- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #12388 üzenetére
Még jó, hogy az iPad 2 se nem smartphone, se nem Androidos
Amúgy meg minden hasonló tesztbe bele szokták venni az aktuális új Apple tabletet/telefont is viszonyításképp, most is az új iPad viszi/fogja vinni a prímet ezen a téren (legalábbis várhatóan).(#12394) vamzi
Egyikkel sem nyúlnál mellé, esetleg ami a SmartQ felé billenthetné a mérleget az a folyamatos support.
-
vamzi
senior tag
válasz
gipsztigris #12398 üzenetére
Ha féloldalasan bicegve viszi a postára, akkor én elhiszem!
-
Imy
veterán
képernyő védő fólia, és tokot hol és mennyiért lehet kapni 10'-es tabletekhez? Eddig nem igazán találtam.
-
Imy
veterán
Szólj, ha sikerült dönteni.
Nekem is hasonló gép kellene... De én ezektől a 200$ felettiektől félek, ennyit megérnek, de ha vámot és áfát kell fizetni, akkor már ne nagyon...akkor drága lesz a gép...
Mert akkor megveszem ezt: [link], és nyugodtan alszok 2 évig. Ennek az akksija sem gyenge (7000mAh), a kijelzője elmegy, -
gipsztigris
addikt
válasz
klepto #12389 üzenetére
Több, mint egy hete nyúzok egyet (na meg a gyerekek
) és még nem találtak a srácok olyan játékot ami nem , vagy akadozva futott volna a 9.7 IPS-en.
Akku idő vegyes használat mellett állandó wifivel, kb. 8-9 óra. Ebben volt sok játék, egy film, és a többi netezés.
Megbízhatóságát tekintve semmivel sem rosszabb, mint bármelyik konkurense, viszont a support terén magasan viszi a pálmát a hazai gépek között. -
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #12393 üzenetére
A concorde gépei külfölrdől érdekelnének, a hazai áraikat magasnak találom, mert ilyen vagy jobb paraméterekkel rendelkező kínait olcsóbban lehet kapni. Viszont nincs hozzá hazai garancia és kiváló support. Utóbbi kettőből pedig max a support, ami érdekelne, nálam a hazai garancia nem feltétel. Több drágább kütyüm is van, amit magamnak szervizelek,ha túl drága a javítás, akkor pedig megy vissza kínába.
Nem tegnapra kell a tablet tudok rá várni, pusztán a két típus között nem tudok dönteni, mert mind a kettőben van valami, ami miatt az kell. Lehet felírom egy lapra a pro és kontra dolgokat és számszerűleg döntök. De jó lenne 1-2 hozzáértő ember véleménye is, hogy melyiket vegyem:
-
tvamos
nagyúr
Ez a jo megoldas: "veszek most egy jól bevált egész gépet." Rogton ajanlanam is a S GT 2-t...
Felre a trefaval! Mindig lesz ott a "cso"-ben egy jobb gep, amire erdemes varni! Ha meg szukseget erzed egy tabnak, keves penzbol, a jo support miatt, otthon, a Concorde verhetetlen. 30 korul ICS-es gep...
-
vamzi
senior tag
válasz
tjb007 #12387 üzenetére
Akkor viszont nem tudom...Most vagy várok, míg megjelenik az R2000 és veszek egy jóval erősebb, de kisebb akkus kisebb felbontású táblát,vagy pedig veszek most egy jól bevált egész jó procis nagy felbontású nagy akkus gépet.
Nem tudok dönteni.
Ami kellene nekem, az a jó proci(tegra2 vagy fölötte), nagy felbontás hosszú üzemidő(legalább 8 óra)Esetleg valamelyik mellett vagy ellen voksolnál?
-
klepto
addikt
Sziasztok!
A ConCorde tab 9.7 IPS-ről mi a véleményetek?
A 4:3-as képarány mennyi hátrányt jelent a játéknál, és az egyéb alkalmazásoknál?
Sok olyan app van, ami csak 16:9-el kompatibilis és 4:3-as felbontásnál el sem indul, vagy képesek az alkalmazások és a játékok alkalmazkodni a különböző képarányokhoz, és felbontásokhoz?
Általánosságban a ConCorde márka mennyire megbízható, és az eladott darabszámok százalékában mennyi éli túl akár évekkel is a garanciájának a lejártát?
A véleményeket és a segítségeteket előre is köszönöm -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12387 üzenetére
A Tegra2 abszolut verhetetlen, es egyik kinai sem kozeliti meg!
Persze, hogy ez baromsag!En meg nem lattam GeForce-os kinai SoC-ot.
Azert ha jol megnezed a csatolt tablazatot, ahol ugyanazon az orajelen, es kijelzofelbontassal vannak osszehasonlitvan, (ULP GeForce, Mali-400 MP4, POWERVR™ SGX540) Na jo, lehet, hogy a Mali kicsit jobb... megis az ARM-os fiuk csinaltak a sajat core-jukhoz!
De lehet, hogy rosszul latok!
Ez viszont nagyon tetszik:
ARM's Mali-400 MP4 is the Fastest Smartphone GPU...for Now
Es mi van a legelso kepen???
A leggyorsabb az iPad 2 SGX543MP2!...... No comment![ Módosította: 7 ]
-
tjb007
nagyúr
Általánosságban el lehet mondani, hogy az MP4 -es Mali-400 erősebb mint az SGX540.
"egy tegra2höz melyik ilyen kínai soc áll a legközelebb?"
Például az ami az RD2000 -ben is van (ez valószínűleg le is fogja nyomni ha a 4210 -es Exynos -ból indulok ki) de lehet, hogy az Amlogic kétmagosa is lefogja nyomni, majd kiderül.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #12377 üzenetére
Szerintem a Skype video nem lehet olyan szornyen processzor igenyes, hogy ne tudhassa egy egymagos gep. A munkatarsam Desire S-e is siman tudja, az meg nem egy erogep. (MSM8255, 1GHz, Adreno 205. Azt nem mondom, hogy az en telefonomon alig huzza a Tegra 2 procit... mert lehet, hogy a GPU-t meg igen... vagy nemtudom.)
(#12381) arnyekxxx
En nem tudtam a bar vastagsagat allitani, de ha jol emlekszem megvaltozott, amikor kicsereltem a Launchert... szoval, ha ott probalsz kapirgaszni, lehet, hogy nyersz. -
arnyekxxx
veterán
Két gyors kérdés.
Lehet-e valahol állitani a notofication bar magasságát (dpi-t átállitottam igy kisebbek lettek rajta a betűk de a fekete csik ugyanannyit takar)
A másik, hogy lehet-e a beéiptett mikrofon bemeneti jelszintét valami programmal állitani? -
zedok
őstag
R2000-ről mi a vélemény? Vagy legalábbis ami processzor van benne még mennyire számít "újnak"? És megéri az árát?
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Tudtok ajánlani egy best-buy tabletet, 7"-os kellene, internet(wifi) legalább, video skype
legyen. Akár kínai okosság isa jó lenne. 20.000 körül van e valami?Köszi
-
tvamos
nagyúr
válasz
DemonDani #12371 üzenetére
Ha ez igaz:
"A PD10 -nél maradva van egy Quadrant és kb. kifújt."
es miet ne lenne az, akkor ez a processzor semmivel sem jobb, mint egy jobbfajta 1.2-1.5GHz egy magos SoC. Meg esetleg a fogyasztassal meg lehetne magyarazni a dolgot. De csak vakitjak a parasztot, hogy ket magos, akkor ez tuti JOBB!Na ezt kifejtettem!
-
DemonDani
addikt
sokat nyom a latba
de amúgy ennek sok köze nincs ahhoz amit linkeltél. A processzora majd háromszor gyorsabb a grafikus mag meg ugyan az, csak éppen 4 van benne
és IPS a kijelző... tény hogy árban hasonló, bár kicsit még olcsóbb is azért
(#12369) tjb007
támogatásra is gondoltam, illetve elsősorban, de végülis Cortex-A9 nem para, meg a GPU is van másban, egy Exynos 4210/4212re összerakott cucc kb ugyan az lenne itt is, nem tudom kérne e egyáltalán valami plusz melót, a SoCra akár ugyan azt is irhatták volna(#12370) tvamos
nincs mögötte valódi? kifejtenéd hogy mi benne ami nem valódi? -
tvamos
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #12363 üzenetére
Például az A8 -nál erősebb és jóval kevesebbet is fogyaszt, szóval nem igazán lehet gyengének nevezni.
(#12364) DemonDani
A PD10 -nél maradva van egy Quadrant és kb. kifújt.
A fene sem tudja, hogy pontosan hol a helye. Nem is nagyon alkalmazzák, most, hogy jön a másik kettő kétmagos még inkább nem fogják szerintem. Tesztelni csak azonos feltételek mellett lenne értelme ahhoz, hogy tiszta, egyértelmű eredményt kapjunk.(#12367) DemonDani
A SmartQ elég jó tableteket csinál (minőségre is), plusz a TI SoC is jóval támogatottabb.
Amit linkeltél az sem rossz de kell még neki egy kis idő neki (remélhetőleg nem sok).(#12368) Imy
A kettő egymásnak a közelében sincs de nem gond
-
Imy
veterán
válasz
DemonDani #12364 üzenetére
Akkor marad a yarvik 10'
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #12362 üzenetére
Ja... Az M5 tok uj,:
The Cortex-A5 is ARM's answer to criticisms leveled at its higher-performance A9.
80 percent savings in energy consumption for only a 56 percent reduction in performance
1.6 DMIPS per MHz for the A5 compared to 2.5 DMIP per MHz for the A9Szoval szerintem az 1MHz-n ketyego A9-nel nem lehet sokkal lassabb az 1.2MHz-s A5...
-
DemonDani
addikt
válasz
tjb007 #12340 üzenetére
van erre valami mérés már?
Elég nehéz elhelyezni ezt a furcsa cuccotCortexA5 de kettő is meg elvileg 1,2 GHz-et ír de mintha nem lenne annyi valóságban csak 800 talán. De mintha az MSM7227A 30%kal lassabb mint az MSM7230 ami alapján akár gyorsabb is lehetne már a 800x2 mint az 1 GHz-es A10, csak nemtom mennyire skálázódna mindennapi használatban ICS elvileg már elég jól kihasználná.
Bár én sem a PD10-et venném, mert nem elég h kinai ily módon még zsákbamacska is
(#12362) tvamos
ezek a kinai gyártók egy valamit néznek és azt bizony könnyű áttekinteni4,99$ jobb mint az 5,99$
-
tvamos
nagyúr
válasz
szabi__memo #12356 üzenetére
Itt van egy kis tortenelmi attekintes, meg a lenti tablazatban tovabbi linkek. Az M-rol, meg az A-rol is.
A SoC-ok meg annyira rohannak, hogy senki nem latja at!..
(Meg talan maguk a gyartok sem!)
/* A regi szep idokben en ARM7-tel (ARMv3 ARM7-TDMI) kezdtem, vol egy kis Cortex M3-azas, meg legutobb M0... de mostanaban csak 8-bitesekkel veszkodom megint...*/
-
z0d1AK
nagyúr
Kapacitív az, de nekem nagyon nem jött be. Iszonyat vastag, és ormótlan is igazából.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #12356 üzenetére
Azért nem láttál még semmiben sem ilyet mivel tavaly év végén lett bejelentve (tehát időrendben a Cortex-A15 után következik) , hogy mikor lesz bármiben is alkalmazva azt még nem tudni.
(#12359) Imy
Oda van írva, hogy kapacitív.
-
Imy
veterán
válasz
canniball #12357 üzenetére
Zenithink ZT-280 milyen lehet? Árban is jó. Vélemények?
Igazából csak azóta foglalkoztatnak a tabletek, amióta kipróbáltam egy ipadet, és egy A PB Liberty Tab egymás mellett. Az utóbbi is nagyon tetszett, és a 10' már megfelelő, a 7 lehet kicsi... Erre meg most rátalálok egy árban jóra... Így a 7' elvetve... nem kell.
-
tjb007
nagyúr
Nem tudom mi történne a nagyokkal ha ez pl. Európában is hivatalosan piacra kerülne (valószínűleg maguk alá csinálnának): [link]
Simán azt mondom, hogy ez most best buy ebben a kategóriában. -
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #12323 üzenetére
Tehát ha jól értem amennyiben a forrás fHD akkor azt ki bírja tolni HDMI-n, csak a "saját képét" küldi felskálázva?
csmat!
"Egy tablettől viszont többet várnék.."
Én csak egy dologban: legyen nagyobb a kijelző (ezt pedig ugye mindegyik tablet teljesíti). Ettől eltekintve elégedett vagyok vele, ha ez is 7" lenne nem vennék tablettát. Igaz akkor nem vettem volna meg mert telefonhoz az nagy... Ördögi kör...marad a két eszköz. -
tjb007
nagyúr
válasz
arnyekxxx #12349 üzenetére
Először is az A10 a SoC elnevezése, nem magot jelöl.
Ez a teljesítménykülönbség akár már böngészés közben is előjöhet vagy úgymond a processzorigényes folyamatoknál.(#12350) Imy
Valamennyivel kevesebbet de a fogyasztást ugyebár nem csak a processzor határozza meg. Ezt csak akkor lehetne pontosan kideríteni ha azonos feltételek mellett le lenne tesztelve.
Netezgetni, filmet nézni, ebook -ot olvasni elegendő a PD10 -ben található SoC. -
tjb007
nagyúr
Attól még, hogy valami két magos nem jelenti automatikusan azt, hogy jobb is.
A PD10 -ben lévő SoC két Cortex-A5 magot tartalmaz amik az ARM11 -es processzormagok leváltására hivatottak. Az energiaéhségük is jóval alacsonyabb mint a Cortex-A8/A9 magoknak, úgymond az energiatakarékosságra lettek kihegyezve és nem a teljesítményre. -
klepto
addikt
Üdv!
Gondolkoztam picit, és arra jutottam, hogy egy 7”-os tablet lehet, hogy pici lenne méretben.
A nagyobb képátlójú tabletek között árban és tudásban a ConCorde tab 9.7 IPS tetszene.
Erről, mi a véleményetek?
A felbontása jónak tűnik; 1024x768, de a képaránya 4:3, ami picit aggaszt.
Ez a képarány mennyi hátrányt jelent a játékok kapcsán?
A játékok többsége 16:9 specifikus, vagy ennek igazán nincs jelentősége?
Sok olyan app van, ami csak azon a felbontáson indul el, amire megírták?
Általánosságban a ConCorde márka mennyire megbízható, és az eladott darabszámok százalékában mennyi éli túl akár évekkel is a garanciájának a lejártát? -
arnyekxxx
veterán
Ha már PD10 Létezik program ami le tudja tiltani a hardveres keresés gombot? Pont ott van ahol az ujjam tartani szeretné a tabot és naponta 20x feldobja nekem a gép a keresés ablakot.
-
Imy
veterán
válasz
nightmare13 #12343 üzenetére
Jó lenne egy olyan oldal, ahol ezek a procik össze vannak hasonlítva, mert így semmi nem biztos...
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
tjb007 #12314 üzenetére
Valamelyik Achosban is van ilyen, és ha a telóra letölti az ember az archos remote progit, akkor az androidos telóról tudja irányítani a tévére kötött (hdmi) tabletet - kvázi kvázi csinált magának egy “smart“ tévét.
Acer tableten sajna nincs ilyen funkció. Van valami bevált remote alkalamazás, amivel így használja valaki a tabletet?
-
tvamos
nagyúr
válasz
DemonDani #12328 üzenetére
En ugy tapasztaltam, hogy ami az elso par napot (folyamatos nyomkodassal) tuleli, az mar utana jo. De ha nem tokeletes, celszeru azt megirni, es rogton reklamalni, mert utana mar csak rosszabb szokott lenni. Ha letelik a PayPalon a reklamacio, akkor mar nehez veluk mit kezdeni. (Ez mondjuk a fiam taviranyitos autoja volt. Ne jatekra gondolj, nem volt olcso!) /Meg persze olyan is volt, hogy en untam meg reklamalni. Olcso mobiltelefon./
A masik gond, hogy nagyon koltseges visszakuldozgetni. Raadasul akar 3 honap is lehet, mire megfordul a csomag. (Ha elotte nem reklamaltal a PayPalon, akkor utana mar ugyis hiaba tenned.)
(A cegnel ugy mondtak a logisztikus csajok, hogy ezek valami export tamogatast is kapnak, amit ha visszakuldod, vissza kell fizessenek, amit nagyon nem akarnak. Igy logikusan nem veszik majd at a csomagod, tisztelet a kivetelnek, ha nem volt csomag kovetes. - de ebben nem vagyok biztos, nem jartam utana.)
Szoval... nagy huszfontok ezek, ha gond van, akkor azonnal menni kell a PayPalhoz, addig, amig lehet. Ha abbol kicsuszol, akkor gaz van! De jo eselyel nem lesz!
(En az eBay-en szoktam vasarolni, eddig 224-bol 223 pozitiv ertekelest kaptam, es nekem sem kellett negativot adnom. Csak egyszer adtam, mondjuk azt a tabletem miatt. ZT-180-at vettem, amirol az elado allitotta, hogy megy rajta a Skype video, de nem! Persze megkaptam ZT-180 forumon, hogy en vagyok a... figyelmetlen!)
-
DemonDani
addikt
válasz
8472race #12327 üzenetére
Hát ha nincs semmi komoly ok mellette akkor mindenképpen felejtős, legfeljebb a grafikus teljesítményben lenne különbség de ott sem a jó irányba. (Viva GC400 nem éppen mai darab) Mindenképp a másik kettő a jobb. szóval ha nincs semmi komoly érv mellette 1-2 ezresen kivül akkor hagyd
-
DemonDani
addikt
Hű már 90-92 dollárért széles választék van Android 4.0-s gépekből
Az ICOO D50 különösen jónak tűnik, ilyenje van valakinek? 8GB 92$ és magasan a legkisebb és könnyebb erre felé
Amúgy a garancia hiánya mennyire veszélyes? Volt már példa arra hogy megadta magát valakinek a gépe?
-
Tauren45
aktív tag
Na szóval nem igen kaptam választ a kérdésre, így elhatároztam, hogy veszek egy Archos Arnova 7b g2-tőt- Teljesen megvagyok vele elégedve, nem olyan gyors mint a telóm de a kötelességeit megteszi.
-
Nara19
aktív tag
válasz
tvamos #12320 üzenetére
Ismét leírom neked, hogy nem vagyunk egyformák. Én nagy elégedettséggel használom - minő elmaradottság - a 800*480 froyo-s 1 magos tabomat, sőt még egy ugyanilyet beszereztem a páromnak is. Ne haragudj, de én (is) ilyen elmaradott vagyok. Ezt a hsz-t is a használhatatlan gépemről írom.
Üdv: Nara
-
canniball
nagyúr
"azért egy 2 magos nem fog ártani, ha már a telefonom nem az...
"
Ne tessék már panaszkodni, a Defy teljesen rendben van.(Igaz én CM7-tel használom.)
tjb007!
Akkor (egyelőre?) teljes értékű "HT-tab" (a HTPC nyomán) azért nem lesz ezekből. Mondjuk engem nem érint, csak számomra ez újdonság volt. -
8472race
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz
8472race #12316 üzenetére
Minden tiszteletem, hogy probalsz segiteni, csak nemart ha tudja, hogy Froyoval nem sokra megy. Az ilyenekre nem hiszem, hogy lesz frissites, marpedig legalabb a GB kellene, hogy lehessen rendesen hasznalni. (Olyasmi ez, mint egy olyan auto, ami csak olmozott benzinnel megy.) Raadasul ezen a ketyeren rezisztiv a kijelzo, ami szinten nem tul jo...
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #12315 üzenetére
Aki quad HD felbontású 1000Mbps bitrátájú filmeket szokott nézni annak biztosan nem de aki "megrekedt" a 720/1080p -nél (és a 30Mbps bitrátánál nem nagyobb filmeknél) annak bizony elég lesz.
Az Androidos médiaboxokban sincs erősebb hardver, sőt, mégis elboldogulnak avi -tól kezdve a ts -sel bezárólag "bármivel".
Persze ez csak egy félmegoldás de van akinek ez így, ebben a formában megfelel/elegendő.(#12317) canniball
-
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #12314 üzenetére
"Rádugod a tévédre és a kvázi-médialejátszódat ezzel irányítod a fotelből/kanapéról."
Erről jut eszembe: a korábban már linkelt Ghoo Tab 7000 gyorstesztben ez olvasható: "...a neten keringő infók alapján ez a kütyü is "felskáláz", vagyis a 800x480as képet vetíti ki HD ready vagy full HD méretben..." - ez mennyire általános? -
Mittu88
senior tag
válasz
kelzsoca #12304 üzenetére
Ezzel a mondattal győzött meg édesanyám ~2 éve, hogy vegyek egy nokia 5800-t. Életem legszarabb mobilja volt. Előtte mindegyik mobilommal elégedett voltam. Én úgy vagyok vele, hogy tudni fogod, hogy melyiket kell venned, de ha azt kérdezed, hogy érdemes-e most venni, vagy csak pár hónap múlva, akkor neked nincs rá szükséged.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kelzsoca #12304 üzenetére
Azért nem mindegy mire.. Ez meg egy kialakuló piac, és a hw-ek is gyorsan változnak. Ha valakinek a gördülékenység fontos, fel éve meg jo ha vart. Még egy böngészéshez is. Ma mar? Bőven jó. Több magossal meg jobb lesz, minden, a többi is olcsóbb lesz. Gyorsan változik meg, de nem sokáig. Azért nem fog ez végtelenségig így menni. TVknél is megvolt ez, de igencsak bezuhant kb tavaly. Úgy 2 éve nem érzem azt hogy de kar hogy nem vártam meg egy picit. Nem úgy ha 4-5 éve vettem volna. Majd jöhet az oled, vagy valami más, de az már más téma..
Szerintem ha nem fontos meg érdemes várni. De lehet fel/egy éven belül mar annyira nem is lesz mire mert bőven izmos/nagytudású cuccot lehet venni addigra mar jó áron amit mar nem cserél le az ember pár hónap múlva, mert nem elég, nem tud valamit.
Legalábbis én így gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen videókártyát?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest