Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az elhalálozás a legsúlyosabb eset. De akárhogy színezzük, igénytelenség, és korlát a tuningban.
(#4101) Asbee: Nem kell ehhez jósgömb.
Érdekes, 3 éve megtervezte az AMD a GCN architektúrát, és jééé, tök az az irány kell, arra megy az ipar. Ha Te nem látod, akkor nyisd ki a szemed.(#4102) TTomax: Veled ellentétben én értelmeztem amit írtál. Amire ragáltam, annak semmi köze a fentebb általad leírtakhoz. A GCN nem azért fejlődött, mert rossz lett volna az irány, vagy mert hatalmas szükség lett volna rá, hanem belekerültek új lehetőségek, képességek, amik az évek során felmerültek igények. A Maxwell-es dologgal csak arra céloztam, hogy ahhoz képest, hogy szóvá tetted, hogy a GCN már a harmadik frissítését éli, az NV még az első generáció funkcionalitását sem volt képes letenni az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Érdekes, 3 éve megtervezte az AMD a GCN architektúrát, és jééé, tök az az irány kell, arra megy az ipar. Ha Te nem látod, akkor nyisd ki a szemed.