- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Én tényleg nem értem, mit értetlenkedsz a Steam számain, meg mitől lenne kevésbé pontos, mint bármelyik közvéleménykutató statisztika. A Steam számai elég jók. A szállítói mérések alapján 71% vs 29% az NV vs AMD diszkrét VGA arány, de már ezeréve 70 vs 30 körül mozog. Az AMD vgak jórészét az utóbbi negyedévekben elviszik a bányászok. A kettő együttes hatását tökéletesen mutatja a Steam, hogy náluk, még erősebben alul reprezentált az AMD jelenlét, és ez ráaádusl csökkenő tendeciát mutat, mivel ide a játékos réteg jön, nem a bányászok. Ha emellé azt is vesszük, hogy a Steam erősen nyit Ázsia felé, az méginkább az Intel / NV fölényt fogja jelezni, mert Oroszországban és tőle keletre az AMD tényleg csak a szegény ember 3D-je, és a szegény ember CPU-ja, akármilyen is a Ryzen, a Vega, az RX széria. Arrafele borzalmasan erős brand az NV és az Intel is. Nem véletlen, hogy az NV erősen ráállt az ázsiai MMORPG és hasonlós stílusú játékok támogatására, mert sokmilliós bázisú felhasználókkal mennek a szerverek. Ázsiában az AMD a futottak még kategória. Úgyhogy lehet itt mindenféle nem hitelességgel dobálózni, a való életbeli tények, szépen alátámasztják a Steam statisztikáit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest