Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz hokuszpk #38522 üzenetére

Nem akartam flame wart, meg egyre kevésbé érzek erőt magamban hogy lefolytassak ilyen küzdelmeket az oldalon.Kevés értelmes AMD. párti van már akivel le lehet folytatni érdemi vitát, mint Petykemano például.
    A többiben kb szemét nvidia rohadt köcsögök meg amúgy is az lakáshitelükért is nvida felelős...... nem mintha nekem ezért Nvidia fizetne, egyszerűen rühelem az egyoldalú megítéléseket.
    Manapság a sajtó már inkább AMD párti ,kialakulnak direkt erre szakosodott sajtó orgánumok amik egy gyártót jobban előtérbe helyezik, mint a másikat, lásd pl Adored Tv és társai. A z emberekben kialakul egy megítélés az ilyen hírek alapján is, miközben baromira nem értenek a tőzsdéhez és nem látják át mi folyik itt.

Nvidia azt csinálta, hogy mikor felmentek a részvényárak, akkor 3 havi részesedést kezdett osztani, ez szinte példátlan a tőzsdén. Vannak erre szakosodott kalmárok, aki vagy cégek vagy saját vagyonukat forgatják ezekbe a részvényekbe kockáztatva. AZt sem tudják sokszor mibe fektetnek dollár százezreket , de látják mi van, 3 hónapig jegelik a pénzt és kapják a jutalékot. Persze bedőlt a bánya, a régi részvényesek nem is ugatnak, hisz nekik ez az 1-2 év aranytojást tojó tyúk volt és a 3 éve 80-90 dollárért vett részvényük még mindig többet ér mint akkor, közben meg kerestek egy valag pénzt.
    AZ ilyen tőzsdecápák meg most sírnak a sajtónál, hogy meg lettek vezetve.Pedig ez egy kereskedés, erről szól a tőzsde egyszer fent egyszer lent. Ha nvidia azt gondolta volna hogy nem fog a bánya tovább menni akkor nem verte volna tele a raktárakat pascallal, amit most sem tudott még kiárulni.
    De ezt is leírtam már feljebb.
    Egy gondolkodó újságíró nem írna le ilyet, csak akkor ha közben nvidia nem gyártott volna le hardvert milliókért és alapozta volna erre a dolgokat.De nem ezt tette, telegyártatta a raktárakat , mert azt gondolták, hogy a bányászat még Ok lesz. Hát nem lett az, ezzel ők is kockáztattak, meg a részvényesek is.. Józan paraszti ésszel kellene csak gondolkodniuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés