Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

Akit érdekel a játék:

Elkészült a 3. nagy patch az Indiana Jones játékhoz, ami elhozza a natív DLLS 4 támogatást.

Engem mondjuk a játék a legkisebb mértékben sem érdekel, viszont van itt egy érdekesség, amire felkaptam a fejem:

"Update 3 also adds support for Intel XESS 1.4 upscaling."

Úgy tűnik ez a játék az első a piacon, ami megkapta az XeSS 1.4-es verzióját, ami egyébként még nem publikus, ugyanis a Github-on is egyelőre az 1.3.1 az aktuális verzió. Nyilván a fejlesztők előbb férnek hozzá az új verziókhoz, mint a többi felhasználó, így gondolom hamarosan az 1.4-es publikus lesz Github-on is. Sajnos semmilyen információt nem találtam erről, mintha nem is létezne, ezért is néztem nagyot, hogy a semmiből jött az 1.4-es verzió. Azért kíváncsi lennék, hogy mekkora a különbség az 1.3.1-hez képest.

Még egy technológiai érdekesség, illetve hasznos infó:

Az Update 3 engedélyezi a Path Tracinget AMD és Intel VGA-kon is, eddig ezt kizárólag NV kártyákon lehetett bekapcsolni, most már nincs ilyen korlát. A fejlesztők viszont PT esetén min. 16 GB VRAM-ot írnak elő, így az Intel esetén kizárólag az A770 jöhet szóba.

"This update brings Path Tracing to supported Intel and AMD GPUs. To use Path Tracing, your Intel or AMD graphics card must support Hardware Ray Tracing and have at least 16GB of VRAM."

A jövőben a játékhoz várható RTX Hair implementáció is.

Új hozzászólás Aktív témák