- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
Én úgy kérdeztem rá, hogy nekem kb. 2-2.5 hét múlva lenne esedékes szülinapi ajándék miatt a tabvásárlás (lévén ez az ajándék az illetőnek
) és, hogy erre valószínű-e az, hogy készen lesznek. Azt írták, hogy lehet de nem tudják 2 nap vagy 2 hét kell-e még szóval..nem biztos. Valahol dicséretes az, hogy nem akarnak csak jó munkát kiadni, kiemelték nekem levélben, hogy konkrétan valaki bement hozzájuk egy wayteq xtab 100s-el és a concord minden szempontból jobb volt nála még az x%-ban kész ics-vel is szoftver szinten, valamint hardver szempontjából gyorsabb illetve a wayteq 2ujjas míg a concord 8 stb. (gondolom már láttátok a kis listát amiben össze vannak hasonlítva a dolgai a concord és wayteq gépnek). Valamint az xtab műanyag házas ami recseg ropog (ami elvileg visszalépés még az xtab 70hez képest is (én nemtom nem fogtam még egyiket se kézben
)) viszont a concord fémházas.
Annyit írtak még, hogy náluk ezzel 3 ember foglalkozik ezért nem megy ez olyan gyorsan és, hogy ugye 70alatt nem lesz. Ebből gondolom, hogy konkrétan 70lesz maga a cucc hisz 75ről facebook-on már egy hete mondogatják, hogy olcsóbb lesz -
zacsek21
tag
Mivan itt???értékesitesi borze?
-
weinmaker
őstag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
A múltkor én is ezen bosszankodtam, de gyorsan lehurrogtak itt, pedig dettó ugyanezt érzem, hogy nagyon el vannak szállva. A termék nem rossz, a support sem, viszont a kommunikáció brutális. Sanzaa elég jó ajánlatot tett itt nemrég, de az ilyen megnyilvánulások nekem sem tetszenek. Az is igaz, hogy ugyanolyan kínai tömegcucc ez is, csak itt talán jobb a támogatás, ott meg picit erősebb a hardwer.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #10994 üzenetére
Na ácsi. Akkor mégegyszer részletesebben. Tehát az elején az egyik fejlesztővel alkudoztam, akinek köszönhetjük a friss romokat és egyéb mókolásokat. Értelemszerűen jobban a szívére veszi, mivel ő robotol érte. Ő irányított el később az értékésítő kollégához, akivel sikerült kiegyeznünk ezekben a feltételekben. Bocs, hogy így jött le nektek, de ez nem a ConCorde hozzáállása volt, hanem a fejlesztőé. De ettől még ő is egy remek pali, mivel neki köszönhetők azok a pluszok, amelyek a konkurenciánál nem találhatóak meg.
-
Sanzaa
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
Azért tényleg egy kicsit nagyra nőtt az arc a concorde-nál... ha megnézték a linklet árgép-oldalt, ott azért az első négy cég nem éppen "sarki zug-pc" kategória... (ipon, qwerty, pcland...) lol.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
Ha elkészül az ICS. Most csak azt fejlesztik. Attól, hogy egyszer azt írták valakinek, hogy ráérnek..., attól nem hagyták abba a fejlesztgetést. Azért írták, mert nem érzik fenyegetésnek a WayteQ tabletjét. Ma bevitt egy srác hozzájuk egy WayteQ Xtab100S-t és összevetették a még nem teljes 9.7 IPS-sel, de még így is ,,smooth''-abb volt a cucc és minőségibb érzést nyújtott a fém hátlapjával és a vékonyságával. A Tab 10.1-re leghamarabb talán májusra várható az ICS. De arra is lesz.
-
Celtis
veterán
válasz
Sanzaa #10977 üzenetére
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''Ha így is gondolják, akkor is baromi rossz üzenet ez. Igen magas lovon ülnek ezek a concordosok. Nekem legalábbis nem szimpatikus. Ráérnek kihozni a 9.7-et, ők nem versenyeznek a wayteqkel, meg a sunyi boltokkal. Mintha legalábbis valami high-end cuccot forgalmaznának vagy ők lennének az Apple. Pedig lássuk be, szinte ugyanolyan 12 egy tucat kínai tablet az övék is.
Ennek ellenére várok erre a 9.7-re egy darabig. Nem tudsz esetleg valami infot begyűjteni, hogy mégis mikorra szánják?
-
Sanzaa
senior tag
Concorde Tab 7015 nettó 27.559 Ft/ Concorde 10.1-es tab nettó 55000Ft.
-
Sanzaa
senior tag
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Sanzaa #10982 üzenetére
Beárultál itt engem...
Bár gondolom ....pon-ban is van gari. És a support is él. És a Concorde is ConcordeA gép megér 35-öt szerintem mivel már próbáltam. Csak mire össze botorkál 10 ember...
A 40-hez képest persze, hogy jó ajánlat ez a 6000Ft. Csak én nem a 40-hez néztem, nézem. -
Mandarinn
senior tag
Durvák ezek a németek
Aliexpressen egy vélemény:"Excellent support,great prices,5 days from hongkong to berlin!!!!! but i guess you cant lie to german customs,they didnt believe the tablet was cheap to they opened it,and search for its price on the internet,i had to pay 23 euros...but no problem,the tablet is worth it!!!go china go Teclast!"
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn #10976 üzenetére
Nos, remek híreim vannak, remek ajánlattal. Bár úgy tűnt, hogy még 35ezerre sem sikerül lealkudni, de sikerült.SŐŐŐT. Olyan árajánlatot adok nektek, amivel nem versenyez egyelőre egyik forgalmazó sem
1. Jó hír: Ha összegyűlik minimum 10 vásárló, akkor a ConCorde 7015 nettó 27.559 Ft-ért megrendelhető. 27559*1.27= 35000 Ft bruttó.
2. Jó hír: 10 vásárló felett megvehető a ConCorde Tab 10.1 is nettó 55000 Ft-ért. 55000*1,27= 69850 Ft
3. Jó hír: AZ ÁR TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁST!!!!!!!(Egyébként én nem dolgozok nekik, csak gondoltam megkérdezem, ha már a kínaiakkal is lehet egyezkedni...)
A vásárlási szándékot a sanzaa87@gmail.com címen jelezzétek! Az aláírásomban folyamatosan közlöm, hogy hol tartunk a tíz vásárlóból.
Remélem összejön az a tíz vásárló. -
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn #10976 üzenetére
Ezt még én linkeltem neked
Egyébként meg ez is valami. A kínai forgalmazó is kb 3 dollárt engedett azt hiszem az árból.
Itt meg jóval többről van szó, mert a Concorde Kft-tól 40000 Ft-ért vásárolható meg.
Egyébként ezt válaszolták, amikor linkeltem az árgép oldalát:
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''De sok kicsi sokra megy...
ÉS MÉG NINCS VÉGLEGES ÁR(mert emailben értekezünk és részükről lassabban megy a válaszadás). Ez azt is jelenti, akár drágább is lehet... -
Mandarinn
senior tag
válasz
Sanzaa #10975 üzenetére
Hű de kedvesek........
Ha 10-en össze gyűlünk engednek 800Ft-ot?? -
Sanzaa
senior tag
Na tabletgeekek, figyelem!
Épp alkudozok a Concorde Kft.-vel a Concorde 7015 árával kapcsolatban.
A kínai forgalmazó mintájára és a javaslatomra belementek, hogy ha toborzok 7015 vásárlókat, akkor tíz darab felett kedvezményt adnak. Ha a kínai céggel lehet egyezkedni, akkor lehet a magyarral is
Eddig 35000Ft-nál járunk az alkuban. A szándékotokat nálam jelezzétek, akár PÜ-ben vagy a sanzaa87@gmail.com címen. -
kelzsoca
félisten
válasz
Sanzaa #10970 üzenetére
Átfutva az aprót, normális (nem hibás) HTC HD2 telefonok még mindig ~45-50k körül mozognak, mivel főként a telefonos funkciókat emelte ki (mindenféle extra nélkül) ezért egy ARMv6-os SoC-al szerelt Skate is elég lehet, és olcsóbb választás is, illetve nagyobb eséllyel fog ki megkímélt és garanciális darabot, hiszen a Skate ~5 hónapja kapható.
A HD2 mellett pedig valóban az áll, hogy erősebb vas, és ugye Android, WP7, Meego stb.. szinte bármit rá tudna tenni rendszerként.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922 #10971 üzenetére
Concorde Tab 10.1, Toshiba Folio 100 vagy valami kínai cucc
De a Toshiba Folio 100 csak főzött rommal érdemes használni.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922 #10971 üzenetére
Én is most kaptam infót erről
-
krisztian922
tag
Concord honlapján rákérdeztem az adminnál, hogy kb. 2-2.5 héten belül meg lesznek-e vele és nem kaptam biztató választ ezzel kapcsolatban, viszont említést tettek arról, hogy össze lett hasonlítva már egy wayteq xtab 100s-el és attól kezdve, hogy hardverileg jobb-gyorsabb a concord még a tab háza is jobb minőségű, emiatt említették is, hogy 70alatt nem fogják adni. No ezt gondoltam leírom mert talán más is vár rá
Egy kérdésem így lenne viszont, hogy milyen tabot tudnátok ajánlani főként filmnézés/netezésre ebben az árkategóriában? Sajnos nem tudom megvárni a concordot mivel kell 2héten belül ajándékba egy tab és ez nem feltétlen lesz még kinn, de mivel úgyse magamnak veszem
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Szabónagymer #10967 üzenetére
Esetleg ha nagy buherátor vagy, vehetsz egy HTC HD2-t is. AZ hardveresen sokkal jobb, mint a ZTE Skate, csak gyárilag Windows Mobile 6.5 van rajta. De megveheted 40 e körül portolt Androiddal vagy akár Windows Phone 7-tel is.
-
weinmaker
őstag
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Szabónagymer #10967 üzenetére
Szerintem mindenképpen használtra értelmezd.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Szabónagymer #10959 üzenetére
Ha nagy kijelzős telefont keresel, esetleg használtan egy ZTE Skate (4.3") ami árban is megközelíti ezt a kiszabott 30k-s összeget.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10959 üzenetére
Még igazából az sem annyira egyszerű, hiszen összességében elég minimális összeg ez a 30 ezer forint.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10955 üzenetére
"ViewSonic ViewPad 7 milyen áron szerezhető be most?"
60000 forint körül lehet a legolcsobban beszerzési újonnan, használtan meg kb. beszerezhetetlen. 45000 forint körül már lehet kapni használtan 3G–s Huawei S7 Slim–ettől csak az már nem 30000 forint.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
z0d1AK #10956 üzenetére
Mennyiért kaphatok akkor ilyen gépet?
Nem kell erős hardwer, a telefon fukció miatt kell a 2.3, de a 2.2 sem kizáró voltaképpen. Voltaképpen egy a Galaxy-tól is nagyobb "telefon" szerepét töltené be. Szinte minden olyan különös extra, mint hdmi, hd, gps... stb, nem szüksges.
Van egy 10"-os voda tabom, az tudja amit kell egy tabnak. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10955 üzenetére
Ilyen áron máshol sem nagyon találni 3G-s gépet, annyira az alsó ár kategóriát szabad meg.
Talán egy ZTE V9 Light, ha valaki megszabdulna tőle. -
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok fórumtársak!
Rég írtam már ide...
Visszatértem oka, hogy keresek ehy 7"-os 3G-s tabot (simes) 2.3-as os-sel, max 30 ezrig. Ha új készülék az csak jó, de ha valaki tud megbízható használtat,az sem rossz! Hardweraprón nem nagyon van simes gép.Esetleg ez a gép: ViewSonic ViewPad 7 milyen áron szerezhető be most?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
tvamos #10916 üzenetére
Amúgy elvileg másfajta tükröződéscsökkentés van rajta mint az átlag tableten. Attól függetlenül határozottan tükröződőnek néz ki.
Pl. a GPS-em felülete úgy emlékszem nem üveg, hanem valamilyen matt. A tv-m is ilyen, attól függetlenül tükröződik, de kevésbé\máshogy. Úgy tudom, hogy ilyen képernyőkön a kapacitív érzékelést problémás megoldani, illetve valószínűleg tisztítani nehezebb őket. Kell, hogy legyaen valami oka, hogy nem elterjedtek. Én is nagyon örülnék egy matt felületű, jól reagáló tabletnek. De egyelőre nem tudok ilyenről.
-
szaszapi
őstag
válasz
Mandarinn #10949 üzenetére
Nekem a régi c91 van.Ezt így nem mondanám hogy világosabb,de tény nem IPS panel sajna,alulról ha döntöd akkor rosszabb onnan a betekintési szög,oldalról és felülről viszont tökéletes,de ez így van a többi ilyen panellel rendelkező tabnál is.Erre az új c91-re nekem nem érdemes beruházni inkább majd az újra
-
-
Mandarinn
senior tag
válasz
szaszapi #10946 üzenetére
És az új 1GB-os C91 milyen? Főleg a kijelzője érdekelne. Meg minden ami lényeges
Jó lett?
-
-
keszo
őstag
BT hiánya a legégetöbb.
-
z0d1AK
nagyúr
-
weinmaker
őstag
Mennyire jól mennek a flashes oldalak ezeken a tableteken? Valaki kipróbálná, hogy pl. a livemocha.com megy-e rajta? Vagyis, hogy az adott lecke flashes tartalma elindul-e. Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
malloc #10928 üzenetére
Vagy szánj rá többet vagy ha nem tudsz akkor inkább egy 7 colosat vegyél de ezeket a hulladékokat felejtsd el, csak önmagad szívatására jó. 100 dollár körül már elég normális 7 colos példányokat lehet kapni, a 10 colosak meg 250 körül kezdődnek. Esetleg körülnézhetsz a hazai piacon is, vannak nekünk nagyon jó kis WayteQ meg ConCorde tabletjeink.
-
malloc
csendes tag
Vannak tapasztalatok ebay-ről rendelhető, 10"-os, olcsó (100-150$) androidos tablet-ekről?
pl.: ebayHa lenne kb. ilyen árban egy filmre és netezésre (3G-vel) alkalmas gép, akkor beneveznék egyre.
-
gejzanet
tag
Nem rendhagyó dolgot szeretnék:
Volt régen az ipaq, talán 3.5"-os kijelzővel. Hasonló androidos vagy linux-os (a lényeg hogy root-olható legyen)cucc kellene nekem, amiben van:
1. gps
2. kamera vga is elég
3. memória kártya hely
4. gsm jó lenne nem nem létszükséglet
5. usb master, és wifi ez a kettő viszont fontos.ja és legyen olcsó. van ilyen?
tudom hogy ez kb egy kinai mobilteló, de annak nincs ekkora kijelzője és usb master sincs.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
tvamos #10921 üzenetére
Gondolom jól jön a Mali 400 a játékokon kívűl a HD filmeknél is. Hát RAM-ban tényleg nem szálltak el, de 512 MB-tal már bőven használható. (Képzeld mit érez egy Milestone tulaj
Én is fizikai gomb párti vagyok, többek közt ezért is húzok a Tab 10.1 irányába. Őszintén szólva fogalmam sincs mi az UART, de kis guglizás után annyit írhatok, hogy a Concorde 7030-on egy Honeycombos főzött ROM-ban (vki javítson, ha tévedek) megoldották többek közt a DVB-T vevő kezelést, az RJ45 csatlakozást és az UART GPS-t.
Hasonló mókolások biztos várhatóak lesznek az új tabletekre is. -
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10920 üzenetére
Akkor egyik sem dual core?
Es hol van ezeken az UART? Azt tudom hasznalni?// Nekem egy tabon tetszenek a hardware gombok.
// Valami fele teves viztonsagerzetet ad, hogy ha megnyomom, majd tortenik valami.Jatekon kivul szamit a MALI 400? Vagy nem tudom... nem mindegy?
Egyik sincs tulzottan elengedve RAM-mal...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922 #10917 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/120217/97ipsvs100s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
banhammer
veterán
Valami készülődik az Acer Iconia A500, A501 tableteknél, mert a Google Play-en megjelent egy ICONIA TAB Update Enhancement frissítés.
Felraktam, de nem történt semmi.
A hivatalos Acer Tab fórumon már azt találgatják, hogy lehetséges, hogy ez az ICS előkészítése.
Remélem igaz lesz a találgatás. -
krisztian922
tag
Most a wayteq xtab 100s okozott csalódást
? Nem tudom, hogy arról van-e szó
úgyis megyek megtapizni mielőtt megvenném, de remélem nem az okoz negatív hsz-eket
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10912 üzenetére
Media Markt / HERON CITY
Ott volt a Thinkpad tab, meg volt ott Toshiba is de azt nem tudom, hogy IPS volt-e...
Meg a munkatarsamnak Asus transzformatora van, szerintem az is IPS.Kindle Fire is tükröződik, könyvet meg épp az összes tableten lehet olvasni...
Es nem, a Kindle nem volt annyira fenyes... bar kellett erte menni vagy 10m-t.
A lehet nekem nem eleg. Lehetni lehet az Atrixon is, ha veszek valamit, ne csak
"LEHESSEN", hanem legyen jobb, kenyelmesebb, ne csak eppen jobb, es
rosszabb meg foleg ne legyen!Amazon Kindle Fire? Tablet és olvasó egyben.
Hat... nem tudom, de szerintem a Tablet szabadsagatol messze van....Amelyik üveg az mint tükröződik.
Nem tudom... de a multkor egy TV-n lattam valami bevonatot, az nem volt tukros.
Gondoltam, lehet, van olyan, aki tabletre is... -
tvamos
nagyúr
Most voltam az uzletben... hat eleg lelombozo a kep.
A Samsung 7.7-es tabletje is, meg a mellette ucsorgo IPS-esnek mondott 10"-es csoda is tukrozodott, mint az atom. Ez tiszta gaz!.. vagy rosszul latok? Oregnek oreg vagyok, ez igaz. Nincs olyan, amin lehetne olvasgatni? Monjuk a Kindle jol mutat, de a pdf olvasas nem az esete... es hat... annyira nem megy jol, hogy vegyek 3 keszuleket... jogy egyen olvasok konyvet, hegy masikon netezek, meg egy filmezesre.
Tudtok esetleg ilyet ajanlani?
Ja... legyen benne bluetooth, megy legyen konnyu!
Meg legyen relative olcso.
Letezik valami ilyesmi? -
x64
aktív tag
válasz
koncsik #10906 üzenetére
Kínai sajnos nem megy, google translate szerint: "Aurora először jött viszont tegnap este az ecset repülési tollak firmware fogmosás után az érintőképernyő használhatatlan! Ismételten megkenjük a repülés toll és a hivatalos firmware-t még mindig ugyanaz! Melyik főnök, hogy segítsen nekem"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest