- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
arnyekxxx #11399 üzenetére
Megbízható, igazából legutóbb is egy konkrét sikertermékkel volt probléma, nem jött utánpótlás és nem tudták teljesíteni a rendeléseket.
Kompatibilitási probléma előfordulhat még így az elején de még így sem kétségbe esni, kis idő elteltével normalizálódni szokott a helyzet plusz külső forrásból telepíthetők az alkalmazások ha a Play Store -on keresztül nem megy.
-
tjb007
nagyúr
válasz
arnyekxxx #11397 üzenetére
Ami kinéztél az pont az első és egyben egyetlen olyan tablet amiben a legújabb, kétmagos Telechips SoC van (igaz, nem egy erőgép).
Ennyiért ez most best buy, egyrészt a kétmagos processzor miatt, másrészt meg a beépített GPS miatt ami valószínűleg nem egy nagy durranás de legalább van. -
arnyekxxx
veterán
üdv!
Valami occo 100$-os táblát keresgélnék harmadgépnek, erről mi az adatlapja alapján a közösség véleménye?
http://www.pandawill.com/pd10-freelander-gps-tablet-pc-7-inch-android-40-12ghz-1gb-ram-8gb-1080p-black-p59956.html
Vagy van-e valami inkább javasolt ebben az árban?
-
boba6
senior tag
a 7015 meddig bírj egy szusszal mondjuk youtube alatt?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
nightmare13 #11358 üzenetére
factory reset segített
érdekes, hogy a készüléken magyar ics volt, mikor megkaptam, de most fr-el angolra állt vissza...
-
nightmare13
őstag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #11391 üzenetére
Egyrészt közben már megkaptam az xTAB-70i-t, nem rossz az ICS rajta, bár még nem nyomogattam sokat. Amúgy már megvásárolható is, 39.900 az ajánlott ára!
-
nightmare13
őstag
Közben kiderült, hogy miben lesz jobb a Wayteq-Xtab 70i, mint a régi... 45 nm-es Cortex A9 proci lesz bent. Ez a hardvert ért változás (ugye nőhet az üzemidő, mert az órajel marad 1 GHz), plusz ugye Zodiak által már említett ICS rendszer.
-
tvamos
nagyúr
válasz
CHIPman #11388 üzenetére
En, amkor tuti a 10.1"-es Samsungot vennem.
// En sokat vonatozom, ezert a 7 plus-ra gyujtok.nightmare13:
Termeszetesen a rossz tapasztalataim miatt beskatulyaztam ezeket a kinai cuccokat. A multkor kiprobaltam egy Yarwikot, az sem javitott a megitelesemen. A tapasztalatom az, hogy a BT modul a minimum. (Bill+GPS...) -
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11378 üzenetére
Szerintem ehhez az is tartozik, hogu ezt gyari allapotaban tudja, es ne kelljen napokat forumozni, meg utanaolvasgatni azert, hogy csak a marketet elinditsd. Es ez meg csak a market...
-
Crondore
tag
Sziasztok
A t15 is igen meggyőző és elgondolkodtató, de ez a T20 nekem mégjobban be jön.
http://en.smartdevice.com.cn/Products/T20/201203/28-113.htmlA külföldi fórumokban igen csak jókat írnak róla, és a saját árkategóriájában nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik.
Teszt és demó videók is magukért beszélnek, igaz ezek eddig csak a t15 -öt mutatják be.
Kíváncsi leszek a mit is hoz sebességben a t15-höz képest a T20.Negatívum a GPS hiánya, meg a gariztatási procedura nehézkes, ha van egyáltalán.
Aksiról kb 6 órát tudnak a fórumok szerint.
Mi a véleményetek? -
CHIPman
nagyúr
Netezni és filmezni(saját képernyőn) kellene valami cucc. A költségvetés magas, iPad2-t akart újonnan az illető, de mondtam hogy a filmek miatt egy droidossal lehet, hogy jobban járna, tehát valahol a 120k-s kategóriában keresgélek. 3G nem kell, számla viszont igen(tehát xxl és társai kilőve).
Ha van/lehet hozzá kapni hozzá billentyűzetes tok, az nem lenne rossz. -
DemonDani
addikt
Az Allwinner A13-ról lehet már tudni bővebb infót?
Milyen butításon esett át aminek az alacsonyabb árat köszönhet? Vagy csak kicsit selejtebbek (alacsonyabb órajel magasabb fesz) így a max 1 GHz az egyetlen pont ahol érezhető az alacsonyabb ár? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
PDF illetve PPT (diavetítés
) olvasásra szeretnék tabletet. HTC Desire S-em van, ezen a PPT-kkel sokat szívtam, nem találtam egy olyan officet sem, ami rendesen meg tudja őket nyitni diavetítéssel (általában az összes állapotot egymáson egyszerre megjelenítette, vagy a háttérkép került legfelső rétegre stb).
Van esetleg valami tabletes office, aminek ez sem jelent gondot?
Igazából iPad vagy playbook is jöhet, ha esetleg valakinek azokkal több tapasztalata van, és jobban működnek ilyen felhasználásra.
Elsősorban használtan vennék, mivel pár hónap után lehet úgyis túladok rajta, nem akarok annyit bukni.
Concorde 9.7-et illetve HTC Flyert néztem, bár utóbbi lehet túl kicsi lenne már. A kijelző a legfontosabb, hogy jó legyen benne, le lehessen tenni az asztalra, ne csak tökéletesen szemből látszódjon
Köszi előre is
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11371 üzenetére
Atlagfelhasznalo? Jol hangzik...
Jo lenne tudni, mit jelent ez! -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11373 üzenetére
Alig csalás, vagy átverés ez a hirdetés...
"A termék magyarországi bolti ára 250.000felett
van, de itt csak 99.000Ft., amíg a készlet tart!
Csere nem lehetséges, illetve a készüléket csak
külföldön lehet személyesen átvenni, illetve
Magyarországon, előre utalás után!" -
Üdv!
Ismét érdeklődnék.
Az iPad 2 itt csak 100ezer.Vannak olyan gépek amik nagyjából ugyanezt tudják, de mondjuk a feléért?
Olvasgattam ezt itt:
http://logout.hu/blog/mycso/index.html
Egy pár tabletet ismertet, csak hát a Galaxy10.1 is ~100ezer. -
Luissimo
veterán
válasz
nightmare13 #11371 üzenetére
egyetértek :-)
-
tvamos
nagyúr
válasz
nightmare13 #11367 üzenetére
Az teny, hogy jo a MALI400. Set top boxba, megia lejatszoba jo is ez a cucc, de parhuzamos folyamatokat kezelni... szerintem mar keves. De ahogy gondoljatok. Az Angry Birds tuti elmegy rajta.
-
fa4hu
őstag
válasz
nightmare13 #11367 üzenetére
Tényleg nem rosszak, egy momo9-et használok közel 3 hete ICS 4.0.3-mal, és simán hozza a Wayteq XPAD-70 2.3-as szintjét. Ami még nagyon jó a momo9-ben, az a wifi-vételi erősség és az üzemidő (bekapcsolt és aktívan használt wifi-vel 6 óra legalább).
-
nightmare13
őstag
válasz
tvamos #11366 üzenetére
Ezek az A10 cuccok azért nem olyan szörnyűek. Igaz, hogy Cortex A8 magra épülnek, de magas az órajelük (1-1,5 GHz), pluszban egy Mali 400 van mellettük, és így együtt a kettő elég használhatónak tűnik (saját tapasztalatom nincs, de az átlagjúzereket nem hallottam sírni, az olyan geekeknek, mint amilyenek meg mi vagyunk, soha nem lesz semmi elég jó
)
-
Mandarinn
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #11359 üzenetére
Az a baj ezzel a táblával, hogy Boxchip A10 a lelke. Nem tudom, táblában, oprendszerrel hogy teljesít, de asztali médialejátszóban, zárt rendszerrel eléggé a legalja kategória, kb az "okostelefonok MTK chipset-je" :S
------
az ára viszont jó, az tény. (meg aztán, ha az allwinner szintjét hozza, ennyiért itthonról belekötni nem nagyon lehet, mivel az ára kb annyi, mint egy vámolt/áfáztatott ainol novo 7-nek kintről) -
tjb007
nagyúr
Még csak a héten jelent meg (vagy múlt héten ?) de máris akciós lett a húsvétra való tekintettel: [link]
Azt írták, hogy csak az eheti rendelésekre érvényesek ezek az árak, szóval akinek kell annak még van egy kis ideje. -
AXisBOLD
addikt
válasz
nightmare13 #11356 üzenetére
igen.
nem tudom mit nyomhattam el, pc-re dugva tökéletesen működik.
-
AXisBOLD
addikt
kis help kellene
nem tudom mit nyomtam el vagy mi történt, de se a betűk se a számok lenyomására nem reagál a billentyűzet.
backspace, enter, iránygombok, tálca működnek.
illetve a betűkre különböző programok indulnak el, pl g-mail, böngésző, stb.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
megjott a masina es a tok/billentyuzet paros is.
elso benyonasok jok.
ha valakit erdekel lovok fel par kepet, +leirom a tapasztalatokat.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11346 üzenetére
Rágulizva tényleg magas kicsit.
De most már értem, hogy mihez árulnak 10 collos billentyűzet tokot -
z0d1AK
nagyúr
Új piaci szereplő, WayteQ xTAB-70i, immáron Android Ice Cream Sandwich-csel!
-
Sanzaa
senior tag
-
-
Luissimo
veterán
-
tvamos
nagyúr
Most latom csk, hogy van joarasitva Samsung GT-P6211 Galaxy Tab 7.0 Plus N 16GB.
Mi a kulonbseg a GT-P6211, es a GT-P6210 kozott? -
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11331 üzenetére
A T-Mobilnál van ilyen net, de csak aranykártyásoknak
-
tjb007
nagyúr
válasz
nightmare13 #11329 üzenetére
Ez csak a Smart Tab -ekre vonatkozik.
Az S7 függetlensége meg nem urban legend, valóban az. -
petipetya
nagyúr
válasz
nightmare13 #11327 üzenetére
Megmondom én, ne fáraszd magad: függő, csak a piros sim kártya megy bele.
-
tjb007
nagyúr
válasz
nightmare13 #11325 üzenetére
Tudomásom szerint nem de egyszerűbb ha magad kérdezed meg: [link]
-
nightmare13
őstag
Amúgy a vodafone táblái függetlenek?
-
petipetya
nagyúr
Ez a Speedshop-os tab valami kínai csoda lehet?
-
Luissimo
veterán
válasz
tvamos #11319 üzenetére
értelek, ezt szeretném énis.
van az Anysoftnak egy olyan fícsörje, hogy "Billentyűzet elrejtése, amikor a fizikai billentyűzet használva van".
ez bevan pipálva.de mivel a blututis billt. nem "fizikailag bedugottnak érzékeli, ígyaztán nem is rejti el a virtuálist.
Ezt szeretném megoldani.
először.
utána majd az ékezetes karakterek megjelenítését is.
mondjuk a sorrend lehet fordított is... -
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a segítséget!
emiatt döntöttem a 7015 mellett: * Elérhető Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich változat is.
+ lesz a tok/billentyűzet páros is.
-
Luissimo
veterán
válasz
nightmare13 #11312 üzenetére
Az INVITEL által forgalmazott is kártyafüggetlen ...
Juteszembe, beszereztem egy Blututis billentyűzetet, kicsi , kompakt, összecsukható.
IlyetSzépen tartja a TAB-ot , nagyon klasz.
DE
melyik megoldás az, amivel a fizikai billentyűzet alkalmazásánál nem jelenik meg a virtuális billentyűzet a képernyőn.
Mert így duplikálva nemsok értelme van. -
-
AXisBOLD
addikt
válasz
canniball #11306 üzenetére
no, köszön az infót, hasznos volt!
visszaolvastam. nem jöttem rá mire gondolsz jóárasítás alatt. de...
Íme a 7015
a 7020
és a kép szerint a hozzá járó fizikai bill. amo ~5k
olvastam a beszélgetéseteket, hogy az új miért lehet olcsóbb. nem értek hozzá ezért nem szállok vitába, de nem ezért lehet? tudásban nem nyújt sokkal többet(?), csak van hozzá +billentyűzet. nade ezt csak zárójelben gondoltam, a lényeg...
...WayteQ xTAB-70 ebben a 800-as proci erősebb lenne?? Cortex A9 ennyit számít?
főzött romok nem érdekelnek, 2.3 na igen, de együtt tudok élni régebbivel is.Huawei IDEOS S7 Slim: gps, fényképező nem érdekel, teló mindig van nálam. gyári market sem. esetleg 3G miatt meg ez jobban, de nem találtam új, független darabot sehol.
7020 vs. 7015: 15 tényleg jobban néz ki, nagyobb a tárhely. erősebb a 3D gyorsító. de ha jól látom másban nincs különbség a kettő között.
(#11307) nightmare13: köszi! le is beszéltél a használtakról
.
áhh azt hittem már látom az alagút végét, de most megint nem tudok dönteni
mondjuk fizikai billentyűzet kell!! ez biztos
fontos: amit linkeltem billentyűzet, az lehet amit a 7020-hoz adnak?
-
DJGABI
addikt
válasz
tvamos #11303 üzenetére
Szerintem nem. A Galaxy-nak valahogy talán ideálisabb a mérete, a 10" sokszor nagy tud lenni (legalábbis én néha így érzem). Hardveresen kb egy szinten van a kettő. Max a Gorilla Glass, ami deal breaker lehet Xoom javára (na jó, meg SD bővíthetőség, akkuban viszont gyengébb, mint a 8.9). Szoftveresen viszont szerintem ismét inkább a Samu. Nem tudom ígértek-e rá ICS-t, de XDA-n már most is van rá jó pár 4.0 változat. Moto meg szereti lezárogatni a bootloader-t, szóval arra mindenképpen várhatod a hivatalos update-et...
-
nightmare13
őstag
válasz
AXisBOLD #11305 üzenetére
Alsóbb árkategóriás termékekből csak garanciával, minőségiekből lehet talán anélkül is használtan. A concorde tabok ugye magyarok, idézőjelesen, mert kínai tabletek magyar forgalmazóval. A 7015 is elfogadható darab, meg ez is, azt kell megnézni, kékfog, vagy hasonló kell-e neked.
Használatról én nem tudok mit mondani, egyelőre még nekem sincs mit nyomogatni
-
AXisBOLD
addikt
válasz
nightmare13 #11300 üzenetére
korrekt a hardver és nem néz ki olyan rosszul, mint ahogy leírták. legalább nem iPad replika.
de ez most sok lenne nekem.
innen úgy 40k-ig van elfogadható eszköz?
ConCorde Tab 7020 Ez??
ez így nem is lenne rossz:
megmondom konkrétan mire kellene: egyrészt mint már írtam, kipróbálni magát a tabletet. másrészt elutazok, hosszabb időre. gagyi notebookot nem akarok venni. ezt akarom helyettesíteni egy időre. emailt, net, elérni az otthoniakat, film. kb ennyi.
szerk.: használt tablet vétel mennyire egészséges ötlet?
-
tvamos
nagyúr
Ez egy egesz pofas kis gepnek tunik:
Motorola Xoom 2 Media 16GBMeg kicsit gyujtenem kell hozza, de a speckoja fincsi.
Dual Core proci, 1GRAM, beveszi az SD-kartyat, 800 x 1280 pixel felbontás...
Csak 3G nincs, BT, GPS is adott...Az viszont elgondolkodtato, hogy er-e 30 ezerrel tobbet, mint a
Samsung GT-P7310 Galaxy Tab 8.9 16GB -
tvamos
nagyúr
válasz
weinmaker #11298 üzenetére
Szerintem akkor van a gond, ha kiadsz 60k-t egy cuccert, ami csak annyival tud tobbet a 30-ksnal, hogy IPS. Utana meg nem tudod megfeleoen hasznalni, mert esetleg szeretnel egyszerre navigalni, meg a neten lenni. Vagy a neten lenni, meg hozzatolni egy billentyuzetet, es nem vagy otthon, ahol adott a wifi.
Es mondjuk a 30k-s cuccot ha eladod 20-ert, megvonod a vallad, hogy ez nem volt tul jo uzlet. Vagy berakod a fiokba... De a 60k-shoz meg mar kolcsonkertel anyutol...
Az egeszbol csak annyit akartam kihozni, ha navigalni akarsz, minimum a beepitett BT modul. De szerintem nem olcsobb a kulso GPS + Tablet.
+ egy neves ceg kifuto tipusa biztonsagosabb megoldas, mint a gagyi kinai. Hacsak nem buheralasra, meg hekkelesre kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horizon Forbidden West
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest