Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem tudom ki min van kiakadva, az hogy egy szoftver kirak egy linket az asztalomra kerdes nelkul az nalam is egy szemoldokfelvonassal van jutalmazva, egy kapcsolo erre a feladatra a telepitoben es a valasztasi lehetoseg a felhasznalo szamara szerintem a helyes es elvarhato hozzaallas.
Amit ellenben lerendeztek jo paran az nem szanalmas hanem szanalomra sem melto, nevetseges. De hat ez maganvelemeny
Nekem is NV kartyam van most, amikor jott az otlet hogy email regisztraciot szeretnenek az experience-hez az sem nyerte el korlatlan tetszesemet, ettol meg megoldottam. Ha mast nem, az illuzioja legyen meg a szamunkra a valasztasnak.A legnagyobb gondot ott latom, hogy olyan dolgok vannak tullihegve amin nem kellene es forditva. En akkor fikazom az NV-t ha alapos okot ad ra, voltak gondok a driverekkel (olyan bagatellek is amik pl piros oldalon megoldottak alapbol, peldaul a szoftver fuggosegeit tartalmazza a telepito es nem elszall telepiteskor hogy
), a hardver-t nem tudom, vizesblokk alatt az FE megy mint a villam. NV telepitoje random oli meg a Linuxot, ami eleg nehezen toleralhato, am ez sem sokaig marad igy.En orulok hogy ha besokallok az egyiktol lehet menni a masikhoz, legyen az VGA vagy CPU, a felhasznalok tobbsege (95%+) bepakolja a kartyajat es mindenfele allitgatas nelkul megy, a maradek meg ilyeneken szorakozik mint linkek, driverek, gcn verzio, meg kazan, meg felgyullad-felrobban...

En oszinten orulok hogy vannak mindegyik tabornak kritikusai es tamogatoi, nelkuluk szegenyebb lenne a vilag

off:
Ja, es Viszlat is van!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem is NV kartyam van most, amikor jott az otlet hogy email regisztraciot szeretnenek az experience-hez az sem nyerte el korlatlan tetszesemet, ettol meg megoldottam. Ha mast nem, az illuzioja legyen meg a szamunkra a valasztasnak.
), a hardver-t nem tudom, vizesblokk alatt az FE megy mint a villam. NV telepitoje random oli meg a Linuxot, ami eleg nehezen toleralhato, am ez sem sokaig marad igy.