Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Tudom, a fórumtársak már nagyon unják, de ebben a helyzetben is praktikusnak tűnik kicsit lejjebb venni a gyári órajelet, aminek hatására a Hawaii GPU a feszt is automatikusan csökkenti hozzá. Nekem -50Mhz és -20mv 5% sebesség feláldozása árán hozott ~350W BF4 Mantle 64 fős fogyasztásból ~300W-osat a 290-el, szintén faltól mérve. Nálad két GPU-nál úgysem kártyánként 50Mhz-en fog múlni az erő, míg -100W akár egy tápvásárlás megspórolása, vagy későbbre halaszthatósága is lehet.

Nálam ráadásul fel volt húzva a PowerTune limit maxra (+50%), nem volt hőfok miatti órajeldobálás sem (performance BIOS hőfokvédelem nélkül, bőven jó hőfokok), és az i5 4690K-m is 4400MHz-en zakatolt.
(Monitorozások: [link])
Ilyen Prime95+Furmak szörnyűségeket én nem csináltam, nem a 460W-os Fanless tápom kinyírása volt a cél.
(#3513) Milka 78: 290X Uber módban nem dobál órajelet és a 295X2 sem a teszt alapján játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Modellvasút topic
- Micro Four Thirds
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest