- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
AMLogic AML8726-M3 ezzel a procival volt már dolga valakinek? Tapasztalat?
-
Mandarinn
senior tag
-
Clueso
csendes tag
válasz
boxgamer12 #12890 üzenetére
Ha lehet hinni a Fukar aktuális reklámújságának, akkor a GALAXY P3110 TAB 2 7.0 8GB/WIFI változat már kapható náluk, (csereakcióban) 90e Ft-ért. (Ez az USA-ban 250 dolláros "budget" tabletként jelent meg nemrég, annyiért mindenképpen "best buy".)
A 10"-es hazai elérhetőségéről még nem hallottam.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Van 10", meg 7"es verzio is.
GT-P7500 / 3100 a 3G-s, meg 7510 / 3110 a 3G nelkuli verzio.
Ha joltudom.
Van 1-2 angol rewiev is a neten,
// Naggggyon f@szantosak!
Googl... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hivatalosan olyan 1,5-2 hónap múlva jelenik meg hazánkban.
-
boxgamer12
csendes tag
ez a Samsung galaxy tab 2 ez létezik???
vagy megjelent már??, Mert sokszor olvasok róla de neten sehol nem találom
-
tvamos
nagyúr
válasz
boxgamer12 #12864 üzenetére
En sem probaltam az osszeset, csak a boltban. Ott probalva popec. Ja... est most neztem, hogy a 3110, meg a 7310 egeszen jo aron van! Szerintem legalabbis annyival er tobbet, mint amennyi a +zs. Mindketto elerheto 100e alatt.
-
malwy
senior tag
válasz
arnyekxxx #12885 üzenetére
Nagyon szórakoztató, kár, hogy viszonylag pang a topik. Lehet beszerzek egy olyan tabletet, mint a tiéd, mert legalább többen leszünk, csak azt mondják a10esek jobbak. Na de most icoo d50-et, gpadot és a hasonló árú cuccokat senki az égvilágon nem használja.
Legalább fóliára már van egy erős tipp.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
arnyekxxx #12884 üzenetére
ez itt most az én kinábólmegjöttkicsomagolós-kipróbálos részem
Nézegettem a pd10-re fóliát, de olyan ami pont passzol / nem is tul kicsi, égen-földön nem volt.
Ez lett a kiválasztott, le kellett vágni a hosszabbik oldalon pár mm-t, de üveglapon a snicer tökéletesen megoldotta, szépen felsimult, a borotválkozótükör csillogós kijelzőből kellemes matt felületet csinált, végre nem tapad az ujjam húzáskor, elégedett vásárló lettem
-
arnyekxxx
veterán
Az ugy normális, ha a tábla ujraindul magától és kiir egy ilyet :"android frissitése folyamatban x/100" aztán x elmegy 100ig aztán mintha mi se történt volna müködik tovább a gép?
-
boxgamer12
csendes tag
Vki tud ajánlani egy tabot ami 7inchnél több, szép felbontás,e-book olvasó,hdmi kimenet,Erős hardver , ICS,Interneten gyorsan ,könnyedén fusson
erre szánnék 100eft körül
-
-
danilla
őstag
-
Integra
titán
válasz
z0d1AK #12872 üzenetére
lehet, nemtom. azt viszont igen, hogy egyik kollégámmal diskuráltam, ő galaxy tab 2-t vesz, azon van infra, és a browserben használt tv guide-hoz feltelepít univerzális távirányító programot és az képes működni a beállított eszközökkel. vagyis ha browserben mondjuk nézem a mozicsatornák programját, ráklikkelek és feljön a távirányító és már oda is kapcsol a műhold beltéri. ez nagyon ötletes, tetszik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxgamer12 #12865 üzenetére
A kérdést megfordítva:
Szerinted hogy játszanak ezekkel a játékokkal a nem 2 magos géppel rendelkező tablet tulajdonosok? (mert játszanak velük, még gyengébb telefonokon is)
-
boxgamer12
csendes tag
am a játékokhoz pl: gta 3,six guns,shadowgun-hoz muszály 2 magos proci ?? Mert elgondolkodnék ezen az Xtab100is -en
?? Pls help!
-
z0d1AK
nagyúr
Gyerekek! Most próbáltam ki az xTAB-100is-t! Leesett az állam, de komolyan!
-
fpatrik17
senior tag
[Erre] valakinek bármi ötlet?
Illetve 800*600-as felbontás a jobb, vagy a 800*480 pixel a használhatóbb?
Nagyon agyalok, hogy lehet inkább ilyen e-digitalos részletre beszerzek egy Wayteq xTab-100is-t vagy Concorde 9,7 IPS-t. Ezekről bármi pro/kontra? :/
Elnézést, hogy kapkodok, de 12 nap van a hitelakcióból
Köszönöm!
-
mipityu
tag
Sziasztok!
Megérkezett a PD10 Freelander.
Első benyomásaim - láthatóság, sebesség, használhatóság - jók.
2900 Antutu pontot kapott, ami szvsz. alap dolgokra elég. -
shuttle
tag
hello skacok !
nem rég hozzájutottam egy Archos 101 it -hez. Alapból a 2.2.1-es android van rajta .Lehet ezt frissíteni ( romot cserélni ) ujabbra ? -
weinmaker
őstag
Valaki csináljon már egy megbízható tesztet a concorde 9.7 ips-ről és a wayteq 100is-ről, mert valamelyiket valszeg megvenném ebben az e-digitalos akcióban.
Csak gyorsan.)))
-
keccsa
aktív tag
válasz
tvamos #12838 üzenetére
"Pl a Wayteq xTab-ban is van!"
Igen, de már az xTab-100is-ből (ami igazából ekvivalens a 9.7IPS-sel) is kimaradt!
Neked is igazad van, de (mint a nagyjaink, én is
) még egyszer mondom, én is jobban örültem volna a beépített BT-nek, de mivel olyat csak GPS-szel kapunk jóval drágábban, ezért ez is sokkal jobb a semminél!
-
tvamos
nagyúr
válasz
boxgamer12 #12834 üzenetére
Samsung GT 2 (P3100) ??? Az lehet, hogy jobb mar, mint a P6200. Sot, annal meg a P6800 is jobb! (Es ez utobbi kicsit nagyobb is (7.7") ha ez szamit, es erdekel.
(#12832) keccsa:
"Ne valami stick-re gondolj, ez csak egy kicsit lóg ki"...
Nekem az ilyesmi nemes egyszeruseggel csak le szokik torni. A kicsi azert jo, mert altalaban gyongebb. Ritkabban feszul, de akkor tuti torik.
Csak az a jo, ha mar benne van! Pl a Wayteq xTab-ban is van! -
canniball
nagyúr
válasz
gipsztigris #12803 üzenetére
"Tetszik ez a 15x3993 Ft-os full kamat és kezelési költség mentes részletfizetés."
Csak azt ne felejtsd el hogy ez csak a raktárkészleten lévő termékekre vonatkozik, ez mellett pedig a Rendelésre felirat fityeg. -
boxgamer12
csendes tag
No meg, pl ilyen játékok : Six Guns,Gangstar Rios,GTA3 , Shadowgun,Order and chaos ? Mind megy rajt??
-
boxgamer12
csendes tag
Mit gondoltok a Samsung galaxy tab Plus ról?? Játékokhoz milyen?? Felbontása megfelel könyv olvasáshoz? Netezni is gyorsan lehet rajt?? Esetleg vmi baki ??
-
fpatrik17
senior tag
Ez a kis bluetooth usb cumó nagyon jó dolog!
Ilyen méretben az hogy elvesz egy usb csatit egyáltalán nem gond, és olcsóbb gép is jó lesz otthonra -
keccsa
aktív tag
válasz
Somacsek #12828 üzenetére
Ne valami stick-re gondolj, ez csak egy kicsit lóg ki (lásd a fentebbi fényképet)!
Egyébként igazad van, én is a beépített BT mellett kardoskodtam, de az csak a (számomra ebben a méretben) felesleges GPS-szel együtt került a Plus modellbe, így ez a részmegoldás maradt, ami így is sokkal jobb, mint a host kábelen fityegő USB "A" dongle...
Ezt a kis hiányosságot viszont lehet, hogy kompenzálja a jobb support? -
gipsztigris
addikt
válasz
Somacsek #12828 üzenetére
"USB dongle újabb kilógó vacak lenne, plusz pénzért."
Azért egy cca. 4mm-t kilógó félkör alakú BT dongle-ba nem igazán fogsz megbotlani!.....főleg, ha az átlagember úgy hetente egyszer használja. Ha meg kell, akkor kicsipénzért megvásárolt cuccot beduja a júzer, oszt örül!
-
Somacsek
csendes tag
válasz
keccsa #12827 üzenetére
USB dongle újabb kilógó vacak lenne, plusz pénzért. A POV kb. annyival drágább, mint egy külön izéke lenne. Azt nem tudom, hogy egy alap ICS-en mennyit kell polírozni, ha a hardware tök ugyanaz mindegyikben.
De az általános kérdésem továbbra is az, hogy mire számítsak felhasználói élményben?
-
keccsa
aktív tag
válasz
Somacsek #12825 üzenetére
"Tovább fejtegetve, ha kell a Bluetooth, akkor a 60e Ft-os árkategóriában a Point of View tabletje marad"
Nem feltétlenül, ugyanis a Concorde életre hívott egy eddig nem létező terméket, a microUSB-s BT dongle-t, amivel a 9.7IPS is "BT"-képes lesz!
A másik, amire még választ kellene kapni, hogy a PoV töltött-e annyi időt az ICS polírozásával, mint Concordék, vagyis melyik portolása sikerült jobban? -
-
Somacsek
csendes tag
Tovább fejtegetve, ha kell a Bluetooth, akkor a 60e Ft-os árkategóriában a Point of View tabletje marad, hazai vásárlás esetén. Arra ráadásul 2 év a gari. Nyilván addigra levélnehezék lesz belőle, de hátha azt is jelenti, hogy bíznak a minőségükben. Sajnos elég kevés infót találtam a neten a POV ProTab 2 IPS-ről, szóval ha valakinek van valami tapasztalata, ossza meg!
-
Somacsek
csendes tag
Bluetooth-on keresztül lehet külső gps vevővel párosítani ezeket a táblákat?
Eseleg a telefon gps-ével?Egyébként a korábban linkelt írások, benchmarkok alapján a hétköznapi használat során mintha az Allwinner lenne a nyerő. Azt hámoztam ki, hogy gördülékenyebb az egész rendszer ezzel a chipsettel. Ugye a ConCorde IPS-ekben is az van?
-
bigdady
nagyúr
Jól látom, hogy wayteq xtab 100is-ben nincs gps? Létezik?
-
Somacsek
csendes tag
Feljebb valaki már linkelte Point of View gépét. Az 1,2 Ghz Cortex A8-Mali-400 páros azt jelenti, hogy ez egy Allwinner A10 cucc? Vagy tévedek?
-
keccsa
aktív tag
válasz
tjb007 #12806 üzenetére
Nem mondtam, hogy szar, csak ha "átlagosan", és mindent figyelembe véve (főleg a saját preferendiákat nézve) egy picivel is jobb az egyik a másiktól, akkor azt veszi az ember. És mielőtt maga is saját véleményt is alkot (alkothat) a júzer, kíváncsi a többiek véleményére is, majd azokat statisztikailag, illetve a szempontokat magára vonatkoztatva mérlegeli, választ a készülékek közül. Mert hát keveseknek adatik meg, hogy nyugodt körülmények között (pláne meg nem egyidőben) több gépet is kipróbálhasson...
Szerk.: Most nagyon okosakat mondtam, mi?
-
tjb007
nagyúr
Egy újabb bizonyíték arra, hogy az Allwinner A10 SoC Cortex-A8 -as magja nem tud 1,5GHz -en futni hiába van van mindenhol feltüntetve/így reklámozva: http://pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7145&Itemid=1
-
tjb007
nagyúr
válasz
keccsa #12804 üzenetére
Ha annyira borzasztó és sz@r lenne akkor nem használná senki sem (főleg úgy, hogy gyakorlatilag ez a legdrágább a három -AML8726-M, Allwinner A10, RK2918- jelenleg használt SoC közül).
Amúgy meg mindig azt szokás éltetni/dicsőíteni ami épp az adott cég saját termékeiben vanHa nem így lenne akkor az a cég nagyon rosszul csinálna valamit.
(#12805) keccsa
Ez okés is lenne ha mindkét gépen ugyan a rendszer lenne, ez így olyan felemás.
-
keccsa
aktív tag
válasz
tjb007 #12802 üzenetére
"az 1080p -s 3D anyagok simán vitele meg nem a Mali-400 -nak köszönhető, nem a GPU dekódolja a multimédiás tartalmakat."
Hát ja, de hát együtt kell néznünk azt, hogy mire képes a komplett SoC. Egyébként máshol is olvastam, hogy a felhasználói élmény az A10-esnél jobb (bár ez erősen szubjektív, ugye...), mint az RK2918-nál, a szintetikus teszteknél meg nagyon vegyes a kép.
Remélem, ha mindkét masina rendelkezésre áll, akkor olvashatunk elfogulatlan(!?), objektív teszte(ke)t!
A Concorde fórumán azt írták, hogy az RK2918 "nem ment át" a tesztjeiken (bármit is jelentsen ez), a GC800-ról meg lesújtó véleményt sejttettek. Remélem, erről is kiderül az igazság!
Ja, igen. Említett a Concorde még egy 1., illetve 2. generációs IPS panelt is (az övékében a 2. generációs van). Ez vajon mit jelenthet ebben az esetben (mert hogy szerintem az IPS panelek még ekkora méretben sem "kétgenerációsak" már...)?
-
tjb007
nagyúr
válasz
keccsa #12799 üzenetére
A most piacon lévő kínai chipek mindegyikében MP1 van, az MP2 és MP4 majd csak a mostanában érkező egy/kettő/négymagosokban lesz, az 1080p -s 3D anyagok simán vitele meg nem a Mali-400 -nak köszönhető, nem a GPU dekódolja a multimédiás tartalmakat.
Amúgy meg nekem ebből is az hiányzik mint a legutóbb belinkelt ilyesmi összehasonlításból, a képekkel alátámasztott adatok.
-
Sanzaa
senior tag
Belinkelem ide is, hogy előrendelhető aConCorde 9.7 IPS
www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_9.7_IPS_tablet_(Android)-p325122.html
De csak így buszról, mobilról:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest