- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem Nvidia ha kell vesz/ rendel magának gyártókapacitást mint az Intel. bevételük alapján azt kizártnak tartom, hogy ne tudna annyit fizetni, mint az AMD, hisz magasan felette vannak még mindig, csak valószínűleg AMD nek megéri ennyit fizetni érte, nekik meg nem, inkább így fogalmaznék. Jelenleg az 5 nm-re egyformán ( kis volumennel)vannak benevezve, ( szerintem ez lesz a CPU/ GPU amit emlegetnek,Ada Lovelace új GPU ami lehetséges, hogy mobil SOC alapú, 5 nm).
múlt heti hír , hogy tárgyalnak plusz kapacitásról 7 nm-n TSMC vel.
Ami probléma szerintem itt, hogy elszámolták magukat a Samsunggal,( ha ez igaz, vannak kétségeim)de ha megnézed a teszteredményeket és a mostani helyzetet lehet mégsem, inkább okosan csinálták.Eza CPU dizájn szerintem más lesz ..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest