Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Igen, ahogy néztem, alig javult a csip fogyasztása, és agyon is vágták az egészet a +4GB ram és a magasabb órajelek nagyobb fogyasztásával.

Nem mondom, hogy rossz lett, de szerintem sem erre kellett volna kihegyezni őket. Aki 290/290X-et vett 1-2 éve, tényleg nagyon jól járt. Főleg, aki 3 éve 7970-et. Még ma is teljesen jó kártyája van, 3GB rammal.(#7218) Speed(R): Az a 0 innovációs áramtemető mégis egy sokkal komolyabb tudású csip, mint az agyondícsért Maxwell.
Szerintem is a fogyasztásra kellett volna inkább kigyúrni, nem a +4GB ramra és 50Mhz-re, dehát ez van. Attól még nem lett rossz kártya, csak kicsit torkosabb a kelleténél.
Azt mondjuk elég fura, hogy lehet lassabb nálad a 780-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest