- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Oszinten? Lovesem sincs.
Nem nagyon kovetem a zoldeket, miota megvan a 1080 az az allitas hogy a zoldek szoftveres reszlege jobb megdolt, ugy kb az elso nap amikor beszereltem a kartyat.
Nem drama, csak na.Ha a Volta nem lesz meg a kanyarban sem (valahol mar volt kep arrol hogy kesz van nyak-ostul es viszik egyik helyrol a masikra) es kell valami akkor tuti kiadnak valami rancfelvarrottat a Vega ellen. Ezert lenne jo ha az a sorozat olyan jo lenne hogy meg a Pascal refresh sem lenne eleg, a Voltanak meg kellene meg legalabb egy ev.
NV-nel beleorulnenek abba hogy egy evig nem ok vannak a top-on es elkezdenenek hibazni, a pirosak magabiztosabbak lennenek... Lenne arcsokkentes, agressziv marketing, sok jatek a kartyak melle... Meg vegre fejlesztesek.
Hogy mi lesz? Passz. Nincsenek kemeim egyik cegnel sem, amit tudok hogy penteken az OCUK-tol Gibbe elment Roma-ba valami AMD-s bemutatora es nagyon nagyontetszett neki amit latott. Remelem a Vega volt az. Ha AMD mellelo most, akkor mar nem fognak visszakapaszkodni es az rossz lenne, nekunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Disney+
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 12GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagyon kovetem a zoldeket, miota megvan a 1080 az az allitas hogy a zoldek szoftveres reszlege jobb megdolt, ugy kb az elso nap amikor beszereltem a kartyat.
Nem drama, csak na.