mindenképpen az iPad 150k induló ára alatt kell maradnia, de én nem várom meg. Inkább maradok a Nexus 7-nél.
Köszöntem a segítségeket és örültem, hogy lehettem Apple fanboy amiért szentségtörésként leírtam, hogy a Nexus 7 mellett az iPad minin is gondolkozom...
szerk.
(#26365) bpmcwap:
"A tabletek nem lehetnek egyediek, nem birnak"
Nincs miről beszélni, még mindig a leghaloványabb fingod sincs arról mi az a design. Te még mindig nem érted mik azok az ívek, hátlap, kezelőszervek, stb...
Ha megfordítod a táblagépet akkor a hátulján nincs semmi... csak egy dimenziókapu ami egy fekete lyukba vezet. -
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26353 üzenetére
édesapa... aranyalmát véded nem érted hogy nem almázok vazeee....
im alant topiktársunk irt egyedi tablet ötzletet... háromszög... na az egyedi lenne!A tabletek nem lehetnek egyediek, nem birnak...
Most nem a kijelzőről beszéltem mert az már beltartalom!!!! de külsőre az is egy kocka és pont mint mindegyiken
Ne legyél már ennyire... Csak egy pillanatra gondolkodj el azon hogy lehet nem belédkötni szeretnék csak egy igen egyszerű és igen kézenfekvő tényt állapítottam meg, aminek függvényében designről beszélni számomra több mint vicces és azt hogy ezt még tanitják is az és perelik is egymás miatta a cégek.... hááát az legalább olyan mint 2001ben feltalálni az mp3 lejátszót....
muhaha... De - és mint irtam is lentebb - a pikantéria hogy ebből még kultuszt is tudtak csinálni... Tudott valamit a feketegarbos rendszám nélküli mercikkel közlekedő csávó... és nem a designra gondolok
-
Mikso
tag
Sziasztok.
10.1 Galaxy tabra jött már ki ICS? Mert a T-Mobilosnal meg valahogy nem akar frissitodni :-)
-
Csygusz
tag
válasz
spiritex #26360 üzenetére
Itt azért elég kisarkított példák vannak
Kicsit vicces, kicsit igaz. Semmiképp sem vagyok alma párti, de aki megbízható terméket akar drágán, annak a legjobb választás. Csak kicsit idegesítő, hogy mindenkit perelget, mert másolják a termékeit... Hát csináljanak ők háromszög alakú telefont, azt tuti nem fogja másolni senki
-
feka007
veterán
Másnak is volt, hogy ennyi ideig jött China Posttal pandawillről? Okt 8-án vettem meg, 11-én jött a mail, hogy shipped. Chinapost tracking oldalán november 25-i updatetel volt, hogy továbbítva a célországba, de moat már semmit nem ír rá az a retek oldal, csak 500as vagy milyen hibát.. Lassan disputeolnom kell.. Ennyi ideig még soha nem jött egy cucc se, így utölag inkább fizettem volna a jobb postáért már
-
spiritex
veterán
Hoppácska:
http://index.hu/tech/2012/11/12/21_millio_dollarert_vett_orat_az_apple/ -
spiritex
veterán
válasz
Stauffenberg #26355 üzenetére
...amit az almás kollégák mellesleg az 1969-es Űrodüsszeia c. filmből másoltak.
Íme a bizonyíték:
http://youtu.be/JQ8pQVDyaLo -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tenager18 #26354 üzenetére
Nem azon a Concorde gépen megy a vita, hanem a kolléga képtelen felfogni, hogy mi az a formatervezés és miért unalmas az, hogy mindenki az iPad design-t másolja.
BTW rákérdezek a Samsungnál, hogy mi a helyzet egy Angliából rendelt Nexus 10 esetén ha garanciáztatni kell. Nem szívesen várnék a hazai megjelenésre... az árakra meg főleg nem.
-
Tenager18
senior tag
Felesleges ezen vitázni..ha nem tetszik,ne vedd meg...ennyi
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bpmcwap #26349 üzenetére
Annyira nem ismered az ipari formatervezés fogalmát, hogy tényleg kár ezt folytatni. Egy táblagép nem csak kijelzőből és előlapból áll. Vagy az autó csak beltérből áll és tökmindegy, hogy milyen a külseje? Elvégre vezetés közben nem látod kívülről...
Ipari Formatervezés Wiki | Ezt egy kicsit olvasgathatnád.
Te azt állítod, hogy minden táblagép kijelzője ugyan úgy néz ki, ezért nincs köztük különbség. De basszus, ne nézz már értetlen baromnak... nem azt mondom, hogy legyen háromszög, vagy kör alakú... Nézz rá egy Samsung Galaxy Note 10.1-re... teljesen máshogy néz ki, mint egy iPad, szép is, ízléses is. De a már említett Google Nexus 7 is tök máshogy néz ki, ráadásul szintén ízléses (ahogy a többi ASUS táblagép is).
Nem értem mit nem lehet ezen felfogni.
Fotós és filmes vagyok, a vizuális kommunikációból élek, akárcsak egy ipari formatervező, designer (mellesleg az egyetemen tanultam formatervezést, majdnem átnyergeltem arra a szakmára, de inkább maradtam a fotónál). Szeretem a szépet, esztétikusat és utálom mikor a szakmabeliek egymástól lopnak. Ezért visszatetsző nekem egy iPad koppintás. A szememben sokkal szebb valami amiben igazi munka van és nem csak egy lenyúlás.
De egyébként az a Concorde gép nem a kinézete miatt nem kell, csak megjegyeztem, hogy mellesleg szerintem rohadt gáz dolog, hogy 2012-ben még mindig vannak gyártók akik egy 1:1-ben történő iPad design másolástól remélik a boldogulást. Egyébként is unalmas már az Apple termékek formaterve, részben mert nem nagyon újulnak meg mostanában, másrészt meg minden hülye őket utánozza és már nagyon uncsi.
Azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy most fikáztad le azokat akik birka módon ugyan azt csinálják egyediségnek nevezve. De azzal meg nincs bajod ha egy gyártó lemásolja a másik (bevált és sikeres) formatervét.
-
Tim82
félisten
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá.
Igen, csak épp beépített 3G-vel nem rendelkezik, az meg feltétel volt...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
hogy ne látnám a hasonlóságot, tök ugyan az a kettő, csak én jót röhögök rajta.... te nem érted, egy tablet a másikhoz képest maximum szinben lehet egyedi, szerintem a tabletek tök egyformák MIND!!! Attól függetlenül hogy aPad, Epad, Ipod vagy mi van ráirva..... adott egy kijelző, körülötte 8-12mm-es káva
a lényeg benne van... Ha még lehetne kapni a szivárvány minden szinében talán de nincs különösebb felület egyedivé tenni... érted??? Most a hátulja???? Legyünk őszinték az esetek hány százalékában nézed meg használat során a tableted hátoldalát????
én spec amikor megvettem egyszer és kész
azt se tudom mi van ráirva...még ha az akksit cserélni lehetne vagy le kéne szedni a hátlapot hogy az sd-t betedd, de szerencsére nem... szóval ezekre a tabletekre szerintem mindent lehet mondani csak azt nem hogy egyedi lenne bármelyik is
) Az meg hogy ki mit kopiz az engem valahogy soha nem zavart mindaddig mig megbízhatóan tette a dolgát... Különben is mondj bármit ami egyedi! Minden egyedi valaminek a másolása. Ez is poén a tinikbe
én emos vagyok egyedi vagyok...és vonulnak az egyedi emosok bandában
Én deszkás vagyok egyedi vagyok és deszkáznak a placcon bandában...
Én rocker vagyok egyedi vagyok és bandáznak a gödörben egy rekesz sör mellett...
nem tudom nekem ez az egyediség egy kicsit vicces
De senkit nem akartam megsérteni!!! Én meg olyan egyedi vagyok hogy tömeg vagyok
-
válasz
vertigojames #26346 üzenetére
300-ért előrendelhető az 1920*1200-as W30HD is kínából, ha szétnézel
szerk: 2-3 héttel ezelött irtam, hogy erre várok. a lightake.com-nál lesz, beszéltem velük, a Ramos-tól azt az infót kapták, hogy november harmadik hetében várható (nov. 22-23) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bpmcwap #26306 üzenetére
Nem a kijelzőbe... de látom hiába beszélek, mert az összehasonlító képek alapján nem látsz a két készülék között egy csepp hasonlóságot sem. Lehet téged nem zavar egy 98%-os iPad copy, de engem igen, szerintem rettenetesen béna.
(#26312) tvamos: A Note 10.1 nekem is nagyon tetszik, de az már jóval a keretemen túl van. Lehet kapni egy-két helyen 100k körül, de átbaszós sufni GSM-től nem veszek semmit. Cipős dobozban, tartozékok nélkül, bolti garanciával (mivel néhány havonta amúgy is felszívódnak és más néven újra nyílnak, ezért semmit sem ér). Egy rendes viszonteladótól, aki valódi Samsung garanciát ad, jó esetben 150k az ára.
(#26344) Tomix24: Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá. Ha téged nem zavar, hogy egy magyar iPad koppintás a design, akkor 60k újonnan (ahogy néztem még nem kapható csak 1-2 hét múlva).
-
vertigojames
tag
Helló,
Ezt láttátok?
Tudom nem a legolcsóbb, de a tartalma miatt szerintem megéri... (Samsung quad core proci, Csak az a kérdés, hogy a Ramos készülékekről van-e már itt valakinek tapasztalata?Ja, és szerintem ami most BestBuy-nak tűnik (ha valaki 9,7"-os készüléket keres), 3G-vel és Rockchip Rk3066-os procival, 4.1-es JB-el, az a Pipo M2 3G.
Következő készülékem amit tesztelni fogok szerintem ez utóbbi lesz... -
Tim82
félisten
válasz
Tomix24 #26344 üzenetére
Újonnan biztos nincsen, használtan iPad 1 esetleg, vagy régebbi Galaxy Tab-ok (bár utóbbiak inkább PLS kijelzővel vannak szerelve), de a kifogásához türelem és szerencse kell. Esetleg kínaiaknál, mintha lenne pl. Sanei N10 3G verzió (~ 250 USD-nek megfelelő árért). Amúgy az IPS paneltípus, a LED pedig háttérvilágítás-típus és azt hiszem, nincs is olyan tablet, amelyik ne LED-es lenne.
Amennyiben az adott tablet Telenor-függő vagy kártyafüggetlen, semmi akadálya nincs annak, hogy a meglévő USB-stick-ben lévő mobilnetes sim-edet használd benne.
-
Tomix24
addikt
Srácok, van olyan tablet amibe sim kártyát lehet tenni, 50-60K körüli 10"-os kb és IPS vagy LED-es kijelzővel van szerelve?
És még egy kérdés: Telenor USB-s internet van Laptopon. Az usb eszközben egy Sim kártya. Az betehető lesz ebbe a tabletba, vagy arra külön telefonos internet előfizu kelhet?
-
bpmcwap
senior tag
-
kovacspityu2
tag
PŐandawill-el befejeztem. Senkinek sem ajánlom most karácsony előtt. Először Nov.2-án rendeltem egy Cube U30GT 32gb-os tabletet és még reklámozták is akciósan. Egy hét után közölték, hogy türelem, erre én megkérdeztem, hogy mikorra várható. Bizonytalan. Egy hét ugyan eltelt a semmivel, de azért megkérdeztem online-ba, hogy akkor mi van raktáron. Módosítottuk Cube u30gt 16GB-ra meg egy bőr tokra. Árban ugyanaz, de legalább volt raktáron, sőőőőőőt csak fehér tablet volt. Újabb egy hét, "Processing". Ma kérdeztem, hogy mizujs, erre a képembe "mondja" OUT OF STOCk. GRRRRRRRRRRRR.
Hogy lehetett, amikor módosítottunk ott volt raktárban és 1-2 nap alatt nem sikerült postázni.Szóval ennyi. Első tablet lett volna, de még messze a karácsony.
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Tudom páran már rendeltetek, de mi a vélemény megbízhatóság és kinézet terén az Aionol Novo Hero 10.1-ről.
42k-ért jó választás???
Köszi
(Főként ha valakinek van összehasonlítási tapasztalata más tablettel hasonló kategóriában)Más
Pandawill-nél ha raktáron van valami és feladják postázni, akkor onnantól még a tracking numberre várni kell, vagy ha feladják postára, akkor azonnal lesz tracking number???? Csütörtökön módosították a rendelésemet egy olyanra, ami a raktáron volt akkor és még mai napig semmi, pedig ott volt raktáron. Már 6 munkanap eltelt, ők meg a karácsonyi nagy forgalomra hivatkoznak. -
mirci18
addikt
válasz
mirci18 #26334 üzenetére
Találtam még 2 fajtát ezek közül érdemes megvenni valamelyiket?
http://www.ebay.com/itm/7-Google-Android-4-0-8GB-1-2GHz-V71-Capacitive-Screen-Mid-Tablet-WiFi-3G-Camera-/221128150223?pt=US_Tablets&hash=item337c43cccf
http://www.ebay.com/itm/Allwinner-A13-Tablet-PC-7-Capacitive-Screen-Android-4-0-1-0-GHz-512MB-4GB-MID-/320954563979?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D3468191217031763138%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D7%26sd%3D251113278265%26
-
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Tabletvásárlás előtt állok és szeretnék minnél jobbat venni minőségben és gyorsaságban.
Ezt ajánlották:
Szerintetek jó vagy mit vegyek?
http://www.pandawill.com/lyf2s-tablet-pc-7-inch-android-40-new-12ghz-cpu-4gb-2160p-hdmi-black-p59884.html -
ityam
őstag
Egy kérdés: Sebességben egy Huawei Ideos S7 Slim(Qualcom 1GHz. ardeno 205,512MB) érezhetően lassabb mint az én noname Alwinner A13(1.2GHZ) mali 400 al szerelt 512 mb ramos tabletem? Csak mert úgy néz ki sikerülne 30K körül hozzájutnom egy sim kártyáshoz és akkor lehet lecserélném ha nem sokkal lassabb. Gondolom játékokban lassabb inkább mint normál felhasználásban... Csak nem tudom mennyivel. A Mali 400 as tabletemmel nincs gondom sebességben.Lassabb annyival az ardeno hogy azzal már legyen sebességbeli problémám?
-
losi73
senior tag
üdv ebben a 1 magos mali gpu lenne?
Galaxy Tab P6800
-
Redome86
tag
Hahó!
Könyörgöm valaki válaszoljon a "kérdésemre"!!!!
-
Tim82
félisten
válasz
em_laci #26329 üzenetére
Vettem hozzá USB-s billentyűzetes tokot + OTG USB host kábelt.
A bill rendesen működik laptopra dugva, tabon semmi, még a led sem
világít rajta, pendrive-okat sem ismeri fel. (kell hozzá vmi alkalmazás?)Szerintem P1000 (még) nem képes OTG-re, a későbbi Samsung tablet-ekkel ellentétben. Elvileg valamelyik főzött ROM-ba bele van hegesztve, hogy tudja, de akkor is kellene hozzá külső táp, mert magától nem ad le/ki semmit ehhez a csatlakozóján.
olyan valakit,
aki ért hozzá és profin kicseréli, akár Bp-en, hogy ne kelljen postázni...Samsung szervíz nem játszik? (Westend)
-
spiritex
veterán
Na, megneztem neked, mindegyik browserben ujra kell nagyitani, ha al-linkre mesz, Opera, Dolphin, Maxthon, Firefox. A dupla katt viszont megold mindent. Vagy amit mar irtam, hogy 100 helyett 150%-ot adsz meg alap nagyitasnak.
-
spiritex
veterán
-
Gege94
tag
Kaptam egy Onda v711et még szülinapra és eddig nagyon tetszik. Főleg a kijelzője. De ezek a fránya kínai appokat, hogyan tudom eltüntetni? Mert hasznosnak néznek ki, de sajna nem tudok kínaiul.
-
Chaser
legenda
Olvastam vmelyik Nexus10 hírben, hogy a 7-esre lehet linuxot rakni. Az komoly?
Illetve ha már 10. HDMI-t rá tudták rakni, de sd csak nem sikerült erre seSztem a Nexus7 hdmi-vel meg sd-vel "tömegtermék" lett volna. Most tudnék venni ismerőstől 60k-ért. De ezek nélkül minek?...
-
spiritex
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz
Stauffenberg #26304 üzenetére
Szerintem nezd meg a Note II-t, mert a 10.1"-es valtozat rettenetesen franko! En is Nexus 7 mellett dontottem, mert nagy neken a 10", de... de tegnap, (vagy tegnap elott? Mar nem emlekszem,) amikor ujra megneztem, mar kutattam a zsebemben a kartyamert, hogy viszem! Szerencsere mondta a Samsungos srac, bogy csak demo, nem lehet venni. De minden nap kihivas, amig a Nexus-ra varni kell, hogy lemondom, es veszek egy Note-ot!
De azok kozul, amit emlitettel, en a Nexus 7-et valasztanam, mert nem szeretek fizetni az appokert, mert hasonlot kapok igy, mint a telefonom. Amit a tabon elkezdek folytathatom a telefonon, meg forditva. + megy a BT file-atvitel. -
Redome86
tag
Sziasztok!!!!
Keresek olyan emberkét, akinek Navon Platunim II. tabletje van!!!!!!
FONTOS!!!!!!Köszi
-
Chaser
legenda
Na ez bájin' is jó csóka. Látom mennyi gar van kiírva. Megkérdem tőle közvetlen nem-e egy év. Nem, 3 hónap. Ügyfeles azt mondja 5 hónap, feltüntetve megint más van...
-
Tenager18
senior tag
Az mitöl van,hogy 5 másodpercenként felvillan a kijelzö,majd urja elalszik?
(Window N70)
-
smkb
őstag
válasz
bpmcwap #26305 üzenetére
Többek közt slatedroid...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26304 üzenetére
milyen egyediséget lehet egy kisméretű monitorba beletenni????
én ezen mindig akkorát röhögök... most itt egy csik vagy ott...
ha nagyobb lenne a káva akkor talán... mondjuk matyóhimzést vagy cserélhető káva lapot de a lényeg pont az hogy minél kisebb legyen...
Én mondjuk az Applet onnantól nem értem hogy eltudták adni az ipodot... mit el tudták adni kultuszt építettek belőle... de hogy a viharba????? évekkel előtte mobilon hallgattam az mp3-at sőt állítom az ipod tulajok 99%ának mobilján ugyan úgy hallgathatta volna az MP3-akat.... kicsi vagyok én ehhez... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csibe1 #26301 üzenetére
Igen szabadalom, sőt még nyalogatom is néha az Apple részvényesek seggét jókedvemben, mert olyan odaadóan szeretem őket.
Engem nem izgat, hogy ki honnan és mit lop. Letojom az Apple és a konkurenseinek a fejét is, mert mindenki lop mindenkitől. A felbontást és a kijelző méretét, oldalarányát csak azért hoztam fel, hogy jobban látható legyen az igyekezet, hogy a Concorde egy alma logó nélküli iPad koppintást csinál.
Ez engem maximum annyiban izgat, hogy tök idegesítő, hogy nem tudnak egy kis egyediséget magukba erőltetni. Egyrészt már baromi unalmas az iPad design, másrészt az is unalmas, hogy mindig tőlük kell lopni. Miért nem lopnak mástól is egy kicsit ha saját designer alkalmazását nem tudják vagy nem akarják kifizetni? Legalább színesebb lenne a paletta.
Azért jó látni, hogy akad elvétve egy-egy gyártó aki inkább az önálló munka mellett voksol (pl: a Google hatására minden Nexus gyártó, legyen az LG, ASUS vagy Samsung, stb).
-
afgk2012
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy érdekes kérdésre választ kapni tőletek:
Ugye PC-n mondjuk a Firefox böngészőben bemegyek egy tetszőleges lapra. Legyen mondjuk a prohardver.hu. Lenyomom a Ctrl gombot és tekerem az egérgörgőt. Tetszőlegesre nagyított állapotában aztán elkezdek barangolni a honlapon. A nagyítás mértéke közben nem változik.
Hogyan van ez tableten? Ott változik? Minden egyes al-lapnál újra kezdhetek szórakozni hogy a kívánt mértékűre nagyítsam? Vagy ott is (hasonlóan a PC-s használattal) ugyanúgy megmarad, amig új honlapra nem megyek? Esetleg böngésző függő a dolog?
Megmondom miért kérdezem:
10"-os, 4:3-as tabletet szeretnék venni. Ha megmarad a ránagyítás, nyugodtan választhatom az 128-ast is. De ha folyton visszaáll, inkább az 1024-est fogom venni.
Apropó, akinek van egy éppen ilyen tablettje és függőleges méretben megnyitja ennek ennek a lapnak a fórum-főoldalát, az el tudja olvasni azokat az icuri-picuri betűket ránagyítás nélkül, vagy sem?
-
csibe1
addikt
válasz
Stauffenberg #26297 üzenetére
Nem is tudtam,hogy csak az almás vackokba lehet ilyen méretű és felbontású kijelzőt tenni.
Netán ez is egy szabadalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Diablo 3
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest