Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egészen véletlenül van Kombustor tesztem is az említett beállításokon, 1050Mhz-en 318W 111FPS, 1200Mhz-en 440W 112fps. Ez 122W difi. Itt tartományok sincsenek, mert a Kombustor alatt fixen beállt a fogyasztásmérő, mint a szög.
A csip fogyasztásában sem lehetett olyan túlzottan selejtes, a 7950-em szintén minimumra alulfeszelve 1050Mhz-en, hasonló feszen Kombustor alatt 360W 116fps. Tény, így alulfeszelve torkosabb mindkettő, mint egy azonos revíziós 7970 csip.
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.Nincs itt mellébeszélés, csak nincsenek meg a korábbi 7970 mérési eredményeim, így nem tudok pontos számokat írni azokról. Magamnak mértem, levontam a következtetést belőle, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Steam topic
- Apple MacBook
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.