- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez már megint a szokásos AMD-Ready hurrá-optimizmus, az elmúlt évek alapján siralmas hitrate-tel. Mindegy, szerintem eleget szájkaratéztunk, hétfőn megjelenik a játék, a tesztek eldöntik, kinek van igaza.
b)-vonal: nem értem, miért csinálsz ógörög drámát ebből a sztoriból. Ugyan mi lenne túl késő? Ha a fejlesztőknek ennyire fáj az nVidia, akkor csináljanak olyan effekteket, amik AMD-n szebben / gyorsabban futnak. sayinpety fórumtárs pont erről írogat, érdeklődve várom a motorjukat - de az is csak 2016-ban lesz. Szerintem kifejezetten jót tenne a piacnak, ha az nVidia beleszaladna egy kiadós pofonba, de azt azért ne várd tőlük, hogy saját magukat pofozzák fel

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest