Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Nahát...
A pandawillnél kinéztem egy táblát magamnak. Hogy ne fürödjek be, előbb megkérdeztem, hogy van-e készleten. Erre egy határozott Igen volt a válsz. Egyből meg is rendeltem. 1 hét telt el, de még mindig feldolgozás alatt. Gondoltam kipróbálom ezt az online segítséget, hátha sikerrel járok. Sikerült is megbeszélnem a hölgyikével, hogy ők azt úgy értették, hogy forgalmazzák. Azt viszont nem tette mellé, hogy már egy jó ideje nincs belőle nekik és nem is tudja, hogy mikor lesz. Abban egyeztünk ki, hogy várok még 1 hetet és ha még mindig semmi, akkor vagy újat választok, vagy lemondom.
Erről a típusról van szó: [link] Főleg a billentyűzt+fémborítás+nagy aksi miatt tetszene ez a típus.
Tudtok ajánlani helyette valamit 250-300$ áron?
Ami fontos:
- fém borítás
- 9,7-10.1 col
- 1024*768 vagy nagyobb felbontás
- bluetooth (ezen a téren kompromisszumképes vagyok)
- 1GB ram
- 16GB rom (ha nagyon nincs, akkor jó a 8GB is)Előre is köszi. Én is kutakodok tovább.
(#12275) tvamos
Acer Iconia W500-on futtattam ubuntut is és droidot is, de valahogy egyik sem győzött meg.A tempó okés volt, jobb mint winnel, de a kezelés hiányos és bugos volt. Valószínűleg, ha szénné hegesztem az ubuntut, akkor ment volna rajta minden, de nem ért annyit az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest