Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Az kemeny. Tehat felunk hogy egy amcsi ceg megveszi a brit eredetu jelenleg japan kezen levo ARM-et. De az hogy Kina mit csinal az Imaginationnel az nem problema

Tudom b. hogy izgulsz az Nvidiaert, de szerintem nincs okod. Vagy elkaszaljak es akkor sporolnak egy rahedli penzt az Nvidianak, es utana vagy terveznek ok is ARM chipet vagy mivel hogy tenyleg pacban lehet az ARM a piac inkabb a RISC-V fele fordul. Igazabol mind1. Olyan szerintem nem lesz, hogy az ARM-t megveszi Kina, es a piac ne valtana RISC-V-re.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest