- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
#35434496 #3453 üzenetére
Amiket felsoroltam (Mantle, A-sync) is van gyakorlati haszna, csak a TrueAudio, aminek még nincs.
Mellesleg az Nv semmi különöset nem talált fel a Maxwell-el, kiszedtek pár játékra felesleges részt a GPU-ból, tettek bele egy nagy cache-t, és ultramobil GPU-knál szokásos megoldásokat, és kb. készen is voltak. Nem azt mondom, hogy bizonyos szempontból nem lett jó a végeredmény, de most a fejlesztésekről volt szó, abból meg semmi érdemlegeset nem látok a Maxwell-ben.(#3454) Asbee: Ne gyere már szalmabáb érveléssel... Egy nyamvadt 12cm-es elfekvő ventit rátenni a backplate-re nem egy nagy dolog. Senki nem beszélt olyanokról, hogy ki kell vinni a fagyban az erkélyre, meg hasonlók.
A Gigát, MSI-t fújhatod, nem lesz tőle lényegesen hűvösebb, mivel azokon gyárilag nincs backplate, ami akadályozná a kártya hátuljának hűlését. Az MSI-n ami van, az pont besegít hűteni, mivel máshogy oldották meg.
Ugyanazt írod, mint én, hogy minden nélkül a Tri-X a belépő. Oké. Az is 110K-ba kerül, mármint a 290X-ből. Akkor mi most a probléma az állításommal, hogy 110K-ért használható 290X-et kapni?(#3455) daveoff: Lesz még hely a Mantle-nak a DX12 mellett is. Főleg, ha tényleg multi-GPU támogatás nélkül hozzák ki a DX12-t.
Másfelől ma is van haszna, "kicsit" fürgébb vele pl. a BF4, mint DX-el. Tudom, a régi lassú monitoroddal nem láttad a difit, de attól még lehetett.
Ami meg az A-syncet illeti, nem tudom, hol tartanak a monitorok, de egy rakás típus már be is lett jelentve januárban, szóval már arra sem kell sokat várni. Aki pedig nem cserélgeti félévente a gépében a VGA-t, az nagyon fog örülni neki, hogy nem két monitor áráért fog egyet kapni, mint a G-sync esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fotók, videók mobillal
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Revolut
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest