- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
canniball #11997 üzenetére
hosszan nyomod a bekapcs gombot addig,míg le nem kapcsol a kijelző(végeredményben, mintha kivetted volna az aksit)
zoltenwoodoo
Erre nem igazán lesz jó, illetve önmagában nem. Ehhez kevés a nem windowsos tablet.a windowsos tabletet meg bünti használniViszont van megoldás arra amit szeretnél!
Azt írtad, hogy az érintőképernyő sokat gyorsíthatna a munkádon(én is sok féle és darab office doksival dolgozom, de a logitech mx revolution egeremnél jobb társat nem találtam még hozzá, amitől hatékonyabb lennék).
Távoli eléréssel feltudsz mászni a tablettel egy asztali gépre. Így egyszerre tudnád ötvözni a két platform előnyét.
Konkrétan én most ezen munkálkodok, mert a laptopomat szeretném kiváltani, de ritka tabletre pl a profi képmanipuláló vagy bármilyen egyéb tervezői program, amit használnom kell. Plusz a teljesítmény sem mindegy. Így a PC-m képét szeretném átköltöztetni egy tabletre, amivel eléggé jó úton haladok már, de ez már kezd offtopic lenni.
-
zoltenwoodoo
csendes tag
Sziasztok! Sajna egyáltalán nem értek a tabletekhez, ezért lenne egy fontos kérdésem; munkára szeretném használni, amelyben több word és excell dokumentumot nyitok meg és zárok be. Gyakran kell váltanom ezen dokumentumok között. Erre jelenleg laptopot használok, de úgy gondolnám, hogy az érintőképernyővel gyorsabban tudnék dokumentumokat megnyitni és tallózni azokban. Jó erre a tablet? Köszi a segítséget!
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #11994 üzenetére
És még egy láma kérdés. Telefonnal jártam már úgy, hogy annyira beállt hogy csak az akksi kivétele segített. A tableteknél ez ugye 99%-ban nem játszik, de eddig egyedül az xtab-oknál láttam hogy van reset gomb, a többivel mit lehet tenni ha beáll ez a nem kívánt helyzet?
-
8472race
tag
Javítás!
Az Elsse A9000 115 GBP!!! -
canniball
nagyúr
Mit tud egy táblagép harmincezerért? (Ghoo Tab 7000 és Wayteq xTAB-70i)
Jól látom hogy míg egy 16:9-es tabot kényelmesen lehet egy kézzel is tartani (a hüvelyk ujj alul, a másik négy felül) addig a 4:3-as Wayteqnél ez a magassága miatt lehetetlen?
-
ronson
őstag
800g-os tömeggel nem nehéz, de én nem szívesen tartanék egy majd egy kilós kenyeret a kezemben.
Az elfogadható tömeg a 7-esnél az a 350-400g. A 9,7-esek meg 600-700g.
Igen abban valóban 4000mAh-ás lehet. Azért is olyan nehéz.
A legtöbb 7-esbe meg el van hazudva, mert az a 3200 az jó lesz 2300mAh-nak is. Így reális.
Tehát ha egy 7-es tab, 350-400g között van akkor senkiben se éljen az a romantika, hogy abban 3200-as aksi van. Fizikailag lehetetlen. Az akkumulátorok, cella mérete az adott. -
ronson
őstag
Az 5 órás akku időn gyakorlatilag el is bukott nálad az egész olcsó tab.
Egyszerűen nem fér nagyobb akku a 7-esekbe, csak ha vastagabbak lennének vagy 3-4mm-errel.Ja mielőtt valaki belém állna, itt aktív használatra gondolok, nem elvegetáslásra. Esetleg videó nézéssel bírnak annyit, ha wifi off, mert ott nem a procit terheli.
-
Imy
veterán
És az amúgy jó? És belsőre, azt ahogy nézem csak 2.3-as
-
Imy
veterán
válasz
tjb007 #11968 üzenetére
Akkor még kinéztem ezt: YARVIK 7" - GoTab Velocity
Ennél olcsóbb Android 4.x-el nem találtam.
Ilyenről valaki hallott? Ha érdemes, akkor lehet ez lesz, ha szerintetek érdemes.
Mivel ha tényleg a DX-től rendelem, akkor nincs rá garancia sem. A 140USD meg 32e Ft, ez meg plusz 7e, és van rá magyarországi garancia. -
Imy
veterán
válasz
nightmare13 #11962 üzenetére
Köszönöm, akkor az kilőve.
-
Chapel
addikt
Még visszatérnék még a témához, Concorde tab 7015 vs. Wayteq x-tab 70i.
Amennyire utána olvastam, ha jól értem ugyanazt tudják, de mivel a Concorde-nak 800x480 a kijelzője így nincsenek a kompatibilitási problémák (ami a 800x600-nál említik több helyen), illetve könyebb (370g vs. 420g) és 4 helyett 8gb flash memóriával rendelkezik.
?
-
DJGABI
addikt
1. előttem is leírták már, de a Paladint inkább ne.
2. dealextreme-ről tabletet inkább ne (RC helim csomagolása sérült volt, benyomódott, a legutóbbi rendelésem tőlük 3 hónap után jött meg, ráadásul az is lehet hogy vámon megfogják)
3. ilyen nagyon-nagyon noname (értsd 2.,3. amik már-már OEM, márka nélküli) cuccokat inkább ne. 100 dodó körül ott a PD10 FreeLander [link] [link], ahogy olvasgattam innen a topicból is rendeltek már páran [link](#11966) arnyekxxx multitáccsra természetesen FruitNinja
ha a gyárinál lejjebb akarod venni a fényerőt: RootDim [link]
-
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #11957 üzenetére
Akkor nem én vagyok a vak. Ha legközelebb beszélsz Rusival megköszönném ha rákérdeznél, én külön emiatt nem zaklatnám.
8472race!
Én egyelőre még csak a mobilxTV videókat találtam a yt-on. -
tjb007
nagyúr
Ha csak és ezek közül lehet választani akkor az utolsó.
Az elsőt (ami számodra a legszimpatikusabb) már leírták, hogy inkább miért ne, a következő kettőt meg azért ne mert amennyivel többe kerül a negyedik annyival jobb is.
Ha nem sürgősen kell akkor inkább várd meg az újabb eresztéseket. -
arnyekxxx
veterán
Gyakorlati életben van előnye az 5 pontos multitácsnak, van olyan program ami kihasználja?
PD10 tapasztalat, az ősrégi nokia 6101 töltője passzol bele és (ha lassaban is mint a sajátja) de fel is tölti. bekapcsolt wifivel, netezve, programokat telepitgetve, videotesztelgetve 0 fényerővel (beltéren bőven elég igy is, éjjel, lekapcsolt villanynál jó lenne -50 lehetőség is) olyan 5 órát megy el.
-
vamzi
senior tag
[Grammar nazi on]Ha vágsz hozzá egy oldal szalonnát meg egy kis fincsi kalocsai paprikát, miközben csárdást járva nyomkodod, szerintem már egészen magyaros
[Grammar nazi off]
Az android esetében nincsen szükség a magyarításra mert alapból tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat. Tehát amennyiben android a rajta futó operációs rendszer, de nincs feltüntetve külön a magyar nyelv, semmi ok a pánikra, a beállítások menüben kedvedre átállíthatod.Specifikációk alapján én az utolsót választanám, mert a felbontása már kielégítő, a processzor is egészen magas órajelen ketyeg és 1GB RAM-ja van.
USB-s a töltője. Ez alatt mit értesz? Hogy lehet tölteni PC-n keresztül vagy hogy USB csatlakozón keresztül lehet tölteni?
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Kinéztem pár tabletet.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Illetve az Android 4-est lehet valahogy magyarosítani?A kiszemeltek:
legszimpatikusabb: Ainol Novo Paladin
A 2.: TM7009 (magyar nyelvű)
A 3.: 7" Capacitive Screen Android 4.0 Tablet
esetleg: ICOO D70WA legszimpatikusabb azért van előnyben, mert USB-s a töltője, erős az akksija és az ára is jó, de ott pedig nincs magyar nyelv.
Köszönöm!!!
-
tboldi
nagyúr
-
-
canniball
nagyúr
Az xtab-70i-ről tényleg nem készült itt teszt vagy csak én nem találom?
-
pezolka
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket!
-
keszo
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
pezolka #11947 üzenetére
Ahogy a kolléga írja: 3G watchdog, én is ezt használom a telefonon. De van külön android alkalmazásos topikunk.
-
hossszú
őstag
válasz
pezolka #11947 üzenetére
3G Watchdog-ot tudnám ajánlani, magyarul is tud.
-
pezolka
csendes tag
Hali!
Új vagyok az android és a tablet-fronton is.
Valamilyen adatforgalom jelző alkalmazást szeretnék.
Ha valaki tud kérem segítsen. -
canniball
nagyúr
válasz
gipsztigris #11937 üzenetére
Végülis "vészmegoldásnak" jó, de azért beépítve csak szebb.
Sanzaa!
A 7015-ön csak egy miniUSB van.kelzsoca!
45k körül már több helyen meg lehet venni. Mondjuk ez egy kicsit több mint 40k, ha tényleg az a max. keret akkor kiesett. -
Sanzaa
senior tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
tjb007 #11933 üzenetére
Azt mondta a kicsi ember, hogy neki tök mindegy milyen csatlakozót tesz a végére. :-)....remélem valóban tök mindegy, mert akkor heteken belül találkozhatunk a microUSB-s BT adapterrel.
(#11935) canniball
De csak akkor, ha egész nap a BT-n lógsz. Egyébként meg elég ritkán kell a bluetooth, de akkor nagyon.
....és arra az esetre kiváló lenne. Ha meg mondjuk navigálsz, akkor meg mi más usb eszközt használna az ember? :-)
-
canniball
nagyúr
válasz
gipsztigris #11928 üzenetére
De ezzel mindjárt be is van tömve/ki van lőve az USB csati...
-
8472race
tag
válasz
tjb007 #11933 üzenetére
Köszi a választ.
A Bluetooth nem napi szükséglet. De gyakran előfordul, hogy pl. egy-egy előadásomon BT-n keresztül kapcsolódom a projektorhoz, amit most a laptopomról simán megtehetek.
Vagy gyorsan át kell tölteni munkaanyagot közvetlenül, mert egy "okos" telefonon hozta (okostelefonon hozta :-) magával. Sorolhatnám tovább, de már biztosan érted, hogy időnként miért lehet fontos (olykor "életmentő") eszköz nekem a BT.Szeretném a jövőben egy 7"-os, Bluetooth-os tab-ről megoldani ezeket a dolgokat. Nem dühös madarakat akarok lövöldözni vagy netezni rajta.
A telefonom (ami okos! és BT is van benne) viszont már kicsi (főleg a kijelzője) egy előadás kiszolgálásához.
Az xTAB-70i nem rossz, csak azt gondoltam, hogy van egyéb is a kínálatban.Ez a helyzet. Van valamilyen "áthidaló" ötleted?
-
tjb007
nagyúr
válasz
8472race #11927 üzenetére
Ha a Bluetooth nem lenne fontos akkor még -az xTAB-70i -n felül- a ConCorde tab 7015 és a Ghoo Tab 7000 jöhetne szóba ebben az árkategóriában hazai garanciával (a kínaiak közül meg millió) de úgy, hogy a beépített BT fontos más nincs.
(#11928) gipsztigris
Maga az ötlet jó csak kérdés, hogy mikor lesz belőle valami kézzelfogható mivel egy még nem létező terméket kell legyártani.
-
8472race
tag
válasz
gipsztigris #11931 üzenetére
Köszi az infót.
Azért jó lenne valamilyen alternatíva a WayteQ xTAB-70i mellé, hasonló árban.
Van valami ötleted? -
Chapel
addikt
válasz
tvamos #11922 üzenetére
Játékra biztosan nem, nekem munkámhoz kellene (adatok nyilvántartása, termékek adatlapjai, képeihez), illetve ebook olvasás, netezés, illetve fotózásokon jól jönne fel/letölteni képeket is. Ezek alapján pedig tökéletes számomra úgy látom, ma meg is fogdostam a boltban, hétfőn ha minden jól megy meg is veszem. Persze ma/holnap még kutatom a témát de erre hajlok.
-
8472race
tag
válasz
gipsztigris #11928 üzenetére
Köszi a tippet.
Mikorra várható és kb. mennyiért? Vagy még nincs erről infó?Azért mégis csak jobb volna, ha "EGYBEN" lenne a kütyü és a BT.
-
8472race
tag
Érdeklődöm:
40 ezer körül van más alternatíva, vagy csak a WayteQ xTAB-70i?
Milyen egyéb lehetőségek vannak (vannak?) még?
(Pl.: 7", Android 4, kapacitív kijelző, CPU 1GHz, Bluetooth... és még használható is.)
Please?! -
kisda
aktív tag
Elolvastam, de nem tudom hogy mi lehet a gond.
T-mobil 2gigás netem van, E1750 Stick. gond nélkül felcsatlakozik ICS alatt is.
Nem állítgattam az APN-t. Mikor kéken villog,de nem folyamatosan világít,akkor menj a Beállításokba ---> Továbbiak... -----> Mobilhálózatok ---->Hozzáférési pontok nevei. Itt nekem 3 féle APN-t hoz ki,magától felismeri a hálózatot-Tmobile mms
-Tmobile GPRS (internet)
-Tmobile GSM vagy nemis tudom pontosan.Itt a középsőt választottam,azóta akármikor csatlakoztatom a Stick-et,automatikusan az Internetet választja,és már jó is.
Üdv: Dávid
-
tvamos
nagyúr
válasz
Chapel #11916 üzenetére
A teljesitmenyre akkor lehet hatassal, Ha beledugsz egy Class 4 vagy regebbi micro SD kartat, es arra teszed appokat. Mert azert a belso flasy sokkal gyorsabb szokott lenni, mint a kulso soros eleresu.
Allitolag a Wayteq procija (vagy a GPU?) allitolag nem kompatibilis minden jatekkal. Mar a fiam is toltogetett le olyan jatekokat, (Asphalt5 pl,) amik nem kompatibilisek a telefonommal (Persze, nem neztem utana, hogy a Tegra2 miatt van, vagy masert...)
Szoval gondold vegig, mire akarod hasznalni. (Szerintem.... meg1x!) -
Mittu88
senior tag
volt már aki 400 dolláros cuccra se fizetett ÁFA-t, vámot. A vám mértéke amúgy 2%, az nem összeg.
Az elemlámpa fórumban amúgy nagyon sokszor rendelnek Kínából lámpákat, egyes lámpák 120-200$-ba is kerülnek, de még sose hallottam olyanról, hogy megvámolták meg ÁFA-t tettek rá. Szóval elég jók az esélyeid -
válasz
zoltenwoodoo #11903 üzenetére
3 hét még kb.
-
Chapel
addikt
válasz
canniball #11914 üzenetére
Igen megtaláltam én is és tulajdonképpen az lesz amit először kinéztem, ami a Waytec x-tab 70i. Az egyetlen dolog amiben jobb a Concorde az a 4gb vs. 8gb flash memória. Minden egyében a Wayteq a nyerő nálam.
Érdemes mindössze ezért a Concorde-ot venni, tehát sokat nyom a latba teljesítményben?(Vagy teljesítményhez nincs köze mert ez az alap tárhely? Bocsánat a triviális kérdésért, általában jól tájékozott vagyok,de ez most nem tiszta itt mire vonatkozik
)
-
canniball
nagyúr
válasz
Chapel #11908 üzenetére
Azt hiszem kelzsoca erre gondolt.
-
Chapel
addikt
Az irányú tapasztalat érdekelne, hogy 30-40e ft közötti kategóriában, milyen tablet pc-t érdemes venni. Azzal már képben vagyok hogy nagyságrendileg ez a kategória kb ugyan azt tudja, de persze azért vannak különbségek, pl. az aksikban van lényeges (1400mAh-3200-ig) illetve pl. hogy 800*480 vagy 800*600-as a kijelző, nyílván képarány függően.
Szóval ami hasznos tapasztalat lenne, hogy az egyes gyártók közül kit érdemes választani, kivel van általában pozitív tapasztalat.
Természetesen vissza olvasgatok, mindössze aktuális dolgok érdekelnek főleg.
-
malwy
senior tag
válasz
tvamos #11906 üzenetére
Skate-tel hogyan boldogulok, vagy az esetleges C71-re érted?
Ha ZTE-re, akkor köszönöm szépen, remekül boldogulok.
Mindennapos használat, netezés, filmnézés, android appok adta kényelem, stabil, be nem akadó működés kárpótol mindenért. Ez sarkall egy még nagyobb tepsire
Problémák:
- 1-2 komolyabb játék nem indul;
- zenehallgatásban egy céleszköz azért nagyságrendekkel könnyebben használható, jobb;
- továbbá megszokást igényel hatalmassága zsebbenhordás közben.Viszont ha C71, akkor az egyelőre a jövő titka. De lehet más, vagy éppen semmi nem lesz.
-
zoltenwoodoo
csendes tag
Lehet valamit tudni a concorde 97 ips plus megjelenési időpontjáról?
-
malwy
senior tag
Üdv!
Mennyire használható ez manapság? Zenithink ZT280 C71Mai mezőnyben is megfontolandó? Csak mert még a 7015ös Concorde is 44%-kal drágább, ez 27 000Ft átszámítva.
ZTE Skate telefonom van android vonalról. Ehhez ha valaki viszonyítana, hálás lennék.
Amit várok:
- Nagyobb kijelző
- Nagyobb teljesítmény (kb. gta3, és pár gameloftos játék prímán fusson)
- Gyermekbetegségei pedig elviselhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óra topik
- SörcsaPH!
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged