Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz #35434496 #3453 üzenetére

Amiket felsoroltam (Mantle, A-sync) is van gyakorlati haszna, csak a TrueAudio, aminek még nincs.
    Mellesleg az Nv semmi különöset nem talált fel a Maxwell-el, kiszedtek pár játékra felesleges részt a GPU-ból, tettek bele egy nagy cache-t, és ultramobil GPU-knál szokásos megoldásokat, és kb. készen is voltak. Nem azt mondom, hogy bizonyos szempontból nem lett jó a végeredmény, de most a fejlesztésekről volt szó, abból meg semmi érdemlegeset nem látok a Maxwell-ben.

(#3454) Asbee: Ne gyere már szalmabáb érveléssel... Egy nyamvadt 12cm-es elfekvő ventit rátenni a backplate-re nem egy nagy dolog. Senki nem beszélt olyanokról, hogy ki kell vinni a fagyban az erkélyre, meg hasonlók. :W A Gigát, MSI-t fújhatod, nem lesz tőle lényegesen hűvösebb, mivel azokon gyárilag nincs backplate, ami akadályozná a kártya hátuljának hűlését. Az MSI-n ami van, az pont besegít hűteni, mivel máshogy oldották meg.
    Ugyanazt írod, mint én, hogy minden nélkül a Tri-X a belépő. Oké. Az is 110K-ba kerül, mármint a 290X-ből. Akkor mi most a probléma az állításommal, hogy 110K-ért használható 290X-et kapni?

(#3455) daveoff: Lesz még hely a Mantle-nak a DX12 mellett is. Főleg, ha tényleg multi-GPU támogatás nélkül hozzák ki a DX12-t. :U
    Másfelől ma is van haszna, "kicsit" fürgébb vele pl. a BF4, mint DX-el. Tudom, a régi lassú monitoroddal nem láttad a difit, de attól még lehetett.
    Ami meg az A-syncet illeti, nem tudom, hol tartanak a monitorok, de egy rakás típus már be is lett jelentve januárban, szóval már arra sem kell sokat várni. Aki pedig nem cserélgeti félévente a gépében a VGA-t, az nagyon fog örülni neki, hogy nem két monitor áráért fog egyet kapni, mint a G-sync esetén.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés