- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeryFlash #43666 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy itt az Intel belépett a megrendelő piacra. Ha jól emlékszem volt hír, Intel 3 nm-t szeretne kapni TSMC-től és Apple is. [link]
Szerintem olyan szerződést és pénzt dobtak TSMC nek, ami miatt nem teszi inkább elérhetővé a 3 nm-t csak kis csúszással hogy le tudja fedni a teljes Intel , Apple megrendelést. Kérdés mi marad Amd- nek és Nvidiának így belőle, ha ez esetleg igaz. illetve TSMC mikorra tud úgy bővíteni, hogy a fenti portfóliót le tudja fedni 3 nm eljárással ha még AMD-t is azon akar gyártani... A kifutó gyártó sorokat alakítja át 3 nm-re vagy újakat épít, és ezt nem tudja belátható időn belül elérhetővé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest