Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz z0d1AK #26065 üzenetére
"Windowst nem lehet telepiteni, mert nem x86!"
Annyiszor leirtatok mar ezt, hogy muszaly vagyok reagalni...
1. Akkor az osszes Windows CE GPS alatt x86 processzor van? Ugye nem!?..
2. Windows Embedded lefordithato ARM-ra is, tudtommal.
msdn.microsoft.com/en-us/library/gg154428.aspxPersze, majd azt mondod, hogy ezek nem azok a Windowsok, meg mittudomen... de akkor is Windows, es megcsinalhatja maganak. Ha nem is biztos, hogy csak ugy le tudja tolteni 1 az 1-ben.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
z0d1AK
nagyúr
-
azozo
senior tag
Skype -nál nektek is van gondotok
A másik félnél rossz a hang,gerjed a microfo (áthalllás?) és brummog vagy mi /Net jó kapcsolat/ -
Tenager18
senior tag
Na pár játék felrakva Need for speed:Most Wanted tökéletesen fut,nagyon szép grafikával!Asphalt 7 szintén,semmi probléma.GTA3 is szépen fut(bár vannak reccenések,ami számomra érdekes,mivel ezelött egy Lg Optimus 3D-vel nyomattam,ami ugy hardverileg joval gyengébb mint az N70,és azon akadásmentes volt)Eddig ennyi...PS3 kontrollert csak a GTA3 ismerte fel,sokkal kényelmesebb igy játszani vele
-
-
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26104 üzenetére
Akkor ezek szerint nem minden androidos játék támogatja a kontrollert.Én is gondolkodtam valahogy hozzávarázsolni a tabomhoz a Box kontrollerjét de lehet hagyom,mivel a GTA nálam eléggé akad.De hát nem is GTA-hoz vettem ezt a gépet.Mondjuk a Max Payne viszont,némi grafikai lefokozással,meglepően jól megy.Ahhoz viszont nem lenne rossz.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
-
szilchi
őstag
válasz Tenager18 #26110 üzenetére
Egy ICOO D50 Lite.Nyár elején vettem,annak idején az volt a legolcsóbb ICS tab egész Kínában .Kemény 17K volt.De jó gép,amihez kell,ahhoz tökéletes.De nem lenne rossz munkahelyen ebédszünetben elővenni a gépet,aztán egy kicsit Max Payne-el játszani
tjb007: Kösz a listákat,a kontrolleresen ott a Max Payne is .
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
tvamos
nagyúr
válasz z0d1AK #26102 üzenetére
Nem kukacoskodas. Ha osszevadassza a drivereket, akkor Embedded Windows lesz is. Lattam mar ilyesmit, no nem tabletet, de ARM rendszert erintokepernyovel, (a tablet is ilyen,) windows xp embedded rendszert futtatni. Nem lehetetlenseg ez! Az persze egy masik kerdes, hogy lesz-e a sracnak kedve, ideje, energiaja, lehetosege vegigvinni a projektet.
Egyszer azert le kell itt irni, hogy nem lehetetlenseg!
[ Szerkesztve ]
-
Tenager18
senior tag
Gangstar RIO szaggat Pedig youtubon másnak tökéletesen ment
-
tragiQss
tag
válasz afgk2012 #26100 üzenetére
Nem javasolnám a közvetlen vásárlást!
Ha így vásárolsz, akkor elesel a nyolc napos elállási jogodtól!
Ha neten megrendeled, akkor nyolc napon belül meggondolhatod magad és indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól (ami a kereskedőkkel szemben jókora kib*****, viszont a vásárlónak kifejezetten jó, mert ha kiderül, hogy a marketing jobb, mint maga a termék, akkor még menthető a pénzed) -
Aoson Tablet PC 8GB 1,5 GHZ Android 4.0 24990ft most akcióban.
Van valakinek ilyen?Tapasztalatok,észrevételek? -
Az előzőt már nem tudtam szerkezteni.....
A Tableteknél meg van szabva egy meghatározott memória ahová a programokat,játékokat lehet telepíteni?
A Concorde One Tab-nál néztem egy tesztvideót,és ott mondták hogy alig több mint 1GB áll rendelkezésre alkalmazásokra,játékokra.Másra nem tértek ki.
Vagyis ha én teszek bele egy kártyát akkor sem fogok tudni több játékot felrakni? -
tragiQss
tag
Ebben biztos vagy? Akkor mi értelme az SD kártyás bővítőhelynek?
Márcsak azért sem tűnik kereknek a történet, mert a Nokia E51-em is képes rá, hogy ne a saját flash memóriájába telepítse a programokat, hanem az SD kártyára.
(nem állítom, hogy nincs igazad, nem igazán ismerem az androidos gépeket, csak kicsit furcsának találom) -
Adamis
őstag
válasz tragiQss #26126 üzenetére
SD kártyára lehet pakolni a különféle állományokat, zenét, videót, de programot telepíteni nem lehet. Bár erre is van egy kiskapu, ha az ember csinál egy ext particiót és link2sd-vel ráküldi a programokat. De az meg ilyen méretben már felesleges szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hogy milyen tablet-et ajánlotok 50-60k körül, főleg netezésre, videólejátszásra.
Jó minőség és beszerezhetőség fontos (2 héten belül megérkezzen, mégha külföldről is rendelem.)
Egyelőre concorde 9.7 ips és wayteq 100is a kiszemeltek, mivel mást nem találtam, ami beszerezhető.
szerk: 10" körül keresgélek.[ Szerkesztve ]
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
Tim82
félisten
válasz Adamis #26127 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint Android 2.2-től át lehet tenni a belső memóriából az SD-re a különféle app-okat is. (A Galaxy Tab P1000-emen pl. az összes nagyobb méretű programot - pl. Gameloft-játékok - át is tettem az SD-re.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Adamis
őstag
válasz cappa72 #26129 üzenetére
és @Tim: valóban így van, de ha jól tudom, akkor alap gyári rendszeren nehezen beállítható, hogy alapból az sd--re települjön. És mi van akkor, ha nagyon kicsi a belső tárhely? Már meg sem próbálja telepíteni pl. a gameloftos játékokat... Nomeg a belső nand sokkal gyorsabb, mint a mSD... De javítsatok ki, ha tévedek!
-
csibe1
addikt
válasz perge666 #26124 üzenetére
A One-nak külön topikja van itt a PH-n,ès hivatalos fórumon is tárgyalják ezeket a dolgokat.Nyugodtan utánaolvashattál volna.
Másrèszt nem mindegy,hogy a 4 vagy 8GB-os verziót teszteltèk a videón,de ezek szerint a 4GB-ost.
Várd meg inkább a teszteket a kètmagos Wayteq-ről, az igen jó árban van azzal a hardverrel." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Redome86
tag
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodom.
Tudnátok ajánlani párat?Max. 25.000 HUF
Legyen benne HDMI
Kapacitív kijelző
magyar ICS
És ne 2 óra alatt haljon meg az akksijaKöszönöm!!!
"Nem tudom, hogy kell képernyőképet küldeni..." "Semmi baj. A billentyűzetet látod?"
-
Tim82
félisten
válasz Adamis #26131 üzenetére
Én úgy csináltam anno, hogy telepítettem valamit, megnéztem utána a méretét, majd áttettem a microSD-re. Amúgy szerintem játékoknál kb. ott számít, hogy hova van telepítve, hogy mennyi ideig tart a menü, egy pálya stb. betöltése - magában a játékmenetben nincs különbség.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
spiritex
veterán
Nem tudom ez már általános-e, de végre az Ainol Crystal-on nem egy oldalon van a mikrofon és a hangszóró, és füllhallgató nélkül is lehet skype-olni! Az előző két tabletemmel nem lehetett, mert durván visszhangzott a kettő közelsége miatt.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Köszönöm a válaszokat,tippeket,észrevételeket,a program,játék telepítésének a helyével kapcsolatban.
Megkeresem azt a topikot,eszembe se volt....... -
tvamos
nagyúr
Az Aurora II-n es a telefonomon (Motorola Atrix 4G) is csinalja. Masok is panaszkodnak ra.
(#26117 ) Thewi válasza tvamos (#26115 ) üzenetére
Te elolvastad figyelmesen amit irtam? Mintha azt irtam volna, hogy elvileg megoldhato, ha nem is egyszeru! (Azt, hogy nem lehet, nem en irtam!)[ Szerkesztve ]
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Pandawill-nél most happy hour van, azaz a hét minden napján valami akciósabb pár dodóval.
A mai termék: Window (YuanDao) N70HD Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 1GB RAM 16GB White Model#:sku40216 139Dodó, kuponkóddal 129dodó. -
thumb
aktív tag
Ha azt írja a magyar posta nyomkövetési oldala, hogy 10-én azaz tegnap előtt vámkezelve akkor szerintetek kihozzák ma?
köszi
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
nagyúr
válasz Adamis #26131 üzenetére
Az csak a tableteknél van (sajnos, és nem látom logikusnak miért is), hogy az alap ics-ben nem beállítható, hogy hova telepítse alapértelmezetten a dolgokat?
A telefonomon is ics van, ott ez beállítható.Vannak még dolgok, amik megoldásra várnak gyártói oldalról...
Addig is a root-osoknak a link2sd a legjobb megoldás, a nem root-osoknak meg az "áthelyezés sd kártyára" az alkalnazások kezelése menüből.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Tablet témában nem vagyok annyira jártas.
Kezdő tabletnek keres munkatársam a család részére egy 7-10"-os modellt.
Ami fontos lenne, hogy netezi tudjon vele normálisan, illetve játékok is menjenek rajt, ha a gyereknek kedve szottyan játszani.
Wifi, ICS az első miatt fontos (utóbbi a Chrome miatt), valamint G szenzor is jól jönne (lehet mindbe benn van, nem értek hozzá).
Hazai beszerzéssel kellene 40-45000 Ft körüli összegig kb. Nem árt, ha strapabíró kivitel.... ergo ne minden kocctól repedjen meg a háza stb. Akksi ha bírja nem hátrány és az sem ha hamar fel lehet tölteni.
USB fontos még és a hátlapi kamera, hdmi annyira nem..... nem tudom mi jön ki ebből az összegből, így ha több opció van valami kurtítása végett az is jöhet.
Válaszokat előre is köszönöm!
Hol érdemes nézelődni tablet téren amúgy? Webáruházak közül melyik foglalkozik tabletekkel jobban, vagy bármelyik pc-s megteszi? -
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #26059 üzenetére
Addig gondolkoztam, hogy még olcsóbb lett.... az N90es
http://www.merimobiles.com/window-n90-dual-core-s-1-6ghz-rk3066-9-7-inch-1024-768-android-4-1-1-dual-camera-hdmi_p/meri6916.htm?setCurrencyId=1én nem tudom miért nem tudok linkelni.... sőt semmi nem müxik az off topik se.... nem mű
ködnek a gombjaimTúrista vagyok
-
derrik
őstag
Tanácstalan vagyok!
Usb Logitech billentyűzetet a myAudio simán felismerte a Pipo M1 pedig nem! Hogy lehet ez??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs