- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
MrWhite #12912 üzenetére
Ezt írja a tracking number?
Nekem a pandawilles cuccomról a singapurpost ezt írja:
Status Date Status Description
04-05-2012 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)08-05-2012 Despatched to overseas (Country code: HU)
Ha ez segít valamit...Egyébként a pandawill oldalán ha az van írva a rendelés státuszához, hogy shipped, akkor az már fel van adva és már csak idő kérdése.
(#12901) Sanzaa
Jól sejtem, hogy ebben egy TI OMAP 4430 van? -
hevizms
addikt
válasz
MrWhite #12572 üzenetére
Na igen.Ez kb igy is van.
Ahogy én olvasgattam nem mindegy melyik weboldalról(eladótól) rendel az ember.
Nagyon ajánlották pld a dealextreme oldalt hogy azok milyen megbizhatóak.
Tulajdonképpen nekem is megküldték a náluk vásárolt árucikket pontosan 45 napra rá a rendelésemre.Azért az szerintem sok,akárki akármit is mond.
A telefonomat az iosen.com-ról rendeltem és nagyon elégedett voltam velük.10 nap alatt a kezemben volt a telefon ingyen postával.
Az élő chat náluk nem olyan mint pld a pandánál hogy órákat kell néha várni,azt mikor végre majdnem sorra kerülnél,megszakad egy pillanatra a kapcsolat,azt kezdheted elölrőlAz iosen.com-on,munkaidőben(ottani idő szerint),azonnal tudtam velük kommunikálni mindig.
A küldeményt a singpost-al küldték,végig tudtam követni nyomkövetésen.
Na szóval nem mindegy honnan rendelünk.
Ugyanigy tudom ajánlani a spemallt is.
A pandawill nekem csalódás volt,egyrészt a nehézkes chat miatt,meg azért mert hetekig hitegették az embereket az auorórával,többek közt engem is mert először azt akartam venni. -
hevizms
addikt
válasz
MrWhite #12566 üzenetére
Kb. hány nap amíg az országba ér (a VÁM Hivatalt most nem számítva)?
Nagyon változó tud lenni.
Nekem a telefonom ingyen postával a singposttal 10 nap latt a kezemben volt.
16-án rendeltem 2 különböző eladótól egy töltőátalakitót és egy hdmi kábelt ingyenpostával.Az egyik már 26-án a kezemben volt,a másik meg éppen ma jött meg.A tabletem a spemall-tól DHL-el 5 nap után a kezemben lehetett volna,de a DHL megszivatott kicsit a vámmal(de ez egy más történet).
A VÁM az általában gyorsan lerendezi ha a papirok rendben vannak.
-
vamzi
senior tag
válasz
MrWhite #12561 üzenetére
Én a mai napon egy SmartQ T20-t rendeltem végre. Kicsit huzavona volt, mert mikor nálunk reggel van, náluk este van(6 óra az eltolódás), az esti kollégák meg szinte semmit sem tudnak. Így hajnal 5kor voltam kénytelen csetelni velük, mert kicsit kacifántosra sikeredett a dolog.
Rendeltem egy Yinlips M907-t de két hét alatt sem tudták elpostázni, így kértem egy refundot, hogy választhassak egy újat. De rugalmasak voltak, így csak egy eszközt kellett keresnem a honlapon, ami fedi a különbözetet és azt is megrendeltem és kifizettem. Viszont utóbbi rendelésemet törölték, és az első rendelésemen módosították a típust, amiből van is raktáron és elvileg el is postázták már, mert kaptam róla papírt, hogy mikor kinek, hová mennyiért. Még kértem őket, hogy egy alacsonyabb árat kellene feltüntetni, mert nem szeretnék vámot fizetni és ebben is teljesen partnerek voltak.
Ez volt az első rendelésem. Elvileg regisztráltan kellene jönnie. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki az egészből. Az Eken A90-től egészen könnyedén és hamar felcsusszantunk a SmartQ T20-ra. Bevallom, hogy ennyit nem szerettem volna költeni, de amíg vártam a postázásra, addig félretettem rá még egy kicsit és így talán nem olyan vészes.
Egyébként itt láthatod a rendelésed státuszát:
http://www.pandawill.com/customer/account/A cseten a nagyon sok érdeklődő miatt kicsit hosszú a várakozási idő(tegnap két és fél órát ültem sorban, hogy én jöjjek, ma reggel csak egy felet) Viszont segítőkészek és hozzáértők.
Ha az ingyenes szállítást választottad, akkor nem tudod sehol sem ellenőrizni, egyszer csak beesik 3-5 hét között. Ha 5 hét után sem, akkor kezdhetsz gyanakodni és írni nekik.
-
tjb007
nagyúr
válasz
MrWhite #12566 üzenetére
"Kb. hány nap amíg az országba ér (a VÁM Hivatalt most nem számítva)?"
Passz, ez teljesen kiszámíthatatlan. Erre a kérdésre inkább azok tudnának válaszolni akik mostanában rendeltek és kapták meg a csomagjukat.
Maga a tablet minden téren rendben van, a kijelző felbontása is jobb a szokásosnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest