- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
haligábor
tag
válasz
nightmare13 #13896 üzenetére
Na asszem ez már valami
-
kelzsoca
félisten
válasz
nightmare13 #13896 üzenetére
Az ilyen cikkeknél dollárban feltűntetett árat számold euroban
-
tjb007
nagyúr
válasz
gaben75 #13890 üzenetére
Extereme Digital -ban csak 7015 van jelenleg, M-Tech meg egyáltalán nincs.
(#13891) haligábor
Ramos W17 Pro
Ennél olcsóbban biztosan nme fogsz sehol sem kétmagos tabletet kapni. -
haligábor
tag
sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik a tabletek közül a legjobb és legolcsóbb dupla magos tablet?
egyszer volt dolgom egy ilyen tabbal: zenithink zt 180
elég lassú volt, pedig 7 vagy 8 colos volt, azt gondoltam kis kijelző kisebb felbontás és jobb lesz de nem...
Szoval kétmagos nagyon olcso tabot keresek
-
Mittu88
senior tag
válasz
nightmare13 #13888 üzenetére
köszi! valaki esetleg gyakorlatban tapasztalható különbségekről tud hitelesen nyilatkozni?
-
Mittu88
senior tag
Cortex A8 és A9 között van valamilyen nagyobb teljesítménybeli/fogyasztásbeli különbség? Mondjuk egy Allwinner A10 és egy AmLogic hosszúkód-M3 között, azonos órajelen? Ha van, játékokat leszámítva észrevehető a különbség?
-
keccsa
aktív tag
válasz
salapp #13830 üzenetére
"De ez pl. táblagéphez nem jó, mert az usb-ről nem töltődik sajna, vagy rosszul tudom?"
Ezt a külső HDD "outdoor" tápellátásához gondoltam, nem a táblagéphez!
Egyébként az 5V-os töltőfeszültségű tabletekhez is használható volna, csak olyan kábel kell hozzá, amelyik egyik vége USB csati, a másik vége meg a tablet tápcsatlakozója.
Az meg, hogy nem tud annyi áramot adni, hogy feltöltse, vagy üzemben tartsa a táblát, nem gond, mert ha nincs lemerülve a belső akku, akkor ezt rádugva is megnő valamelyest az üzemidő.
Például ha a 9.7IPS-re rádugsz valamelyik USB-re egy külső aktív eszközt (HUB, számítógép), akkor is jelzi a töltést, tehát valamekkora utántöltést onnan is össze tud szedni.
-
gaben75
tag
Sziasztok,
40000 ft ig milyen tabletet ajánlotok, ICS-el, 7"-os méretben?
köszönöm. -
tjb007
nagyúr
válasz
SShadow #13866 üzenetére
Nagyon is elolvastam a hozzászólásod, ha kioktatásnak vetted akkor sajnálom de az már te problémád, az viszont tény, hogy nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal.
60-70000 forintért 3G -s tabletet újonnan nem kapsz, főleg nem olyat amilyet te szeretnél.
"Nem kötözködésből de ugyanazt írtam amit te is hogy a 3G-s nagyobb"
Közel sem ezt írtad, te az írtad, hogy a 9.7 IPS -nek van egy 3G -s nagyobb kijelzős verziója ami nem igaz, ha nem erre gondoltál akkor úgy kellett volna leírnod, hogy egyértelmű legyen.
Ha mindenképpen fontos a 3G akkor lehet venni USB -s modemet ami igaz nem esztétikus de működik, plusz ott van még a telefonos hotspot és a Mi-Fi is.
(#13867) laxus
Egy HDMI - DVI kábelre (vagy átalakítóra) lesz szükséged.
(#13870) Bici
Sztenderd Allwinner A10 -es tablet, nyugodtan meg lehet venni de nem sokkal többért ott van az Ainol Novo 7 Mars és kétmagos Ramos W17 Pro és olcsóbban a jobb felszereltségű Ainol Novo 7 Tornados is, én inkább ezek közül választanék.
-
salapp
addikt
válasz
Dzsano #13847 üzenetére
A Wayteq volt nálunk 2 napig használatban (3 napig volt nálunk, de az elsőn rögtön nem tudtuk nagyon használni, mert döglött volt a töltője, és visszahurciba...), az akkuidő szerintem nem lehet olyan fényes, persze a második töltésnél jártunk még csak, és azt írják többen, hogy kondícionálni kell 3-4 töltéssel. Viszont az őrületbe kergette asszonyt: azt mondta, "túlérzékeny volt a kijelző", gyakran a lapozásnál rögtön rá is klikkelt valamire véletlenül. Aztán jött a sorozatos fagyhalál. Amikor már a bootba is belefagyott, akkor rohantam vissza vele a 3. nap délutánján, és kiköveteltem egy Concorde 9,7 IPS-t. Az az előzőekhez képest tényleg álom. El is határoztam, hogy majd ezt vagy egy utódját én is beújítom.
A böngészés szerintem teljesen vállalható sebességű, nyilván durván flashelt oldalakat akár 6 másodpercig is tölt befelé, de szerintem nem gáz. És olyan gyönyörű a kép, hogy asszony 10 collos Acer netbookja elbújhat mellette. Éppenhogy pdf formátumú ebook olvasásra kapta (sokaddiplomájához már az összes tankönyv és jegyzet ilyen formán érhető el), és egy 6 collos Onyx Boox-t az egyéb formátumokra. Most úgy látom, hogy ha egy nap úgy másfél órát netezik és olvas vele, akkor a 3. nap reggelén tart az akku 77%-nál. Szvsz nagyon jól méretezték ezt a Li-Polymer akkut ehhez a teljesítményhez.
Egy nap csináltam hard testet, magyarán megszakításokkal legalább 5 órát HD Youtube-oztam és MX Playerrel hd filmeket és sorozatokat néztem rajta, és nem teli akkuval indultam neki, és a végére még mindig 40% körül járt. Szerintem egy teljes napot ki kell bírnia komolyabb aktív használat mellett is, ahogy ígérik. -
SShadow
aktív tag
válasz
tvamos #13868 üzenetére
Ja nézegettem de amiket láttam az már 100fölött van annyit, de azt néztem az Ipon-on lehet még kapni a régi 7.0 plus-t ami gyorsabb és ott a a 3g-s 120alatt volt.
Az a baj nekem az picit sok
Sajna a 3g nagyon kellene mert ugye nincs mindenhol wifi, de azon gondolkodtam hogy végszükség esetén a telóról meg lehet osztani.
Mondjuk ez nem a legjobb megoldás, de talán a legegyszerűbb és külön modemet sem kell venni. -
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Ramos W17 Pro-t rendelt már valaki?
Ha valakihez kerül egy, feltétlen beszámolót kérünk! -
laxus
csendes tag
Üdv!
Tervezgetem egy Concorde tab 9,7 vásárlását. Adott egy [LG M228WA-BZ] monitor. Van rajta egy rakat csatlakozó, de hdmi az pont nincs. Valahogyan megoldható lenne, hogy rátudjam kötni a tabletet? -
SShadow
aktív tag
válasz
tjb007 #13850 üzenetére
Hy!
Nem tudom tudsz e olvasni de a végére odaírtam hogy a keret 60-70ezer forint tehát nem ingyééé akarok tabletet venni.
Úgy gondoltam ennyiért már lehet egy 3g-vel szerelt nem kétmagos ALAP modellt kapni.
"Concord Tab 9.7
Kicsit nagy de az IPS miatt biztos jó ráadásul van belőle 3G-vel szerelt mondjuk az picit nagyobb 10,1"Nincs belőle 3G -s verzió, amiről te beszélsz az a ConCorde tab 10.1 aminek köze sincs a 9.7 IPS -hez.
Nem kötözködésből de ugyanazt írtam amit te is hogy a 3G-s nagyobb:
" mondjuk az picit nagyobb 10,1"Amúgy ha megnézzük az árakat max az X-pad 70i van 40ért a többi mind drágább modell.
Igazából az zavar az egész dologba hogy azért jöttem a topickba hogy informálódjak olyan emberektől akiknek van tapasztalatuk,TE MEG JÖSSZ ÉS KIOKTATSZ ÚGY HOGY EL SEM OLVASOD RENDESEN A HOZZÁSZÓLÁSOM.
Azért köszi a segítséget!!!!!
De asszem megvan a megoldás veszek egy Galaxy Tab 7-est most eléggé olcsó nincs 3g de ez van
-
Crytek
nagyúr
Milyen táblagépet ajánlanátok ami jó és nem túl drága?
Netezésre ,filmezésre (xvid,divx, eseteg 720p-s filmeket játtszon le) kellene.
Netnél fa fő szempont hogy a java flash dolgokat jól kezelje ne legye lassú! -
petipetya
nagyúr
-
morpheuss12
tag
válasz
Dzsano #13852 üzenetére
Sztem próbáld ki a Concorde 7015 -t nekem is ez van és ezeket a dolgokat simán viszi igaz ez sem 3G-s de netezni villám gyors, a képeket is gond nélkül lehet tekerni , Youtube penge igaz operával gyorsabb net de a hardverhez képest jó. Nem ejti el a wifi jelet ami elég fontos.
Ja és a legfontosabb 40ezr alatt van Teszt . -
Dzsano
tag
válasz
tjb007 #13850 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Még picit vajúdok, nem-e lenne elég egy kisebb, mondjuk a Myaudio S7.
Erről tudsz valamit írni?Mi a best buy a 7-es tabletekből kb 40.000 Ft-ig?
Mint írtam, sok olvasás lesz rajta, de más célokra is jó lenne, például kapcsolási rajzok hordozása, stb.
Egy 6'-es e-inkes e-book olvasót, ami nem is tud gyakorlatilag mást semmit, azért drágállok ~ ennyiért. -
Shoo
senior tag
Érdekes ez a 3G dolog...ugye az egyik mostani csúcs a Transformer Prime se tud 3G-zni, ha jól tudom még külső modemmel se.
Egyébként van valakinek Prime-ja? Mi a tapasztalat vele?
-
tjb007
nagyúr
válasz
SShadow #13842 üzenetére
"Ez lenne a befutó ha lenne beépített 3g ebben az árban"
Nem tudom melyik párhuzamos univerzumból írod ezeket a sorokat de ha beépített 3G -re van szükséged akkor azt meg is kell fizetned. Egy hamar ne számíts rá, hogy 40000 forintért ilyen tabletet fogsz kapni, főleg nem itthon.
"Concord Tab 9.7
Kicsit nagy de az IPS miatt biztos jó ráadásul van belőle 3G-vel szerelt mondjuk az picit nagyobb 10,1"Nincs belőle 3G -s verzó, amiről te beszélsz az a ConCorde tab 10.1 aminek köze sincs a 9.7 IPS -hez.
"Wayteq X-pad 100is
Nem tudom ez és a Concord között van e különbség v. ebből van e 3G-s példány?"Van közte különbség (más a SoC) és nincs belőle 3G -s verzió, ha lenne az is 75-80000 forint körül lenne, annyiért meg nem sok embernek kéne.
"MyAudio Series 9
Kinézetre ez visz nálam minden van IPS az ára sem rossz ráadásul 1.2GHZ megy a proci"Ez már csak azért is vicces mert ez teljesen (milliméterre és csavarra) ugyanaz (- szoftveres gondoskodás a ConCorde javára) mint a ConCorde tab 9.7 IPS
"A másik kérdés hogy mivel a procik eléggé "alacsony" órajelen vannak gyárilag lehet e valamelyiket ezek közül Overlockolni"
Nem lehet, ez nem Core i7, ezek ennyit tudnak. Ha nagyobb órajelet szeretnél akkor nyúlj mélyebben a zsebedbe és áldozz rá többet, mondjuk a dupláját. Ha ez nem opció akkor kénytelen leszel beletörődni, hogy ezek ennyit tudnak.
Ha van rá lehetőséged és időd akkor próbáld ki mindegyiket, úgy könnyebb választani.
Ha leginkább játékra szeretnéd használni akkor inkább várd meg a kétmagos modelleket.(#13847) Dzsano
ConCorde tab 9.7 IPS vagy WayteQ xTAB-100is, amelyik jobban tetszik.
(#13848) Dzsano
Az is csak 1,2GHz -en megy, többet nem bír.
Inkább felejtsd is el és a pár sorral feljebb levá két modell közül válassz. -
Dzsano
tag
Ezt ismeri valaki?
Funscreen Funtab gemini 10c40
1500-as procival, de nem IPS panel. -
Dzsano
tag
Nálam is hasonló a gond:
Concord Tab 9.7 IPS 1200-as proci, 3750 mAh kapacitású lítium-polimer aksi,
Wayteq X-pad 100is 1000-es proci, 8000 mAh,
MyAudio Series 9 1200-as proci, 8000 mAh
Az akkumulátor teljesítmény nagyon érdekes! Árban egyformák, mind IPS, a kamera nem érdekes.
Főképp e-book olvasásra lesz, tehát kellene a "nagy" rendelkezésre állási idő, és fénykép nézésre, szokásosak, internet, stb. stb. Videó nem érdekes.A legnagyobb kérdés: melyiket?
-
Sanzaa
senior tag
A ConCorde 9.7 IPS most 54560 Ft a PCX webshopban inygenes házhozszállítással. Azt hiszem május végéig.
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok érdeklődnék hogy milyen tabletet érdemes venni az olcsó kategóriából?
Igazából egy 7"es lenne a legjobb hordozhatóság szempontjából de néztem a nagyobbakban már van IPS panelllel rendelkező.
A következő gépeken gondolkozom:
Wayteq X-pad 70i
Erről egész jókat olvastam nem is drága és még azt írták a minőség is jó
Ez lenne a befutó ha lenne beépített 3g ebben az árbanConcord Tab 9.7
Kicsit nagy de az IPS miatt biztos jó ráadásul van belőle 3G-vel szerelt mondjuk az picit nagyobb 10,1Wayteq X-pad 100is
Nem tudom ez és a Concord között van e különbség v. ebből van e 3G-s példány?MyAudio Series 9
Kinézetre ez visz nálam minden van IPS az ára sem rossz ráadásul 1.2GHZ megy a prociA kérdés hogy minőségre melyik az amit érdemes venni ami nem fog szétesni?
A másik kérdés hogy mivel a procik eléggé "alacsony" órajelen vannak gyárilag lehet e valamelyiket ezek közül Overlockolni mondjuk egy 1,5 vagy 1,6GHZ szerintem már érezhetően jobb lenne nekik)))
Ja a felhasználást nem írtam igazából netre és játszani kellene mindenképpen olyan amibe a MAIL400 van mert az legalább viszi az új játékokat is (GTA,Shadowgun, stb)
A keret valahol 60-70között van.Előre is köszi a válaszokat
Ákos
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake #13837 üzenetére
Nem IPS panel van benne, több helyen is el van írva.
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake #13834 üzenetére
Egyelőre nincs más ebben az árkategóriában.
Előre telepített Play Store valóban nincs rajta de a Ramos azt ígérte, hogy elérhetővé teszik de már erre sem szükséges várni mert megoldották: [link](#13835) aag
Ennél magyarabbul már nem tudom leírni, hogy a kétmagos processzorral szerelt Ramos W17 Pro már megvásárolható, nem úgy mint a már jó régen beharagozott Ainol tabletek aminek nyoma sincs még.
-
-
Sziasztok
Szereztem egy kis tablet-et , Android 2.2 fut rajta ... letezik e olyan progi ra amivel wifi halozatot lehet rajta letrehozni?... konkretan arra kellene hogy be tudjak menni a pc-m megosztott particiojara es azon levo adatokat tudjam hasznalni mint egy halozati meghajtot -
tvamos
nagyúr
válasz
Mittu88 #13817 üzenetére
Igen, ilyesmikre gondoltam!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Van esetleg valahol egy összefoglaló táblázat, hogy mi a különbség az ainol táblák között?
Valamint létezik köztük olyan, ami legalább 1ghz, legalább 1024x600, és 30ezerbe belefér? Ha igen, honnan érdemes rendelni?
Köszi szépen!
-
-
Sanzaa
senior tag
Magyar gyártású univerzális tablettartó:-) http://www.argep.hu/popup.asp?pid=174967658&pnr=10001&foto=1
-
vamzi
senior tag
-
malwy
senior tag
Eldöntöttem, hogy nem ICOO D50-nel hanem Ramos W17pro-val kezdem tabletes pályafutásom. Megrendelném pandawillről, erre behal az oldal... Most ezt vegyem jelzésnek?
-
-
ityam
őstag
Végül visszavittem gariba. Kipróbáltunk másik 6 ilyen tabletet. Mindegyik csinálta a kijelző hullámzást ha hozzáértünk a hátlaphoz. Kivéve ami ki volt rakva bemutató pédányt
Igaz az fehér volt nekem meg fekete volt és csak feketék voltak már. Végül visszaadták a pénzt. Bár jobban örültem volna neki ha találunk egy jót. Később hátha jön újjabb szállítmány fehérből ami jó lesz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged