- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy milyet is vegyek...
10 colosat szeretnék azt már tudom. Árban 50-100ezer között keresnék.
Eddig amit találtam az a Samsung P5100 wifis változata.
Egyetemen használnám e-mail olvasásra, böngészésre, tanuláshoz pdf és ppt fájlok olvasására, illetve hosszabb utazás közben film nézésre.
3G nem a legfontosabb, mert telefonról megtudom osztani a netet, ha nagyon szükséges. Ami fontos az az akku idő, valamint megfelelő processzor, ram. Illetve legyen megbízható...
Mit tudnátok tapasztalataitok alapján ajánlani?
Köszi -
llll
senior tag
nincs is vele semmi gondom, csak mire megjött végre (részben az ünnepek miatt 2 hónap! alatt), addigra rászántam magam 1 THL W3+ teló megrendelésére is
így viszont a tabletet már némileg feleslegesnek érzem
(az eddigi xperia minim mellett még jobban lett volna létjogosultsága) -
DGery
aktív tag
V712 jó cuccos, nekem bejött. gyári rom nem a legjobban sikerült, bár az 1.5.5 már nagyon jól használható. Most feltettem a Valkoz féle ICS custom ROM-ot, ezzel sokkal gyorsabb, és használhatóbb. gyári
csingcsungkínai alkalmazások kiszedve belőle, optimalizálva, pár extra beleépítve, stbstb...Ha most vennék, újra ezt venném meg
-
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #29882 üzenetére
Szerintem meg ne legyél ennyire antiszociális! Attól bárki válaszolhat, úgy gondolom! Van 220-ról működő USB-s töltő is.
Ha elengedted volna a füled mellett a nagyon rövid válaszomat, akkor 1: nem vagy neveletlen másokkal 2: nem OFF-olsz feleslegesen.
Ha még mindig nem érted, akkor írj neki PRIVÁTBA!
Köszi -
VMatteo
őstag
Mitől függ hogy a statusbar-on ottvan-e a hangerő +,- vagy nincs ott?
-
lehella
senior tag
-
DGery
aktív tag
válasz
Luissimo #29882 üzenetére
Nahszoval ampermérőmérő és feszmérő a konnektor és a töltő közzé, de ez becsapós, mert itt többet vesz fel, mint amit lead (saját működés, hőtermelődés).
Aztán volt egy kibuherált micro USB aljzatom egy telóból, amire kötöttem a vezetékeket, áramerősség mérő plusz feszültség mérő, és egy mico USB dugó.Az első műszer ha jól emlékszem kb 45W-t vett fel (232V, 0,18A), a leadott pedig 5,05V 1,78A volt ami kb 9W
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Az android oprendszeres tabletekbe dugható hálózati kártyák működőképesek? Vagy esetleg az USB<> RJ45 átalakító kütyük, kábelek? Egész pontosan a T által terített Ghoo 7000S-t szeretnék vezetékkel hálózatra kötni, mit tudnátok javasolni arra hogy egyszerűn, olcsón kiijöjjek?
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #29884 üzenetére
Esetleg még annyit tudsz tenni, hogy áttérsz a Play-en egy teljesen új g-mail fiókra, amit egyáltalán nem használsz levelezésre, és onnantól kezdve az lesz a fő fiókod (persze kérdés vannak-e vásárolt app-jaid a jelenlegi fiókodban) a levelezésre használt fiókodat meg csak pl. a K9-nek adod meg, és avval szippantod le a leveleidet.
-
Prof01
veterán
Gmail fiókból ki lehet lépni valahogy (anélkül, hogy az egész fiókot törölném)?
(Az lenne a lényeg, hogy minden indításkor be kelljen írni a felhasz.nevet és jelszót.) -
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #29874 üzenetére
nos,
1, NEM Töled kèrdeztem :-)
2, dehamàr te is ottvoltàl, àm legyen, azt is megtudnàd mondani, hogy a micro usb töltökimenet ès a töltendő kütyü akkuja közè hogyan iktatja be sorosan az amperitàsmèröt, mint azt annakidejèn Ohm bàcsi kitalàlta ? Engem ez èrdekelne inkàbb, mert a helyzet nem tünik èletszerünek.
De majd Ő megmondja pontosan , hagyjuk meg neki inkább, jó :-) -
Magnat
veterán
válasz
kovacspityu2 #29874 üzenetére
Akarsz fogadni, h bármelyik műszerész meg tud buherálni egy 500mA-s töltőt úgy, h annyi áramot vegyen fel mint egy 2A-s?
-
VMatteo
őstag
az előbb még volt a statusbar-on hangerő + és - gomb, most hirtelen eltűntek! Hogy lehet őket visszahozni? android 4.0.4
-
Prof01
veterán
válasz
spiritex #29871 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem teljesül a 2 dolog egyszerre: feliratos videónézés, állapotsáv nélkül.
Ha a gyárival nézem akkor eltűnik, de nincs felirat, ha MX-szel, akkor van felirat, de van állapotsáv is...Remélem igazad van, mert nemsokára érkezik rá a JB.
VMatteo: Bocs, azt nem tudom.
-
VMatteo
őstag
rootolt készüléknél hogy lehet kikapcsolni az érintőgombokat oldalt?
-
Luissimo
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
Prof01 #29869 üzenetére
"...nem tudok feliratos videókat nézni sajnos."
Először is, nem értem milyen összefüggés van aközött, hogy alul eltűnik-e a Status bar vagy nem, és aközött, hogy tudsz-e feliratos videókat nézni vagy nem?? Az MX Playerben nagyon szépen felfelé lehet tolni a feliratot az alsó margó növelésével.
Másodszor érdekes kérdés ez a filmlejátszás közbeni alsó Status Bar sáv, mert nálam az első két tabletemnél ugyanez volt, hogy csak a gyári lejátszónál tűnt el. most a 3. tabletemnél, amin igaz már JB van, már MX Playerrel is eltűnik a sáv. Nem tudom biztosan, hogy ez a JB miatt van, vagy valami más miatt, de engem is zavart régen, úgyhogy most örülök ennek, hogy semmilyen plussz app nem kell a Status Bar eltüntetéséhez. -
DGery
aktív tag
Én tecsóban vettem gyári Nokia micro USB-s töltőt 990-ért, ami 1,8A-t ad le. Rámértem, és 1,78A-t adott le. Úgy érzem beszerzek mégegyet
[Moderálva]
Ne itt hirdess, mert tilos!
[ Módosította: CoolMan ]
-
Magnat
veterán
válasz
spiritex #29860 üzenetére
Biztosan nem az áramtól függ, mert akkor sima usb portról töltve is úgy viselkedne ... nemrég kifejtette vki, h mi okozza de sajnos nem emléxem rá
Viszont semmiképpen sem ajánlott ilyen töltővel tölteni!
1ébként lehet már kapni 2A-s töltőt 1500 forintért, én már kettőt is vettem és rendben működnek.
Én még sSpeedshopban vettem, de onnan ahogy látom elfogyott.
-
LámaZ
addikt
20 hüvelykes tab grandománoknak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Prof01 #29856 üzenetére
Probléma No.1:
Ha böngészőből használod akkor a böngésző beállításainál változtass a betűméreten/engedélyezd a nagyítást.
Az alkalmazásnál meg próbáld ki azt, hogy növeled a rendszer betűméretét (ez csak egy tipp, nem tudom kihat e magára az alkalmazásra, nem használom a Facebook alkalamzást).Probléma No.2:
Root nélkül sajnos nem oldható meg. -
spiritex
veterán
válasz
csibe1 #29858 üzenetére
Csak attól függ, hogy elég áramot ad-e le a töltő vagy sem. Egy gyári és egy nem gyári is lehet gagyi, ami nem adja le azt az áramot, ami rá van írva. Nekem pl. nem jól működött jól a kijelzője a hozzá kapott 2A-es töltővel, de egy 2.1 A-es töltővel már minden rendben van.
-
nizigabor
csendes tag
Sziasztok SOS segitséget kérnék.
Sanei N10 alapgép 1 mag, sikerült android frisités közben ugy lefagyasztanom hogy bekapcsoláskor csak a kis android kocka jelenik meg és nem lép tovább.Sajnos azóta a pc sem találja meg.Bevittem telefonos boltban elvéreztek vele szerintem nem ismerik igy nem is nagyon foglalkoztak vele. Valaki tudna segíteni hogyan tovább nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm . Norbi -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo androidos tabletet és rögtön lenne is egy olyan kérdésem, hogy:
Facebook-hoz ti a Play áruházból letölthető Facebook klienst használjátok?
Én azzal próbáltam először, de olyan gondom van vele, hogy nagyon aprók a betűk. Nem lehet valahol nagyobbra állítani? Mert ugye a nagyítás nem működik benne.
A böngészős mobil változat szintén ilyen. Ahol tudok nagyítani, az az asztali kinézetes, böngészőben, de azt lassan és rosszul tördeli, így elég használhatatlan.Illetve nagyon zavaró, hogy videólejátszás közben az állapotsáv alul megmarad. Próbáltam VLC, MX Player, Rockplayer-t, de egyiknél se tűnik el, csak a gyárinál, azzal viszont az a gond, hogy nem tudok feliratos videókat nézni sajnos.
Tudom, hogy van lehetőség rootolt gépnél egy különálló app-pal eltüntetni, de nekem nincs root-olva sajnos.
Van valami megoldás erre?Köszönöm előre is a segítséget!
-
VMatteo
őstag
livesuit-tal lehet kukázni a CC 7015-öt?
-
black0ster
csendes tag
Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE 3G-ről olvastatok már tesztet? megéri a 80k-t?
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #29850 üzenetére
Ez még otthon rendben is is lenne de ha mondjuk épp a repülőtéri váróban fogy el a szufla akkor majd konnektor vadászatba kezd ?
Amúgy meg ezeket a Nem kicsi ez az akku ? kérdéseket teljesen felesleges úgy feltenni, hogy még piacra sem került mivel erre úgy is csak akkor lesz válasz ha már lesz róla legalább egy teszt, valamint felhasználói visszajelzések. -
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlása előtt állok, és segítségre lenne szükségem
Főként az olcsóbbak érdekelnének, csak nem tudom melyik bírja a kiképzést, most nem úgy értem, hogy szét rúgom a gépezetet
Csak azért ne essen szét az ember kezében, és kibírjon 1-2évet.
Nagyjából 20-30ezer Ft-re lőttem be az árat, és csodát sem várok...
Nézegettem: Navon, wayteq, myaudio, huawei,Concorde, meg még jó párat............Mondjuk néztem egy Blackberry Playbook-ot is, de az már használt kategória, ami persze nem jelent gondot, csak egy kicsit drágábbVálaszotokat előre is köszönöm!
üdv
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
M-Tech ATAB 9,7 IPS-hez keresek billentyűzetes tokot. A tablet mérete 240*180, és két jelöltem is volna, de nem tudom, hogy melyik passzol:
http://ipon.hu/webshop/product/overmax_ov_kl_02b/296834
http://ipon.hu/webshop/product/concorde_tab_9.7_billentyuzet_tok/206962 Ez utóbbi méretben pont stimmel, csatlakozóban is oké, és gondolom egy USB billben nem lehet semmi gyártóspecifikus, ami kizárná, hogy más gyártó termékeivel is működjön.Ööö, jól gondolom? -
Tomasman1985
csendes tag
válasz
z0d1AK #29006 üzenetére
Hali!
Nem értem mi van most a Asus trsnformer eee Pad Témába, a TF101t régebbi modell, most a Tf303t az új igaz? Miért van hogy karácsony körül a dokkolós tf303t verzió kifutott hiánycikkre és azóta se nagyon kapni mert bezuhant az ára 130eft-ra dokkolóval 180ról (vettünk is a céghez 1et nagy nehezen). Edigitalnál 1 nap alatt hiánycikk, másnap nem forgalamazott termék. Mindenféle használt oldalakon az "új" kategóriás tf101t adják 130tól most. Asus Honlap szerint Tft303T jobb, de akkor ha ez az új modell miért nincs kellő készlet? Valami bibi van vele?
-
nyirog
tag
válasz
spiritex #29841 üzenetére
hol látod 92-ért? Én csak 117-ért találtam
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-crystal-tablet-pc-android-4-1-jelly-bean-7-mva-hd-capacitive-1gb-ram-camera.html -
spiritex
veterán
-
nyirog
tag
Hyundai tabletekről mi a vélemény? az autóik nekem bejövősek
http://www.gadgetgreats.com/hyundai-x600-7-android-4-1-tablet-pc-rk3066-a9-dual-core-1-6ghz-8gb.html -
Harlond
tag
válasz
nyirog #29835 üzenetére
gartlálok magamnak sikerült el 'asznom... -.-
ez a másik. a 100 $-s. -
-
nyirog
tag
válasz
Harlond #29830 üzenetére
annak is 3700 volt a dobozára írva amit teszteltem, aztán magára a tabra már csak 3000, de végül kiderült hogy csak 2500, mert volt valaki aki szétszedte és az akksira meg rá van írva
Amúgy én is onnan rendeltem amit linkeltélszerk: csak én 50 centtel drágábban vettem, akkor még 88,99$ volt
-
Harlond
tag
[ICOO D70pro II ] a leirás szerint 4400mAh-s akkumulátorral, ez lehetséges avgy csak elirás? Mert nyirog pont te cisnáltál egy ilyenrő tesztet és abban csak 2500as volt. vagy különbözik a ték kütyü?
-
tjb007
nagyúr
válasz
nyirog #29820 üzenetére
Másban egyelőre nincsen. Van még egy SoC, a Marvell PXA988 amiben ugyanez van de ezzel nem nagyon fogunk találkozni.
"RK3188 vs. A31 párbajban melyik a győztes?"
A support egyiknél sem lesz gond. A teljesítmény az megoszlik, a processzor nyers erejét tekintve az RK lesz jobb, az IGP viszont az A31 -ben komolyabb, bár azt még mindig nem lehet tudni pontosan, hogy tényleg Mali-400 lesz e az RK3188 -ban vagy mondjuk 450 (vagy bármi más). A fogyasztás egyelőre kérdéses, mindkettőben vannak olyan pontok amik a fogyasztást pozitív és negatív irányba viszik.
(#29823) Magnat
A többivel nincs olyan nagy gond csak játszani ne akarj rajta, böngészésre viszont tökéletesen elég.
-
VMatteo
őstag
válasz
nyirog #29805 üzenetére
ÉS ez alapján menni fog?
"3. És így felteszed a romot (köszönet a leírásért rstwingo fórumtársnak)
Az LS-hez a csatlakozás : legelső csatlakozás
1; kikapcsolt készülék
2; hang le gomb nyomva tartása és
3; usb kábel csatlakozása és
4; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a hangerő gombot)Az LS-hez a csatlakozás : romolás
1 lépés >> kikapcsolod az ONE-t
2 lépés >> elindítod az LS 1.09-t és megadod az img fájl lelőhelyét
3 lépés >> lenyomod és nyomva tartod a hang le gombot (nem engeded el)
4 lépés >> csatlakoztatod az usb kábelt (nyomva tartod a hang le gombot még mindig)
5 lépés >> elkezded nyomogatni a power gombot míg fel nem ugrik az ablak, ami megkérdi, hogy törölni szeretnéd a teljes memóriát ( ekkor már el lehet engedni a hang le gombot)
6 lépés >> a kérdő ablaknál igent nyomsz, ha ICS romról váltasz JB romra
Ha ICS-ről ICS-re frissítesz akkor nem szükségen igent nyomni elsőre
Ha JB-ről vissza ICS-re, akkor igent kell nyomni elsőre is
7 lépés >> Ha végzett, magától újra indul lehet élvezkedni" -
Tomke
csendes tag
válasz
nyirog #29814 üzenetére
Én a Fire-re gondoltam, a Venus-t nem is ismertem, de elég komoly holmi. Úgy nézem a Google-nak fel kell kötnie a gatyáját
Csak az a problémám, hogy ezeknél a kínaiknál gyakori a pixelhiba, a visszacseréléshez meg már nem éri meg visszaküldeni.
Nálam fontos, hogy szép és hibátlan legyen, a teljesítmény nem minden. Bár Androidos eszközökbe kell az izmos hardware. Pl a Prestigio pro duo-nál is, talán az edigital oldalán olvastam, többen is visszavitték pixelhiba miatt, olyan is volt aki a pénzét kapta vissza. És természetesen én is nyugodtabb vagyok ha a magyar kereskedőket gazdagítom. -
nyirog
tag
valóban kb egy árban vannak, de az Ainolban van GPS, bluetooth, és négymagos proci. Azért ez nem mindegy.
És megjegyzem, még így is olcsóbb, 150$ mostani árfolyamon alig 34ezer Ft -
Tomke
csendes tag
válasz
kelzsoca #29810 üzenetére
Nem, 40-ért láttam dci-t. Azóta utána jártam alaposabban, pontos dátumot nem találtam de hónap vége. Egyetlen gyenge pontnak az akkumulátorja tűnik, de 40 alatt 1280-as ips-sel eléggé szimpatikus a hazai viszonyokat tekintve. Ez már majdnem Ainol novo 7 szint, hasonló áron garanciával..
-
derrik
őstag
pipo m1 tableten 5 perc után leáll a YouTube csak akkor folytatja ha beletekerek.....valami megoldás lenne
-
Sziasztok!
A Prestigio produon kívül kb 35ért van értelmes vétel? Esetleg 10" méretben?
-
DGery
aktív tag
Ejjha, érdemes meglesni EZT a videót... nemsemmi a tab... vagy inkább a csávó? XD
-
kovacspityu2
tag
Cube U30GT 10.1" tablethez beszerzési áron eladnám a minőségi védő tokot. Nem jött meg a tablet (belevaló) rendelés Karácsonyra és lemondtam.
[link] -
kovacspityu2
tag
válasz
nyirog #29806 üzenetére
Megbízhatóak, ainol hivatalos viszonteladó. A free shipping nem free, de DHL-lel megy és extra gyors, van kivétel free shipping-re. DHL általában fennakad és 27% ÁFA plussz. Amikor beraksz valamit a kosárba, és check out (irány a kassza)-nál látod, milyen szállítás van hozzá. Ha sürgős és 27% áfa kalkulálva van, akkor dhl-lel 2 nap lalatt BP-en van és 1-2 nap vámolás, ha ellenőrzik, és utána szállítját.
Esetleg kérd meg a spemallt, hogy Digitális fotókeret meg 29USD-t írjanak rá és gift-ként adják fel, talán átmegy. Nekem repaired tablet 29USD-t írtak rá.
(Amúgy nem ártana pár hozzászólást elolvasni és már tudnád a választ.)
-
nyirog
tag
kinek van tapasztalata a spemall.com-al kapcsolatban? Megbízhatóak? Vagy inkább GadgetGreats?
-
VMatteo
őstag
livesuittal frissített már valaki szoftvert?
-
ityam
őstag
Walaki próbált már a tabletjén swappot használni? A fórumban kerestem swapra de semmit nem találtam. Senki nem próbálta ezexerint vagy csak nem folyt róla diskurzus?
én leszedtem a Swapper 2 (for Root users) nevű progit. 256MB swap filét engedett maximum beállítani. 512MB ramos tabletem van és mintha kicsit pörgősebben menne a gép. Aztán lehet csak bebeszélem magamnak. Valaki másnak ha van tapasztalata swap file/partíció használatával az ossza meg a tapasztalatát.Köszi
-
Tomke
csendes tag
Mit lehet tudni a wayteq 7"-es 1280-as ips-sel szerelt olcsó táblájáról? Valaki már árulja 40k-ért, de én úgy emlékeztem 35 körül lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest