Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz HSM #32091 üzenetére

Dehogynem láttam.
    Viszont akkor ha már így kiemelted akkor megkérdem, hogy hogyan kell érteni a "nem is túl szép" kifejezést ez esetben ha grafikáról van szó?

Jelenleg az Overwatch valamint a GTA az ami naponta elindul nálam és több óráig pörgetem őket és DX11-gyes címek.

"...számomra már elképesztően illúziórombolóak az üvöltő DX11 korlátok."

Ezeken a képeken te látod az üvöltő DX11 korlátait pl a GTA V esetén?

mod nélkül ez az alap grafika

Én azt látom, hogy egy 2013-ban megjelent játék 2015-ben teljesedett ki PC-n ami DX11-gyet használ és baromi jól néz ki. A jó offline tartalom mellett az aktívan frissített online tartalmon felül ami azóta +9GB-tal hizlalta fel az alap játékot 65GB-ról 74GB-ra ami majdnem egy másik open world játék a Mafia 2 mérete (10GB) szép a csomagolása a játéknak.

Az Overwatch-ot is berakhatnám mert az is baromi szépen néz ki, de az egy jóval kisebb pályán játszódó játék. Vagy akár ott a Witcher 3 is ami szintén DX11-gyet támogat és szintén open world játék. Egyiknél sem látom a DX11 korlátját. Azt látom egyedül az általam felsorolt címeken kívül szinte mindegyik játéknál, hogy hanyagolják a készítők a rombolható környezetet...

A DX10 és 10.1 is egymagukban bukás volt attól függetlenül hogy milyen alapot jelentettek.
    Az akkor kiadott tudásuk alapján semmivel sem tudtak többet a gyakorlatban. Ki sem kellett volna adni csak akkor mikor már elérte a DX11 szintjét tudásban. Ezt is alátámasztja a Vista rövid pályafutása és a Windows 7 gyors megjelenése ahhoz képest mennyi idő volt az XP és a Vista között.

Ugyan az van most a Win7+DX11 párossal mint a WinXP+DX9.c duóval volt anno.

A játékkészítők-kiadók nagyobb rálátással rendelkeznek erre az egész témára mint te vagy én.

Arra az OS és DX-re adnak ki játékot ami elterjedtebb és tudják, hogy zökkenőmentes az áttérés. De számomra egyáltalán nem meglepő módon az eddigi tapasztalatok és információk alapján a DX12-re való tömeges áttérés és új játékok megjelenése elmaradt.

Új hozzászólás Aktív témák