- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
petipetya #12497 üzenetére
Ez nem egészen, nem pontosan így működik azért, lehetsz bármilyen partner/cég, hiába mondod meg hogy ódákat zengjenek a cuccról, ha az nem fedi a valóságot, ilyet biztos hogy nem látsz leírva, letesztelik, és saját tapasztalataik alapján elkészítik a cikket.
Az úgymond "függetlenségük" többet ér, mint az az x forint, amit esetleg ezért kaphatnának. -
vamzi
senior tag
válasz
Nara19 #12492 üzenetére
Azért ezt így nem jelenteném ki, hogy nem munkára szánják... A cégnél például csak munkára használjuk a tableteket, privátba pedig majd ami jön nekem, az is arra lesz hivatott, hogy kiváltsa nekem az asztali gépet. És igen, szerkesztőszoftvereket fogok használni (CAD, PS, különböző IDE-k, stb...) A film, zene, böngészés pedig megoldható a tableten is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kelzsoca #12495 üzenetére
Egyszerű marketing, ki van adva a mobilarénának a partner által, hogy írjanak pozitív cikket erről a cuccról, aminek révén sokan megveszik. Mivel a kijelző felbontásával nem lehet eladni, így más dolgokat kellett kiemelniük, aminek révén az emberek bekapják a csalit.
Ez nem csak itt, hanem az összes tesztben megmutatkozik.
-
kelzsoca
félisten
Még én is csak átfutottam, viszont nem túl jó dolog volt a teszteredményeket két 9.7"-os 1024x768-as felbontású géppel összevetni, hiszen a tesztelt készülék csak 7"-os 800x480-as felbontású, így természetes hogy magasabb pontszámot tud hozni, azonos tesztprogrammal (pl: AnTuTu)
Lehet véletlen, nem hozzáértés vagy tudatosság is ebben:
A fenti eredmények tökéletesen mutatják, hogy a Ghoo rendkívül jól megállja a helyét, sőt, pár drágább konkurensét is le tudja győzni a hangsúlyozottan szintetikus tesztekben.
-
Nara19
aktív tag
válasz
Buster17 #12481 üzenetére
"Kék közösségi portál, flash alapú oldalak, filmezés, játék (Angry Birds)"
Ezek futnak. További játékokról nem tudok nyilatkozni."Amúgy ugyan azt lehet csinálni mint rendes asztali pc-n world, msn, skype...?"
Office programok léteznek androidra, ingyenesen csak viewer, fizetősen szerkeszthetsz is velük. MSN, Skype: nem tudom.
De ez nem Win pc, az androidos tabokat - általában - nem munkaeszköznek szánják. -
malwy
senior tag
Egyébként:
Dropad A8i
vs
Aino Novo 7 Advanced II és társai.Előbbi mellett szól, hogy Samsung S5PV210-vel szerelt, de csak android 2.3. Meg +200g, de ez nem tudom mennyit számít.
Utóbbiakból rengeteg féle tablet van (Allwinner A10-re gondolok) és javarészt Android 4.0 .
Teljesítményben ha jobb, mennyivel jobb az az s5pv210?
Átfogalmazhatnám úgy is a kérdést, hogy Concorde 7015 vs 7030?
-
b3Ro
senior tag
Jó estét!
A kérdésem egyszerű lenne, érdemes a blackberry playbook ot megvenni 50-55 ezer forint ert? Internet, könyv olvasás és YouTube ra lenne használva. -
tvamos
nagyúr
válasz
Nara19 #12479 üzenetére
Kicsit visszakanyarodva a Huawei IDEOS S7 Slim-re...
Ezt talaltam, mint utolso fozott GB ROM-ot:
PIRATE 2.5 android 2.3.7
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562969
// csak le kell gorgetni az oldal aljara, felul a 2.0-rol van szo!Meg itt egy leirast, a rootolasrol, meg ilyenek:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3703.0
Meg itt:
http://www.redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=179:huawei-ideos-s7-slim-masodik-menet-oesszefoglalo&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105#FW
Itt is dumcsiznak rola:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1309453877
Persze itt a Mobilarenan is dumcsiznak rola:
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/hsz_1-50.html
de ez utolsonak nem sok vege van... -
kelzsoca
félisten
válasz
arnyekxxx #12482 üzenetére
Ha kernel és rendszer szinten támogatva van, akkor igen, de még ez esetben sem fog mindenféle adapterrel működni.
A rendszerben látsz ethernet-re vonatkozó beállítást/menüpontot?
Ha igen, az már haladás, ezután meg lehet nézni a kernel config-ban, hogy milyen chippel szerelt adaptert támogat (az vagy a kernelbe fordítva, vagy modulként elérhető, ha kernelbe van fordítva nincs vele dolgod, ha modulként található meg, azt minden alkalommal be kell tölteni manuálisan vagy automatikusan) ha ez is megvan, be kell szerezni (ha lehet) olyan adaptert, ami adott chippel szerelt, és mennie kellene.
Ha rootolt a készüléked, egy megfelelő fájlkezelővel ide menj el: /proc/config.gz
A config.gz fájlt küldd el, ha gondolod, ránézhetek.
ui: máskor azt sem ártana leírni, hogy milyen készülékről van szó
-
arnyekxxx
veterán
usb-lan adapterrel működhet a tab drótos hálózattal?
-
Nara19
aktív tag
-
BeLuke
csendes tag
DJGABI:
Köszönöm a választ! Esetleg van valakinek ilyen tabja?
-
DJGABI
addikt
válasz
BeLuke #12469 üzenetére
Nem tűnik rossznak, videók alapján ahogy nézem nem a Mobii Tegra gyenge kijelzője került bele, a prociról meg ha minden igaz korábbról kiderült, hogy Allwinner A10, hivatalos ICS. Az 512MB RAM azért elfogyhat 4.0 alatt, de ennyiért itthoni garis 10"-es gép nem nagyon van. Minőségre biztos nem egy csúcskategória, de attól még használható szvsz. Kereső: [link]
(#12470) tvamos mivel nincs rá, ezért nehezen teszi fel
-
Adamis
őstag
válasz
nightmare13 #12473 üzenetére
GB is telefonoprendszer
-
kelzsoca
félisten
válasz
Buster17 #12471 üzenetére
GB=Gingerbread (Android 2.3)
(#12467) Buster17
Mit szeretnél hallani róla?
Saját topicjában nem érdeklődtél?
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni jövőhetén egy "Point of view protab 2 xxl" nevű tabot. Van valakinek valamilyen tapasztalata erről a gépről?
-
MrWhite
tag
Hahó,
DROPAD A8HD 7"-os tab-ról senkinek sincs tapasztalata, információja?
Szeretném megvenni de még hezitálok. Segítsetek! [link] -
Buster17
addikt
Hali!
Huawei s7 slim tabletről mik a vélemények?
-
csmat
senior tag
válasz
petipetya #12450 üzenetére
Köszi a választ!
ezek szerint neked ilyened van?
Jónak tűnik, csak az aksit keveslem, meg
a 60 e Ft-ot kicsit sokkalom azért érte. ( alapvetően kevesebbet szánnék rá), de egyébként mennyire up to date? 2 év múlva mennyire lesz használható vajon?
Mondjuk ráérek a vásárlással, ha nagyon őszinte akarok lenni, nincs is rá nagy szükségem -
tvamos
nagyúr
-
MrWhite
tag
Sziasztok! Egy 7"-os DROPAD A8HD tabletet néztem ki magamnak. Ki tud erről valamilyen infót mondani? (Pozitívat - negatívat, stb.) Előre is köszi!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
PD10 és ICOO D50 között vacilálok, melyiket vegyem szerintetek?
-
vamzi
senior tag
válasz
tjb007 #12457 üzenetére
Na, azt már nem is láttam. Annyit elolvastam, hogy van irodájuk a UK-ben, viszont azt is most nézem, hogy csak support... Akkor viszont drága. Az meg egyenesen nem szimpatikus, hogy a válaszuk után sity suty megszakították a beszélgetést, nehogy kérdezni tudjak egy ,másodikat is...
Akkor marad kína, velük úgy is le lehet dumálni, hogy ne írjanak rá nagy értéket. Ráírják, hogy androidos digitális képkeret $25 és kész
(vicc
)
-
és erről a cégről valakinek véleménye? http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_Iconia_Tab_A100__XE.H8MEN.006/version.asp?refsource=ldawin&affid=73258
-
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van valami tapasztalata erről a boltről? [link]
Ez elvileg egy angliai cég és nem sokkal árulják többért a SmartQ T19-et, mint a kínai boltok, viszont ez EU-n belüli, tehát vám és áfamentesen jöhetne. Viszont most beszéltem az egyik munkatársukkal, akinek írtam, hogy lenne néhány kérdésem, de az első kérdésemre rávágta, hogy nincs raktáron, köszi és már be is csukta a beszélgetést
Kicsit megszeppentem, mit ne mondjak... Na majd egy normális munkanapon újra érdeklődöm...
-
tjb007
nagyúr
Nem csak azok, a GPU órajele is magasabb (304 vs. 384MHz).
(#12449) 8472race
Ezekkel is az a baj mint amit előzőleg linkeltek, hogy egyik sem szállít Magyarországra (akinek van rokona, ismerőse Angliában annak nem gond), a harmadik ajánlat meg egyáltalán nem éri meg, drágább mint az előző kettő ráadásnak még garanciáért is pluszban kell fizetni.
-
malwy
senior tag
válasz
petipetya #12442 üzenetére
"UV-érzékenység
Az OLED kijelzőket károsítja, ha hosszú távon UV-fénynek vannak kitéve, ez annyira jelentős, hogy például egy 20mW teljesítményű BluRay lézerrel pillanatok alatt tönkretett pixeleket „rajzolhatunk” egy OLED képernyőre. Ezért ma a legtöbb OLED kijelző UV-szűrő panellel van védve."
lásd wikipedia -
vamzi
senior tag
Jól sejtem, hogy a TI OMAP 4460 és 4430 között csak a mag órajelek a különbségek? Előbbi 1,5GHz, míg utóbbi 1.0GHz.
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni jövőhetén egy "Point of view protab 2 xxl" nevű tabot. Van valakinek valamilyen tapasztalata erről a gépről?
-
canniball
nagyúr
-
Mandarinn
senior tag
válasz
tvamos #12439 üzenetére
AMOLED témához. Nekem S8500-as Wave telefonom van. Szerintem nagyon szép. Olyan élénk, élő természetes színei vannak. A betekintési szöge is maximális. 180 fok. És szerintem hatalmas előnye, hogy kevesebb áramot fogyaszt. Ha feketés hátteret választasz akkor azok a pixelek nem is mennek. ICS-nél a menü nagy része is fekete. Ezzel sokat lehet spórolni. Akksit.
Hátránya , hogy az UV bántja a OLED kijelzőt. Szóval erre vigyázni kell.
Én egy OLED-es 9,7-es tabletet vennék ha lenne -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12438 üzenetére
Akkor miert ne tehetne olyat a Samsung valamibe? Nem ertem, de ha kifejted, akkor megertem!
Jaaa... most esett csak le!
En a SGX543MP2-re gondoltam! Szerintem az nem i-termek, ugyan ugy az ARM-tol jon, mint az osszes tobbi Power VR. Nem?
Gyorsan utana nezek... Nem mintha fontos lenne....
Megint nem jol tudtam, a Power VR az Imagination Technologies-tol jon...
-
canniball
nagyúr
"aztán a másik szomszéd meg megöl mert azon lóg nap, mint nap ..."
Látod ez eszembe sem jutott... -
arnyekxxx
veterán
Ha kinyomom a gépet sleepbe? szóval az az állapot amikor kikapcsol a képernyő, az aksi nem merül de gombnyomásra azonnal feléled, akkor ebből néha magától visszakapcsol. Ezt valami program okozhatja vagy androidhülyeség?
-
Van egy kis problémám. Van egy Ghoo Tab 7000-es android 4.0-ás tabletem. A szobámban a szomszéd wifije erősebb mint az enyém ezért automatikusan átcsatlakozik rá. hogy lehetne neki megmondani, hogyha én csatlakozok valahova akkor ne menjen át az erősebb wifire?
-
CHIPman
nagyúr
Akit érdekel, Acer A100 rohadt olcsón.
-
klepto
addikt
válasz
gipsztigris #12405 üzenetére
Köszönöm a véleményed; akkor alighanem megvan, hogy mit kap az asszony
-
tvamos
nagyúr
Meg mindig azon vekengek, hogy Super PLS vagy Super AMOLED... persze a 1280x800-as felbontas az utobbi mellett szol!.. Meg persze a dragabb jobb alapon...
-
gipsztigris
addikt
válasz
klepto #12403 üzenetére
Szerintem igen!
Autós, motoros játékokat próbáltak a srácok, na meg az Angry, és Fruit Ninja, teljesen rendben vannak.
Youtube videók gond nélkül. Skype-ot most próbáltam egy ZTE Blade headset-el, az Echo-val szépen tudtam beszélgetni.A kijelző nagyságrendekkel szebb és jobban látható, mint egy hagyományos lcd kijelző.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12400 üzenetére
Igen, de az osszes tobbi, LG Optimus, Samsung Galaxy II, Motorola bla-bla... igencsak smart phone! Az Apple meg maga a szmartsag! Es akkor is a leggyorsabb!
Azert lehet, meggondolnam a SGT-t, ha kijonne azzal a GPU-val, egy Texas procis Tab... ICS-sel... mondjuk a Moto-tol... Barmennyibe is keruljon.
-
klepto
addikt
válasz
gipsztigris #12395 üzenetére
Szóval akkor bátran megvehetem?
Angry Birds, YouTube, és Skype rendben?
A kijelzője szebb, mint egy átlagos TFT-LCD monitor?
Az akku idő kevésbé számít, úgyis az esetek 90%-ban házi használatra lenne; másodgépnek szeretném a páromnak
Ja és még egy kérdés: mikrofonos fülest kezel (a Skype miatt)? -
Imy
veterán
válasz
gipsztigris #12398 üzenetére
Hmm... Holland cég a yarvik, hogy hol gyártat nem tudom... Erre legalább van 2 év garancia, és nem kell +30%-al számolni, ha a vámon megfogják... Akkor az előző 2 is akár lehet átvágás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest