Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Ezek szerint most ilyen kategóriában ezt a ghoo-t lenne érdemes megvenni?
Máshogy a kérdésem: Mit érdemes venni?
- nem ragaszkodom a 3g-hez,( telefonnal megosztom)
- talán jobb lenne nekem egy 7ˇ"-os,
- mai világban egy BT-se árt.
Ja és szeretném ha a defy-m nél gyorsabb lenne (fel van húzva 1000 mhz-re)
A keret lehetőleg ne haladja meg az 50-et, de nem lenne rossz, ha 30-40 között megúsznám...Egyébként ebay-ről érdemes szerintetek rendelni?
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #12290 üzenetére
Hat igen... plane, hogy annyival latszik kevedebbet erni egy iPad-nel, amennyivel olcsobb. Igy meg saccolni is nehez, melyik eri meg jobban!..
Ha mondjuk egy C7015-hoz kene hasonlitanom, lehet, hogy akkor sem tudnam megmondani melyik a jobb, ha a kezemben lenne! Ez azert eleg... kellemetlen helyzet!"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tjb007
nagyúr
válasz Mittu88 #12289 üzenetére
Egy videó alapján nehéz megítélni egy tabletet. Lehet, hogy a videón tök szuper aztán amikor kézbe veszed akkor kiderül, hogy mégsem és vice versa.
A másik meg, hogy 30000 forintért azért már ne várjunk Asus Transformer Prime szintet. Akinek ez megfelel az megveszi és használja, akinek nem az meg vesz majd mást. -
Mittu88
senior tag
válasz tjb007 #12288 üzenetére
Na igen... De ha a wifin ilyen sz*rlassú (gondolom a mobilaréna nem 100Ft-os routert meg 2 megás netet használ), akkor 3G-vel mit produkálhat?!
Plusz a kijelzővel se vagyok megelégedve a videó alapján, a srácnak többször is meg kellett ismételnie az érintést.
Eddig csak ipad2-vel volt dolgom, de (ha lehetek kicsit vulgáris) ha ráböfögök azt is érzékeli. /nyilván kicsit költői túlzás, de értitek a lényeget.../ -
canniball
nagyúr
válasz tjb007 #12285 üzenetére
"Ghoo Tab 7000..."
Azt vágom."...de még nem került ki az az oldalra."
Azt hittem csak azért nem találom mert valami "trükkös" címe van a tesztnek. Akkor majd figyelek, köszi az infót!Addig is akit ez a gép érdekel itt egy logout teszt.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tjb007
nagyúr
válasz canniball #12273 üzenetére
Ghoo Tab 7000 de még nem került ki az az oldalra.
(#12275) tvamos
Mint az a későbbi hozzászólásodban (#12284) is írtad várd meg míg kijönnek a kétmagosok, egyrészt mert lehet, hogy amit most kinéztél annak le fog menni az ára, másrészt meg lehet, hogy fogsz kapni hasonlót csak kétmagos változatban nem sokkal többért.
(#12277) tvamos
Az Atomos tabletek mindíg is drágák voltak, szóval olyan nagyon olcsó példányokkal nemigen fogsz találkozni.
Van itt egy aminek már barátibb az ára (ráadásul beépített 3G modem van benne) de nincs készleten és lehet, hogy már nem is lesz: [link] -
kelzsoca
félisten
válasz bigdady #12281 üzenetére
Itt a T-nél kapható eszközök, adják ingyen is, csak vállalj hűséget: link
mod: szolgáltatótól függetlenül mondtam, nyilván mindhárom szolgáltatónál vannak ilyen eszközök, illetve egyéb forgalmazóktól is lehet ilyen eszközöket beszerezni (akár független típust is)
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz bigdady #12278 üzenetére
3G tablet helyett, vagyis a csak WiFi-s modell árkülönbségéből érdemes lenne szétnézni a hordozható MiFi eszközök között, jobb választás lehet (igaz drágább is) mint egy usb sticket támogató router.
Én egy Vodafone R201-es (Hauwei R201) eszközt használok ilyen célra, maximum 5 eszközre tudja leosztani a mobilnetet WiFi-n keresztül, és még beépített akkumulátora is van, így áramellátás nélkül akár 3-4 órát is képes működni (pl: jól jöhet utazás alatt)
-
tvamos
nagyúr
válasz bigdady #12278 üzenetére
Az egy teljesen jo megoldas! Nekem is csak igy ment a ZT-180. (TP-Link TL-MR3420) Persze, en nem ertek az Androidhoz, meg a tabletekhez...
Vagy, Androidos teloval meg lehet osztani a netet. (Wifi hot-spot.) Mondjuk azt a ZT-180-nal meg nem probaltam, de a notim tok jol megy igy is.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
bigdady
nagyúr
Hali.
Nyaralóba nincs net bekötve de van 3g lefedettség. Muszáj 3g tabletet vennem vagy meg lehet oldani vhogy egy 3g mobilnet és 3g-t szétosztó router segitségével és akkor elég lenne wifis tablet is? KöszMás 5let?
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
En meg ilyesmire gondoltam:
http://www.aliexpress.com/product-fm/547681225-10-1-inches-Magicpad-F10-32GB-Android2-2-Windows-7-wholesalers.html
De ez igy mocskos draga! Eleg lenne ehy regebbi, kisebb Atom is.
En valahogy jobban el tudok magamnak kepzelni egy Intel procit, meg ha Atom is.[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
Nahát...
A pandawillnél kinéztem egy táblát magamnak. Hogy ne fürödjek be, előbb megkérdeztem, hogy van-e készleten. Erre egy határozott Igen volt a válsz. Egyből meg is rendeltem. 1 hét telt el, de még mindig feldolgozás alatt. Gondoltam kipróbálom ezt az online segítséget, hátha sikerrel járok. Sikerült is megbeszélnem a hölgyikével, hogy ők azt úgy értették, hogy forgalmazzák. Azt viszont nem tette mellé, hogy már egy jó ideje nincs belőle nekik és nem is tudja, hogy mikor lesz. Abban egyeztünk ki, hogy várok még 1 hetet és ha még mindig semmi, akkor vagy újat választok, vagy lemondom.
Erről a típusról van szó: [link] Főleg a billentyűzt+fémborítás+nagy aksi miatt tetszene ez a típus.
Tudtok ajánlani helyette valamit 250-300$ áron?
Ami fontos:
- fém borítás
- 9,7-10.1 col
- 1024*768 vagy nagyobb felbontás
- bluetooth (ezen a téren kompromisszumképes vagyok)
- 1GB ram
- 16GB rom (ha nagyon nincs, akkor jó a 8GB is)Előre is köszi. Én is kutakodok tovább.
(#12275) tvamos
Acer Iconia W500-on futtattam ubuntut is és droidot is, de valahogy egyik sem győzött meg.A tempó okés volt, jobb mint winnel, de a kezelés hiányos és bugos volt. Valószínűleg, ha szénné hegesztem az ubuntut, akkor ment volna rajta minden, de nem ért annyit az egész.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Nem csak ez a gond, hanem ha teglat kapsz... hetekig mehet a huzavona.
Es nem biztos, hogy ok unjak meg elobb! Na jo, nem te, csak en...Mas:
Nem tudjatok, holl lehetne Atom-os tabletet venni?
(Olcso lenne jo, valami 270-es... Linusszot akarni tenni ra...)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
arnyekxxx
veterán
a 105$-os tabletre kb egy hete pont 0Ft vámot és áfát fizettem.
-
nightmare13
őstag
Hogy most pontosan hol a vámhatár, nem tudom pontosan, valahol 100 dollár alatt, ha személyesen hozod, akkor magasabb.
Lehet külföldről rendelni, ha visszaolvasol, láthatod, kis ázsiai barátaink értik a dolgukat, hogy küldjenek csomagot, ami megússza a vámot.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Imy
veterán
válasz nightmare13 #12266 üzenetére
Akkor mennyi a vámhatár?
Mert akkor nem érdemes külföldről rendelni... -
DJGABI
addikt
Mobilaréna Ghoo Tab 7000 hands-on [link]
oké hogy csak 800*480, de miért, miért ilyen b*szott nagyok az ikonok??? első dolgom lenne egy dpi changert feltenni. app drawerben is 3*5 ikon, meg főleg amikor kinyitja alul a beállítások gyorsmenüt, aztán az kitölti az egész képernyőt
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nightmare13
őstag
A vámhatár jóval 150 dollár alatt van így is... Magyar nyelv lehet rajt, nem mindig sorolják fel a teljes listát, de ha nincs, akkor mi van? Semmi gond, alapszintű angollal elközlet rajta bárki szerintem.
A gép üdvözölendő mindenesetre!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Elszántam magamat én is egy ilyen tablet féleségre.
Úgy 200€-ró/60k Ft-om lenne a cuccra, lényeg, hogy lehesen bele simkártyát tenni az az 3G, meg wifi legyen.
Én az Archos márkát nézegettem mert az van eebben az árkategóriában nagyon jelen, de nem tudom melyiket lenne érdemes, meg mire kellene figyelni stb.
Szóval kérem a segítségeteket.
Köszi.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
AXisBOLD
addikt
köszönöm mindenkinek az e-könyves linkeket, tippeket!
(#12253) keccsa: ez nagyon jó
Kafkát, Örkényt, Londont is találtam
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Clemi
veterán
válasz Sanzaa #12257 üzenetére
Van egy sejtésem, hogy az ICS miatt nem szinkronizálja a naptárt, mert a Wayteq xTAB-70i-nél ugyanez a probléma alapból, sőt a facebook címtárat sem hajlandó szinkronizálni, kizárólag a google+ névjegyzéket. A naptárra ugyan van megoldás, de elég vicces, hogy külön exchange fiókot kell emiatt létrehozni. A korábbi Android verzióknál nem volt ilyen gond, legalábbis nekem a froyo-val azonnal szinkronizált mindent, még a facebook-ot is elég volt mindössze a gmail-es címem beállítani.
-
F.B.I.
veterán
Egy kis Concorde 7015: wifi nagyon erös, 720p videót könnyedén akadás nélkül viszi, agybadugós Samsung fülessel max. hangerőn már durván hangos, Sennheiser HD438 is kellemesen megszólal róla, Skype vidóhívás hibátlna, kamera által adott képre nincs panasz a másik fél részéről.
Hirtelen ennyi, hiba még nem jelentkezett.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
arnyekxxx
veterán
Gyorsjelentés: PD10 az Unlock Root-al (az android sdk-s driver felrakása után) két kattintással rootolva.
-
Nova96
őstag
Van olyan tab amire érdemes várni?50-60e körül 7-10,1 körül.
És az érdekelne hogy full hd mkv+felíratott kezel e az android lelehet a játszani vele? -
Adamis
őstag
Üdv néktek!
Probléma a
következő:
GoClever Tab S73
Android 2.3-as
rendszerrel. Ha be
van dugva a füles,
akkor is szól a külső hangszóró. Lehet ez
az Android hibája, vagy inkább hardveres
gond lesz? (én egyébként erre tippelek...) -
tvamos
nagyúr
válasz parkasz #12224 üzenetére
Szerintem siman jo a S GT-P1000. Ez a sok kinai cucc sem jobb hw. (A ketmagosnak mondott egy mag+mali400 cuccokra gondolok.) De mig ez mar regi, a kinaiak csak tavaly tudtak kihozni. Vagy az iden, mar ICS-sel. De en nem hiszem, hogy azok jobbak. Szoval abszolut jo, de azert a P6200 jobb...
-
hevizms
addikt
válasz B-L-A-C-K #12216 üzenetére
Az az oldal egy hatalmas szemétkupac.Onnan semmit nem szabad rendelni.Ahogy tjb007 is irta,egy 150 $-os gépet akarnak mégy így is jóval áron felül rásózni az emberekre,a vevő nevére és címére rendelve,mindenféle garancia és felelősség nélkül.Semmi egyebet nem tesznek csak megrendelik a vevő helyett Kinából jóval olcsóbban.Vigyázni kell,mostanság egyre több ilyen oldal van.
Ilyen ajánlatot akár én is felajánlhatok bárkinek mondjuk 45000 ft-ért.
Küld a pénzt,aztán én meg majd a te nevedre,cimedre megrendelem Kinából.
Ha esetleg még peched van és a vámon is fennakad,akkor is téged fognak megtalálni nem engem.
Természetesen ezt csak illusztrációnak szántam,nem tudnék ilyen pofátlanul leakasztani emberekről pénzt.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
A 12215 hsz-ben orbitális hülyeséget kérdeztem vagy nem tudja senki a miértjét a dolognak?
-
-
kelzsoca
félisten
válasz parkasz #12228 üzenetére
Annyira azért nem elavult, sőt a 3G képessége miatt szerintem a 45k krüli/alatti ár elfogadható lehet.
Ha fontos a 3G, akkor nem igazán lehet ellene bármit felhozni, specifikációit nézve is megállja a helyét akár ma is.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Köszönöm a válaszokat, mint írtam gondoltam paraszt vakítás az egész, ami elfogadható áron van, és normálisabb vétel lenne, az az ár/teljesítmény alapon melyiket ajánlanátok?
-
parkasz
senior tag
Üdv!
Szerintetek érdemes Samsung tab p1000-be még beruházni? Viszonylag baráti áron jutnék hozzá, de nem tudom mennyire lehet jó hosszabb távon. Légyszi segítsetek.
Esetleg valami frissebbet érdemes nézni? (max 50k értékhatár) -
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, tabletekben semennyire nem vagyok otthon...
Erről kéne valami vélemény: [link]. Első ránézésre jónak tűnik, de általában ezek nagy parasztvakítások, és hanyagolni kell ezeket, vagy
ez tényleg normális, és jó áron van... -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Mi az oka annak hogy egyes játékoknál működik a G sensoros irányitás,míg másikaknál nem?
Azt hittem hogy amiben van G sensor az akkor mindig működik.Teclast A10T tablet.
-
canniball
nagyúr
válasz NeoExDeath #12212 üzenetére
Pl. Titanium Backup (root).
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Balinov
titán
válasz NeoExDeath #12212 üzenetére
tipp: ments le a jatekallasaidat. Marketen van jopar program mindenfele Angry Birds-hoz
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy Tab 7'-es első generációs tabletről le kell írtanom mindent, de úgy hogy vissza lehessen állítani, erre van valamilyen megoldás? Pl. hogy az Angry Birds mentések ne vesszenek el Köszi előre is.
-
skidrowkill
aktív tag
sziasztok van egy ainol novo 7 basic v2-őm megy rajta a skype,de a videóhívás,és a sima hívás sem megy. -röviden nem tudok hívást indítani)
valakinek van ötlete miért??iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
-
tjb007
nagyúr
válasz yerico #12205 üzenetére
xTAB-70i lesz az
Én is lefuttattam az xPAD-70 + (nem hivatalos) ICS kombó alatt.
Antutu v2.7.3
LinPack Single thread
LinPack Multi thread
Quadrant
───────────────────────────────────
"az M3 nem más, mint az M1 kisebb csíkszélességgel gyártott változata"A vezérlők is frissítve lettek benne de ez már tényleg nem is lényeges.
Gyorsabbnak érezted, OK. Én is sok mindent érzek gyorsabbnak ami mások szerint meg nem az.
Hardveresen, papíron az AML8726-M3 jobb és erősebb de ha abbann az eszközben amiben ilyen van, a szoftver amivel eladják szar/nincs optimalizálva akkor meg vagy lőve. Remélem érted, hogy mire akartam ezzel célozni.[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz yerico #12206 üzenetére
Azt hittem, hogy az, hogy van nálam egy időben egy A10-es tablet és egy AML8726-M3, és mindkettőt használtam is, az számít valamit. De ezek szerint tényleg semmit.
Az AML8726-M3-as tablet, és a másik A10-es tablet pontosan milyen volt, főleg típus/méret/OS miatt kérdezném.
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
válasz tjb007 #12113 üzenetére
"Egyrészt amit linkeltél az nem teszt hanem egy szimpla eszmefuttatás, másrészt meg egy hatalmas bullshit, harmadrészt pedig az AML8726-M3 volt a kérdés és nem pedig az az AML8726-M1 ami abban az írásban szerepel."
Hát most mit mondjak rá, ha bullshit, akkor bullshit, ilyen érvekkel nem tudok vitába szállni, és megszállok a tudásod előtt. Így azt sem lehet tényező, hogy az M3 nem más, mint az M1 kisebb csíkszélességgel gyártott változata.
Köszönöm, hogy ma is tanulhattam valamit. Azt hittem, hogy az, hogy van nálam egy időben egy A10-es tablet és egy AML8726-M3, és mindkettőt használtam is, az számít valamit. De ezek szerint tényleg semmit.De ha talán mégis, akkor annyit elmondok, hogy az A10 CPU-ban érezhetően gyorsabb, 3D-ben viszont lassabb. Antutu tesztje jobb, Quadrant tesztje viszont gyengébb, mint az AML8726-M3. A készülékek közül az A10-es használata tűnt folyamatosabbnak, nem volt megakadás, gondolkodás, netezés gördülékenyebben ment.
-
yerico
senior tag
Futtattam újabb tesztet az xPad70i-n
LinPack for Android:
Single thread: MFLOPS: 28.769 / Time: 2.91
Multi thread: MFLOPS: 23.843 / Time: 7.07Antutu v2.7.3
2424 PontQuadrant Standard
2290 Pont -
tvamos
nagyúr
válasz bigdady #12198 üzenetére
Nem tudom mi a baj az i-vel...
De ha az nem jatszik, es nem lehet kapni a Toshibat, akkor szerintem tegy hozza egy kicsit, es Galaxy Tab. (Ha megalkuszol a 8.9" verzioval, akkor...)
En is gyujtok meg a GT-mre."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
AXisBOLD
addikt
válasz kelzsoca #11878 üzenetére
&(#11894) mArZsi
hi
rég jártam erre...
úgy tűnik egyszeri eset volt, mert azóta nem produkálta.
akkor hülyül be kicsit egyébként mikor rá van dugva valami. táp, usb-vel bill., egér, hub, pendrive.
nem tudom van-e összefüggés mert konkrétan nem teszteltem le, csak mikor gond volt, mindig lógott raja valami.
töltője mondjuk kihúzás után egyszer rendesen megütött, zsibbadt is a kezem.
más: hogy lehetne elérni, hogy ne az elalvás/képernyő kikapcsoláskori időt vegye alapul?
egyszerűen nem ébreszt sehogy, mert nem megy tovább az óra ilyenkor.
ez a tablett sajátossága lehet?
+1: play-en elég sok alkalmazást nem látok. hogy tudnám telepíteni őket? appbrain-el se mennek ezek. úgy tudtam az azért van, de csak annyival jobb hogy legalább megtalálja, de install-ra bökés után a play-re irányít, ahol a szokásos nem kompatibilis...fogad.
Aurea mediocritas
-
hun_gery
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest