- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Puma K #32088 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e (úgy tűnik nem), hogy idézőjelbe tettem, hogy -> első ránézésre "nem is túl szép" <-.
Én nem kívánok itt ízlésekről vitatkozni, számomra grafikailag sokkal látványosabb a megvalósítás, mint a Total Warhammer. Az se csúnya persze, de amit írtam, számomra már elképesztően illúziórombolóak az üvöltő DX11 korlátok.
Tényleg hatalmas bukás volt a DX10, anélkül most mégis mi lenne? Abból vitték tovább a dolgokat a 11-be...
Gyakorlatilag a DX10 fejlesztései a DX11-ben "értek be".
Igen, a DX10.1 gyakorlati haszna nem sok volt, mert akkoriban nem sokaktól kapott támogatást, ugyanakkor a benne bevezetett megoldásokat ma kb. mindenki használja a DX11-ben.Ami a konzolokat illeti, igen szvsz az is baj, hogy ennyire csirke CPU került beléjük, ez is komolyan gátol bizonyos fejlesztéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest