- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
sakal83 #30850 üzenetére
Freesync.
Aki gyorsan reagált vehetett 131k-ért, én is annyiért vettem, annyiért jó deal.
Már máshol is Írtam, de szerintem itt sokan ezen a véleményen vannak. Nem is a kártyával vana baj, hanem a körÍtéssel.
Például, hogy nem igazán kapni, mondjuk itthon, ha igen akkor meg túlárazva. Elég kevés ideig lehetett a külföldi shopokban a lecsupaszÍtott példányokhoz hozzájutni reális áron (vega56 389gbp, vega 64 469gbp). Nem végleges a driver. AIB kártyák késése. Aftermarket coolerek hiánya.
Illetve a megfelelő teljesÍtményehez a vega56-ra 64-es bios kell és rendesen UV-zni.
Ez meg már együtt annyi mókolás, amit azok lehet, hogy csÍpnek, akik szeretik az otthoni konfigot bütykölni, de az átlag user-nek ez csak külön szenvedés és out of box simán bukja a teljesÍtmény 25%-át, cserébe még forró és hangos is a kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest