Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #45185024 #27525 üzenetére

Ez mar az a kategoria, ahol nem gyartanak nagy mennyisegeket, hanem inkabb a minosegre es a maximalis teljesitmenyre mennek. Valogatott alkatreszek, egyedi nyak, minden foldi jo. Palit az nagyon komoly minosegi dolgokat tesz le az asztalra, azt meg nem tudtam hogy a KFA2 is hozzajuk tartozik ami meg a masik ilyen ceg.

Orulnek ha a piros oldalon is ilyen szintu felhozatal lenne idovel ujra, ami azt jelentene hogy ujra komoly piaci szereplok komoly termekekkel. Nem veletlen varok en is egy Toxxic Vega-t, ott az a csucs.

Ez innyenceknek valo termek, nem atlagfelhasznaloknak. Az haboritana fel ha nem lenne senki aki legjobbat akarna nekem adni ;)

szerk: meg annyit hogy amit az NV a VGA piacon csinal az nagyon beteg, nezd meg a lepcsoket a 1060-70-80-Ti kozott, vetitsd le az elozo csucs 980Ti-re es mennyit leptek elore teljesitmenyben (minden mast zarjunk ki most). Kepzeld melle azt hogy az AMD is tudna ezt a tempot akkor milyen franko felhozatal lenne, kulonleges extra termekek, szolgaltatasok. Szerintem a tobbsegnek a felsohazbol ez hianyzik.

Új hozzászólás Aktív témák