- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Kinek az érdekét kéne néznem amikor vásárolok magamnak egy VGA-t, az AMD-ét mert "szegényeket" megszívatták az exmérnökeik?
Ugyan már, ez szerintem nem így működik a vásárlók többségénél. Amennyiben az Intel letesz az asztalra egy ár/teljesítményben elfogadható terméket simán megveszem és az sem fog különösebben érdekelni ha csak tőlük lehet majd VGA-t venni. Mellesleg ezt úgy sem fogják engedni a hatóságok, hogy egyszereplőssé váljon a VGA piac. Én optimista vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan már, ez szerintem nem így működik a vásárlók többségénél. Amennyiben az Intel letesz az asztalra egy ár/teljesítményben elfogadható terméket simán megveszem és az sem fog különösebben érdekelni ha csak tőlük lehet majd VGA-t venni. Mellesleg ezt úgy sem fogják engedni a hatóságok, hogy egyszereplőssé váljon a VGA piac. Én optimista vagyok