- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
nubreed
üzenetére
Nem annyit, amennyit szerettek volna, másképp nem lenne PC-s port. Ilyen szempontból jól jártunk. Viszont a Sony nem fogja elérni a 10 milliós eladást még PC-vel együtt sem, ami egy exkluzív címnél erősen minimum target szokott lenni. De a költségeket legalább vissza lehet hozni.
A Sony is látta rajta, hogy az egész nem más, mint egy DHL szimulátor. A játékmenet kimerül abban, hogy csomagokat viszel A-ból B-be, közben küzdesz a tereppel, néha sír a gyerek, ilyenkor babázó szimulátorrá változik, stb. Ha eljutsz a csomagokkal a megfelelő helyre, akkor kapsz lájkokat. Ennyi. Ez ismétlődik sok-sok órán át. Felveszed a csomagot, egyensúlyozol a terepen, a gyereket megvigasztalod, kikerülöd a veszélyeket, lerakod a csomagot, és ugyanez újra. Egy idő után építhetsz utakat, amivel egyszerűbb lesz a járművekkel menni, a gond ezzel az, hogy még unalmasabbá változik a játékmenet. Én próbálom noszogatni magam, hogy vigyem még, de az első pár órában láttam mindent, azóta csak ismétlés. Ha pénzt adtam volna rá ideges lennék, de így csak az időm basztam el, azt meg túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPad topik
- E-book olvasók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest