- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az elhalálozás a legsúlyosabb eset. De akárhogy színezzük, igénytelenség, és korlát a tuningban.
(#4101) Asbee: Nem kell ehhez jósgömb.
Érdekes, 3 éve megtervezte az AMD a GCN architektúrát, és jééé, tök az az irány kell, arra megy az ipar. Ha Te nem látod, akkor nyisd ki a szemed.
(#4102) TTomax: Veled ellentétben én értelmeztem amit írtál. Amire ragáltam, annak semmi köze a fentebb általad leírtakhoz. A GCN nem azért fejlődött, mert rossz lett volna az irány, vagy mert hatalmas szükség lett volna rá, hanem belekerültek új lehetőségek, képességek, amik az évek során felmerültek igények. A Maxwell-es dologgal csak arra céloztam, hogy ahhoz képest, hogy szóvá tetted, hogy a GCN már a harmadik frissítését éli, az NV még az első generáció funkcionalitását sem volt képes letenni az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest