Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ezzel a frametime dologgal abszolút egyet értek. Számomra ezért sem volt soha opció semmilyen CF/SLI. Egy kártyával 60-70FPS felett már számomra jó az élmény, akkor meg minek a duplázás. Ha pedig ez alatt van az FPS, akkor a két kártya sem segít, pont ezért.

Bár CF 7850-ről váltva én úgy gondolom, tisztában van a fórumtárs, mit vállal.
Én tuti egy 290X-et tennék bele "átmenetileg" mondjuk egy évre, míg elérhető árú nem lesz valami Fiji vagy GM200-as cucc.

Pl. amit írt, hogy olcsóért van náluk a 290X Matrix Platinum. Azt később is szerintem mérsékelt bukóval tovább lehet majd adni, és a tápcsere is elkerülhető, vizezni sem kéne, és lenne egy bitang VGA addig a gépben.
A 980-at csak azért nem említem, mert ott szvsz még túl nagy a prémiumfaktor az árában.(#3518) Abu85: Ahogy nézem, izgalmas idők elé nézünk. [link]
(#3517) wjbhbdux: Annyira ennyi volt az AMD, hogy Vulcan néven az Nv is támogatni fogja az API-ját, persze, csak a kisebb tudásszintű korlátozott bekötésű verziót.

(#3521) odorgg: Szerintem is durva előrelépés volt. Akár FPS-ben, akár más, nehezbben mérhető paraméterekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs