Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Ha az x tab 8 kijelzoje nem tetszett, akkor a tobbi wayteq is kilove.
Samut nem kapsz ennyiert, amennyiert kapnal, annyiert vehetned az LG-t is...
Akkor marad a Lenovo A7 40 (A3500), edigitalban kuponnal.Sajna nem tudom hogy az emlitett jatekok hogyan futnak majd rajta (azt se tudom milyen fajta gamek ezek)
Lenovon nincs hatlapi kamera, 4.4 droid frissites gyarilag van ra. LG-re allitolag lesz droid 5 nyarra, Lenovora nem valoszinu.
-
cidalain
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Anyukamnak vettem lenovo a7 3500-at. Teljes megelegedessel hasznalja de csak face, mail, netezes, szokereso. Semmi egyeb app. Szinte gyari allapot.
Nekem lg 7-es van. Az Lg gordulekenyebben fut, nagyon jol optimalizalt. Az akkuja jobb, bar a lenovo is sokat bir (bar anyukam alapon futtatja ugye). A kijelzo kicsit szebb az Lg-n. Ha van ra zseton, az LG-t vennem.43 jo ar a 8-asert 2 ev gyari garival.
Ha kell az LTE akkor csak az LG marad. 50-ert mar el lehet hozni a leggagyibb tablet mobilnet konstrukcioval 1500/honap (dragabb csomag eseten olcsobban is elhozhato)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Robotporszívók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX