- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Azt, hogy ha nem akarsz magaddal alaposan kicseszni akkor elfelejted ezt a chipet (ugyanez vonatkozik az ATM7029 -re is).
(#27294) losi73
Nincs.
(#27296) Tenager18
"Hát milyen gpu van ebben???"
Gyenge (Vivante GC2000). Egy RK3066 -tal vagy egy AML8826-MX -szel többre megy az ember mint az i.MX6 Quad -dal.
-
[w]
őstag
helyesbítek, működik!!!
Isteni ez a tab, ezt már erről írom!
amúgy a sebesség kissé gyatra, szerintem nem a HSPA-t használja, hanem csak a GPRS/EDGE kapcsolatot.
erre van még ötleted?
-
azozo
senior tag
Na ma sikerült a happy hour
Első próbálkozásomHolnap a pandán Ramosw28....
http://www.pandawill.com/ramos-w28-tablet-pc-dual-core-7-inch-ips-screen-android-40-16gb-camera-
white-p69530.html -
[w]
őstag
válasz
hun_gery #27278 üzenetére
köszi megnéztem, de nekem nem Digi-s stickem van, lehet az is probléma, mert nem megy.
a PPPwidget-tel próbálom és felismeri a sticket, viszont a Dialling... fázisnál elakad. sajnos túl sok variáció nincs, az alapbeállításoknál nincs is lehetőség APN-t állítgatni vagy újat felvinni.
szerk.: ja és a kártya PIN kódos, de nem kéri be magától, ha pedig előre megadom nem tudom kérné-e egyáltalán vagy máshol van a gond.
-
losi73
senior tag
Üdv otg és otg kàbel közt van különbség?
-
GIJoe
addikt
Mit szóltok hozzá? >N10 10.1" Android 4.0.4 Quad Core i.MX6Q 168$!
-
Pinochet
tag
Sziasztok! Erősen gondolkozom egy Sony Xperia S tableten. Az lenne a kérdésem, hogy ok, hogy a-gps de pl egy IGO-val offline gps-t is tud-e? Ebben tudnátok segíteni??
-
holló20
csendes tag
Sziasztok
Új vagyok a tabletek világában, viszont karácsonyra szeretnék venni magamnak. A kérdés már "csak" az h milyet? Ebben kérném a ti segítségeteket, ti biztos tudtok ajánlani majd.
Nekem a fő szempontjaim a következők lennének: 7 col, min dual core proci (lehessen rajta játszani), GPS, hátlapi jó kamera, a képe közepesen szép legyen, Wifi, aksija azért bírjon ki 5 órát, 720p (esetleg 1080 se okozzon neki gondot), 16gb (nem kell h bővíthető legyen) ha 8gb akkor azért legyen lehetőség bővítésre. Hdmi nem fontos, csak egy plusz ha van rajta. A tabletet valószínű hogy németországban venném (bízva benne hogy ott kint olcsóbb) meg és hoznám haza. Árban elösszőr 40, aztán 50 esetleg 65 körül gondoltam. Tudtok mindhárom pénzre írni valamit?. Persze ha itthon találok jót akkor itt venném. Szerintem mindent leírtam, de ha lenne kérdésetek akkor válaszolok rá, remélem tudtok segíteni. -
F.B.I.
veterán
Megoldottam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Üdv a topiclakóknak.
Lenne egy rövidke kérdésem.
Létezik olyan tablet, ami droidos, olcsó(akár kínai is lehet) és vékony kávájú?
-
hun_gery
aktív tag
-
spiritex
veterán
válasz
kovacspityu2 #27275 üzenetére
Nem tuti még. Nekem 5 nap volt és mégis sima volt a vége...
-
kovacspityu2
tag
2012.11.26 08:40 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Ez már négy napja volt. Mire számítsak?? Tuti vámfizetés, vagy csak lassú a dolog??
Tapasztaltak pls. -
krokk
senior tag
válasz
tPedro_ #27271 üzenetére
hello
én ezek közül nexust vagy galaxyt választanám.
nexust akkor ha elég az a 8 vagy 16gb amennyi tárhelye van, mivel nem bővíthető sdvel, viszont mivel googletől származik a legjobb az androidos kompatibilitása, hogy úgy mondjamfrissítések stb.
ha kevés a 8/16gb tárhely akkor galaxy tab 2.
kinde fire-t mo-n nem tudod rendesen kihasználni, legalábbis nem arra amire tervezték teljsen.
ipad mini drágább.
ha olcsóbb is szóba jöhet akkor egy jó vétel lehet ez is: link -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Egy ismerosom 7"-os tabletet szeretne vasarolni, elsosorban netezesre es filmnezesre.
(Fontos meg a VPN kapcsolat lehetosege, de ezt ha minden igaz mindegyik tudja.)Amik szoba kerultek:
Kindle Fire HD
Nexus 7
Galaxy Tab 2
(iPad mini)Kis utanajaras utan nekem a Nexus es a Kindle eleg hasonlonak tunt, bar a Google aruhazrol jobbakat olvastam mint az Amazonrol, ill. a Nexusban van pl GPS is.
A Galaxynak kicsit kisebb a felbontasa, viszont lehet boviteni microSD kartyaval es van elso meg hatso kameraja is.
Az ipadat nem ajanlanam neki, az eleg magas ara miatt, de az sincs kizarva.Szeretnem a tanacsotokat kerni: a felsorolt tabletek kozul melyiket ajanlanatok? (Indoklasert halas lennek.)
Elore is koszonom.
-
tjb007
nagyúr
Ezt skubizzátok: [link]
Ráadásul 5000 forint még lejön az árából ha a MasterCard Mobile alkalmazáson keresztül van kifizetve a vételára. -
kovacspityu2
tag
válasz
bpmcwap #27258 üzenetére
Akkor csak szerencsém volt, hogy pont jókor rendeltem. Amúgy cseszegettem őket, hogy 2 napon belül legyen Dispatch (postára adva). Bár szerintem ez őket marhára nem érdekli. Lehet, hogy egyszerre érkezett a raktár feltöltés és abból kaptunk. Azóta rendeltem egy Cube U30gt-t is és az is 2 napon belül postázva lett és már a hajóban jön kis hazánk felé. 2-3 nap és itt lesz. Most már csak a vámolás gyorsulhatna fel kicsit.
Ezen a slate-droid oldalon szépen vesézgetik a tabletet és próbálják minél kompatibilisebbé tenni a vasat a szoftverrel. Nagyon felpörögtek az események. Mire megkapjuk, lesz hozzá megbízható, stabil custom rom.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Ghoo Tab 7000S-ről mik a vélemények?
-
ranger69
tag
válasz
rokarudi #27217 üzenetére
Tegnap este én is csatlakoztam a Prestigio MultiPad ProDuo tulajdonosok táborához. Most próbálgatom, eddig nagyon tetszik.
Válaszolva az USB internet stick-el kapcsolatos kérdésre. Működik, nincs vele semmi extra teendő. Nekem digi-s stick-kem van, de az is a Telenor hálózatot használja. -
bpmcwap
senior tag
válasz
kovacspityu2 #27240 üzenetére
most miért mondod????Te nem a buy in coinson vetted????
25.-től lett célországba elküldve..... ahhoz képest hogy 14.-.én vettem.... -
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Azzal kezdem,h visszaolvasok pár 100 hozzászólást, de addig is feltenném a kérdésem, Ti jártasabbak lehettek már a tabletekben..
Apósnak keresek tabletet, árban 45 a plafon. 99%-ban netre kell neki, böngészgetni, ezért olyan cucc kéne, amibe van bluetooth és egy telefon netjét tudja majd használni rajta keresztül. Ahogy néztem, a belső 3g modemes tabletek jóval drágábbak. 720p-t jó lenne, ha játszana és egy fényképező sem lenne hátrány, az unoka miatt. Kijelző mérettel gondban vagyok, ahogy látom, a 7" a dömping, fölötte meg jelentősen nő az ár.
Tippek, ötletek?
-
HorviGabi
aktív tag
Körbenéztem még egyszer, marad a Prestigio, a Samsung túl drága még egy alapmodell is, ahogy itt is írták ennyiért ez éri meg a legjobban.
-
Emi1986
tag
válasz
korcsillio #27236 üzenetére
Szerintem ezzel a márkával és típussal jól jársz. Én is azt venném, ha lenne benne GPS....
De sajna nincsen, és nekem navigációra is kellene.Ár/teljesítmény arányban nagyon jó kis készülék + a 2év garancia is elég jól hangzik.
ÜDv: T
-
DGery
aktív tag
Reggelt!
Sikerült megtudnom mi a neve ENNEK a tabnak.
Broncho N802
Valaki hallott már valamit erről a márkáról? nem valami bizalomgerjesztő, h a gugli is szinte csakkricc-kraccoskínai oldalakat dob felSzóval várom az infókat róla, ha tud valaki valamit
-
Gebriel
veterán
Opera görget tényleg a legjobban, dolphin meg nagyon gyors. Köszi az infót.
Rendszer frissités automatikus? Vagy melyik a legujabb?
Androidnál is több vezió van mint a linuxnál? -
Gebriel
veterán
Van egy Vodafone tabletem. Ezen 3.2.1 veziós android van. Van-e ennél újabb, kell ezt frissiteni vagy frissit magától? Melyik böngészöt érdemes használni? Mert a gyári elég akadozva görgeti az oldalakat. Köszi elöre is.
-
kovacspityu2
tag
válasz
bpmcwap #27238 üzenetére
És az neked miért rossz, hogy más kapja meg előbb?
Egyébként a hazai VÁM-nak extra semmi köze hozzá szerintem. Inkább azon múlik, hogy melyik konténerbe kerül és azt melyik hajóra rakják...stb.
Mivel nem azonos kereskedőtől rendeltük, nem is biztos, hogy egyszerre ért bárhova. Ezt csak a nyomkövetés modnja, de valójában ki tudja hol van és miért.
Türelem rózsát terem. Tiéd hol tart?? -
bpmcwap
senior tag
válasz
kovacspityu2 #27211 üzenetére
Írtam a VÁMnak hogy a track number hibás és megadtam nekik az ennyimét, mert hogy én hamarabb rendeltem ugyan onnét azt az ennyim még sehol....
szal szóra ne nyíljon szád.....
szerk:
-
edk-
őstag
válasz
korcsillio #27233 üzenetére
Témába vág a kérdésed, nem kell szürkíteni.
Ugyanez az eladó itt drágábban árul egy tabletet: http://szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/egyeb/tablet_pc_magyar_menu_24_gb_hattertar_jotallas_1678558415.html és le is írja, ebben van GPS. Gyanús, hogy az expresszesben nincs. A képeket több helyről lopkodta össze, nem valami bizalomgerjesztő.
-
tragiQss
tag
Hm.
Anno volt a kezemben rövid ideig egy Concorde 7015. Az tetszett.
A szervizes srác szerint a One Tab és a 7015 két dologban tér el: előbbin nincs HDMI kimenet és nincsenek rajta gombok, csak a ki/bekapcs.
Lehet, hogy csak az volt a gond, hogy egymás mellett néztem a samsung p3110-esét és a concorde-ot, de azóta is csorog a nyálam a samsung után. Pedig valójában semmi szükségem ilyen kütyüre, csak játék lenne (már úgy értem: nem feltétlenül játékprogramokat futtatnék rajta, hanem maga a készülék, az op.rendszer stb. lenne a játék... mint egy kisgyerek.)
-
korcsillio
addikt
Ebben lehet gps(az egyik képen van)?Érhet valamit ez a kütyü?
http://www.expressz.hu/9-tablet-pc-kivalo-minoseg-8gb-hdd-magyar-garancia-raktaron-csucs-43981032/ -
b0bcat
addikt
válasz
spiritex #27230 üzenetére
"El sem hiszem, hogy 25-27e ft az ára, mert az a megbízhatóság, amivel rendelkezik, csak egy 70 ezres kategóriában várható el szerintem."
Szerintem nem árkategória függvénye (kellene, hogy legyen) a megbízhatóság. Egy olcsóbb kategóriás készülék is működhet a tulajdonosa számára kielégítően sokáig, míg a legdrágább kütyü is romolhat el végérvényesen a garanciaidő lejárta után 1 nappal.
-
spiritex
veterán
válasz
b0bcat #27227 üzenetére
Lehet, hogy unalmas leszek, de ha már így felhoztad, akkor még egyszer leírom, hogy nekem ez a Crystal-om addig marad, amíg el nem romlik. Nincs szükségem másikra. Amióta megvan nem is kell a topicokat bújnom (csak függőségből teszem), mert már nem arra használom, hogy kísérletezzek rajta, hogy mik a hibái, és kiderítsem mik a hibák megoldásai, hanem amire való, játékra, olvasásra, netezésre, skype-olásra, e-mailezésre. Egy megbízható mindennapi eszközzé vált. El sem hiszem, hogy 25-27e ft az ára, mert az a megbízhatóság, amivel rendelkezik, csak egy 70 ezres kategóriában várható el szerintem.
-
ugyeletes
tag
válasz
fateless #27183 üzenetére
halaistennek angol a bill...
nem igazan tervezem az ekezetek hasznalatat!
elvileg app-pal siman atlehet mappelni olyanra, amilyenre akarod amugy.
van erre par alkalmazas.a pandawillt felejtsetek el: egy szemet ceg, atveri az embereket.
mindent a happy hournak megfeleloen csinaltam, megis le akartak huzni 30 dollarral.
megkaptam a teljes paypal refundot, miutan mondtam nekik, hogy felejtsenek el. "na ide se jovok tobbet" -
b0bcat
addikt
válasz
HorviGabi #27220 üzenetére
"...kezdek elbizonytalanodni, nap mint nap lehet itt olvasni negatív dolgokat róla..."
Kevés olyan készülék van, aminek a topikjában nem a siránkozás megy.
Ennek mondjuk az is az oka, hogy többnyire azok, akik (többé-kevésbé) maradéktalanul elégedettek, azok nem írják be féltucatnyi hozzászólásra bontva, hogy hibátlanul működik a ketyeréjük.
Vagyis a negatív dolgok ezért eleve túlsúlyba kerülnek, illetve jobban megragad az olvasóban, hogy "hoppá, már megint csak panaszkodik valaki erre a termékre".
Személyes véleményem, hogy mindenhol, a legdrágább kategóriában is csúszhatnak be hibák a fejlesztés ill. a gyártás során, de attól még nem lesz használhatatlan a cucc. Én ezért nem veszek drága elektronikai eszközöket - mert egy olcsóbb készülék hibájával vagy hiányosságával lelkiekben jobban meg tudok barátkozni.
Amúgy meg ha valami effektíve hibás, akkor azt vissza kell vinni cseréltetni 3 napon belül, vagy ha a neten rendelted, akkor 8 napon belül (amíg indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, akkor is, ha egyszerűen nem tetszik a termék).
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy my audio s9-re létezik e valami jó fözött rom és ha igen honnan szerezhetem be?
illetve otg kábelt ha veszek hozzá az mind jó hozzá,mert az extreme digitálban azt mondták hogy ami a concord tabhoz van az ehez nem lessz jó.
-
HorviGabi
aktív tag
Én is a Prestigo mellett döntöttem, de kezdek elbizonytalanodni, nap mint nap lehet itt olvasni negatív dolgokat róla, bár azt vettem észre hogy szinte mindegyikről írnak rosszat. Komolyan mondom nem lehet egy normális tabletet venni 40-50e körül? Valaki ajánljon már akkor jobbat komolyan mondom. Megköszönném.
-
rokarudi
aktív tag
Valaki próbálta már a Pro Duo-t USB internet stick-el (telenorossal)? Az egyik ismerősöm ezzel használná, viszont mivel más internete nincs, ezért ha nem működik vele, akkor nem is venné meg. Láttam a PPP widget programot a Play-en, de nekem is egy fél napomba telt, amíg rootoltam a ketyerét (és nem is sikerült egy másikon teljesen reprodukálni
), ő viszont nem is akar ezzel szórakozni, úgyhogy csak a root nélküli támogatás jönne szóba. Köszönöm előre is.
-
gycs02
tag
Üdv!
Az alábbi két tabbal szemezgetek:
http://www.concorde.hu/index.php?fk=tabok&csz=02-05-5624#null
http://myaudioworld.com/mystore/tablet-pc/series-8-dc/Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Esetleg valami alternatíva ebben az árban?K gycs
-
hvb
tag
-
peter76bp
aktív tag
Refund kéréshez kellene help. Nov 19-én rendeltem ttmalls-tól egy tabletet, mert előtte a telómat is tőlük vettem, azzal nem volt semmi gond. 20-án jött a mail, hogy olyan már nincs (le is vették a kínálatból) válasszak másikat. 21-én választottam, az meg kijelző hiány miatt nincs készleten (de az oldalon azóta is rendelhető, nincs készlethiány kiírva). Jó, akkor utalják vissza a pénzem. Azóta itt tartunk. Akkor azt mondták pár nap. Tegnap rájuk írtam, sajnálják a késését, amint lehetséges intézik, csak nem értem mi olyan bonyolult ezen. Érdemes elindítani most emiatt egy dispute-ot a PP-on, vagy írjak még egy mailt nekik, hogy ha nincs refund a héten, akkor a PayPal-hoz fordulok? Mennyi az "elfogadott" várakozási idő ilyenkor a refundra PP bevonása előtt?
Közben megrendeltem PandaWill-től is, de azok is szivatnak, előre megkérdeztem van-e, ha rendelek mikor tudják küldeni, azt mondták a hét elején küldik és azóta is Processing státuszban vagyok, tegnap írtam nekik, erre azt írják kifogyott, várnom kell pár napot vagy válasszak másikat. Lehet itt is refund lesz a vége
-
edk-
őstag
válasz
kovacspityu2 #27211 üzenetére
Ilyenkor meg is vámolják (és 27% ÁFA)?
-
kovacspityu2
tag
sziasztok,
2012.11.26 08:40 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Még hány nap???
Van akinek 1 napon belül lenyomták és már ment is kézbesítésre, de láátam már 5 naposat is.
Mostanság valakinek tapasztalat?? -
gps76
őstag
Akinek Pro Duoja van,fóliát milyet tervez venni rá,vagy vett?
Összehasonlítva a Nexus 7-el,azé jó lenne rá,csak a keskenyebb oldalából kell 3 mm-t levágni. -
spiritex
veterán
válasz
Emi1986 #27207 üzenetére
A Navon-t továbbra sem ajánlom, mert nekem az első tabom Navon volt, és borzasztó volt a terméktámogatása. Nincsenek frissítések, nincs normális szerviz, nincs fórum, csak a szerencse, ha kifogsz egy hibátlan példányt, vagy a szívás.. nekem az utóbbi jutott...
(#27209) Emi1986
Szívesen. Ha konkrétabban érdekel, kifogtam egy példányt, ami a Skype-tól 3 másodperc alatt lefagyott. Angry Birds Space-től kb. 3-4 perc alatt fagyott. 1 hónapot vártam, mire visszaküldte a hungaroflotta, hogy 150 óra tesztelés alatt nem produkálta a hibát, érdekes, mert nem volt náluk annyit a gép... egyeztettem az edigivel. Szóval nem ismerték el a hibát, frissíteni ugye nem tudták, mert nem foglalkoznak a frissítésekkel. Legegyszerűbb volt visszaküldeni. A cserekészülék valahogy eszükbe sem jutott... Bekapcsoltam a boltban, és 2 perc elég volt, hogy lefagyjon... mily' érdekes, náluk "150 órát" gond nélkül ment... Na hagyjuk, még mindig mérges vagyok rájuk, pedig már a 3. tabomat nyúzom. -
Emi1986
tag
Szia!
Na igen. Ez már mindent tud ami nekem kellene.
ips kijelző
nagy kapacitású akku
1gb ram
1,5ghz 4magvas proci
gps
kékútAz ára sem elképesztő a tudásához képest.
De valamit már venni kellene:
http://www.edigital.hu/Tablet/WayteQ_xTAB-50_tablet_%28Android%29_fekete_+_tok-p325036.html
http://www.edigital.hu/Tablet/NAVON_Platinum_Explorer_tablet_%28Android%29_7-p338372.html
http://www.plazamarket.hu/index?store=audio_market&page=product&bid=eBudaNeZyqejejy&select=&level=&category=&IMRSID=dumpn0fnbjgpjr158hqhdibnc3
Szerintem a három közül az egyik lesz a befutó. Most a navon felé hajlok.
ÜDV:T
-
edk-
őstag
válasz
Emi1986 #27202 üzenetére
Ainol Novo 7 Venus Quad Core, de csak Pre-Order, idén már biztos nem érkezik meg.
-
spiritex
veterán
válasz
Emi1986 #27202 üzenetére
Igen, igazad van, de mivel van bluetooth-ja, avval egy külső gps-mudul simán működhet.
Itt azért jóval olcsóbb, és ráadásul kapsz egy csomó extrát:
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-fire-deluxe-ips-android-4-0-tablet-pc-capacitive-amlogic-dual-core-1-5ghz-16gb.html -
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi #27200 üzenetére
lol tényleg. pedig a gyártó oldalán sincs rajta a képeken, sőt még az edigitálos képeken is van egy kép a dobozról és azon is látszik hogy nincs hdmi. Hát akkor ezt csak a tulajok tudhatják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest