- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
yerico #12205 üzenetére
xTAB-70i lesz az
Én is lefuttattam az xPAD-70 + (nem hivatalos) ICS kombó alatt.
Antutu v2.7.3
LinPack Single thread
LinPack Multi thread
Quadrant
───────────────────────────────────
"az M3 nem más, mint az M1 kisebb csíkszélességgel gyártott változata"A vezérlők is frissítve lettek benne de ez már tényleg nem is lényeges.
Gyorsabbnak érezted, OK. Én is sok mindent érzek gyorsabbnak ami mások szerint meg nem az.
Hardveresen, papíron az AML8726-M3 jobb és erősebb de ha abbann az eszközben amiben ilyen van, a szoftver amivel eladják szar/nincs optimalizálva akkor meg vagy lőve. Remélem érted, hogy mire akartam ezzel célozni. -
kelzsoca
félisten
válasz
yerico #12206 üzenetére
Azt hittem, hogy az, hogy van nálam egy időben egy A10-es tablet és egy AML8726-M3, és mindkettőt használtam is, az számít valamit. De ezek szerint tényleg semmit.
Az AML8726-M3-as tablet, és a másik A10-es tablet pontosan milyen volt, főleg típus/méret/OS miatt kérdezném.
-
klepto
addikt
válasz
yerico #12111 üzenetére
yerico:
A Java alatt olyan oldalak kezelésére gondoltam, mint a jojatek.hu.
Én ezt még soha nem próbáltam mobilon, de tableten talán előkerülne, ezért merült fel bennem a JAVA futtatása.tjb007:
Végül is a nagy ram annyira nem fontos, ha nem akad a tableten az Android, a nagy rom viszont tényleg az, hogy elég tárhely legyen az appok futtatására!
Szóval továbbra is várom a segítségeteket, hogy mit érdemes venni az alábbi felhasználásra; max 40.000.-Ft-ig:
-Internet böngészés (Flash támogatással)
-Online játékok
-Online, és offline (letöltött) videók nézése (YouTube, és egyéb, internetes oldalakra beágyazott videók)
-Online, és offline zenehallgatás,
-Skype (lehetőleg teljes kompatibilitással, a percadó bevezetése miatt, családi kapcsolattartásra, a mobiltelefon családi csomagja helyett)
-Android játékok (3D-s is)
És talán még egy fontos dolog, a kijelző ne legyen túl érzékeny, és a felbontása a lehető legtöbb appal legyen kompatibilis! -
DJGABI
addikt
válasz
yerico #12111 üzenetére
[link] Vicces, mivel nem tud futtatni. Gyárilag legalábbis tuti, szóval hiába teszel rá egy jar játékot/appot, az nem fog menni, ahogy a böngészőből se tudsz futtatni semmilyen Java (nem JS, mert az természetesen megy) kódot. Utóbbit a C*B netes bankjával próbáltuk, nem ment tavaly, azóta látom csináltak már mobilos nézetet. Úgyhogy ha ez létszükséglet, akkor kb az összes droidos készülék kiesett kollégánál
-
yerico
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest