Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Kinek az érdekét kéne néznem amikor vásárolok magamnak egy VGA-t, az AMD-ét mert "szegényeket" megszívatták az exmérnökeik?
Ugyan már, ez szerintem nem így működik a vásárlók többségénél. Amennyiben az Intel letesz az asztalra egy ár/teljesítményben elfogadható terméket simán megveszem és az sem fog különösebben érdekelni ha csak tőlük lehet majd VGA-t venni. Mellesleg ezt úgy sem fogják engedni a hatóságok, hogy egyszereplőssé váljon a VGA piac. Én optimista vagyok 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyan már, ez szerintem nem így működik a vásárlók többségénél. Amennyiben az Intel letesz az asztalra egy ár/teljesítményben elfogadható terméket simán megveszem és az sem fog különösebben érdekelni ha csak tőlük lehet majd VGA-t venni. Mellesleg ezt úgy sem fogják engedni a hatóságok, hogy egyszereplőssé váljon a VGA piac. Én optimista vagyok