Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
tehát mi a különbség? ugyan az történt mindkét céggel csak más számokkal de százalékokban nézve nincs különbség.Én pontosan már nem tudom hány komment óta 2 -3évre visszamenőleg beszélek a tőzsdei ármozgásukról. 2016 tól. Szemellenzőt szerintem ti viseltek.AMD 2016 ban 2.77 dolláron állt nvidia pedig 27 dolláron mindkét céggel ugyan az zajlott le kisebb eltérésekkel csak 10x szorzóval Nvidiánál.AMD 2016-és 17 között nőt 6x nagyobbra Nvida pedig 2017 és 2018 között növekedett jelentősen.

Ha nem így gondolta volna akkor nem gyártott volna le ekkora mennyiségű pascalt Erre nem reagáltál ami lényegi kifogásom a váddal szemben és az állításoddal szemben is.
Ha úgy gondolta volna hogy hazugság amit állít akkor nem fektetett volna bele ekkora pénzt és gyártatott volna le ilyen horribilis mennyiségben VGA-t.Persze ettől lehet , hogy pont én tévedek, de akkor értelmetlen lépés lett volna ez a részéről.Mindenképpen hibázott ez tény, tehát igen, ez egy nagy vezetői hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Indul a ChatGPT Health
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest