Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Oszinten? Lovesem sincs.
Nem nagyon kovetem a zoldeket, miota megvan a 1080 az az allitas hogy a zoldek szoftveres reszlege jobb megdolt, ugy kb az elso nap amikor beszereltem a kartyat.
Nem drama, csak na.Ha a Volta nem lesz meg a kanyarban sem (valahol mar volt kep arrol hogy kesz van nyak-ostul es viszik egyik helyrol a masikra) es kell valami akkor tuti kiadnak valami rancfelvarrottat a Vega ellen. Ezert lenne jo ha az a sorozat olyan jo lenne hogy meg a Pascal refresh sem lenne eleg, a Voltanak meg kellene meg legalabb egy ev.
NV-nel beleorulnenek abba hogy egy evig nem ok vannak a top-on es elkezdenenek hibazni, a pirosak magabiztosabbak lennenek... Lenne arcsokkentes, agressziv marketing, sok jatek a kartyak melle... Meg vegre fejlesztesek.
Hogy mi lesz? Passz. Nincsenek kemeim egyik cegnel sem, amit tudok hogy penteken az OCUK-tol Gibbe elment Roma-ba valami AMD-s bemutatora es nagyon nagyontetszett neki amit latott. Remelem a Vega volt az. Ha AMD mellelo most, akkor mar nem fognak visszakapaszkodni es az rossz lenne, nekunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Wuthering Waves
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon kovetem a zoldeket, miota megvan a 1080 az az allitas hogy a zoldek szoftveres reszlege jobb megdolt, ugy kb az elso nap amikor beszereltem a kartyat.
Nem drama, csak na.