- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #43622 üzenetére
500W-okról beszélgettek, amikor én most vidáman írom ezt a laptopomról, ami teljes terhelésen, monitorral együtt sem fogyaszt 45W-nál többet, PH közben lehet olyan 20W...
Én inkább annak látnám értelmét, ha a meglévő vasak lennének okosabban beállítva és használva.
Nem baj az szerintem, ha egy 64 magos CPU-szörny teljes tehelésen megeszi a 300W-ot, ha a tempójához képest ez hatékony. De egy egyszerű hatmagos vacaknak odaadni 140W-ot hogy fűtsön kedvére kicsit túlzás. GPU-kat is úgy kéne gyárilag paraméterezni, hogy egy elfogadható hatékonyságot hozzanak, legfeljebb a maximalistáknak legyen egy "utolsó +1%" mód. Ilyen szempontból nekem nagyon tetszik a koncepció, amit az AMD az RX 6800XT és 6900XT-nél bevezetett, hogy a driverből kapcsolgathatsz nagyon egyszerűen három előre beállított működési módot, quiet, balanced és rage [link] . Sajnos a gyakorlatban nem sok különbség van köztük, de az elképzelés már a jó irányba mutat, illetve főleg a sima 6800-at sikerült a tempójához képest tényleg takarékosra is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest