- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
A tesztekre hagyatkozni pusztán nagy lutri. A valóságban pedig egyszerűen valahogy jobban szeretnek a fejlesztők nVidia-ra optimalizálni(khmm..oké, -Hitman meg 1-2 kivétel, meg hát ha bőrönddel járkálnak a fejlesztőstúdiókhoz akkor khmm...na), illetőleg az Intel/Nvidia kombó is egyszerűen ajánlottabb gamingre.
Nem, nem vagyok fanboy, kicsit öreg vagyok már ilyen demagóg dolgokhoz. Meg természetesen a Ryzen is nagyon jó lett, illetve az AMD kártyákkal sem lesz semmi baja senkinek játékok alatt,(már ha tudják pl hogy az rx480 nem 1080-as, hanem kb 1060szint a valóságban hiába lenne képes többre a felépítése miatt) főleg hogy mindkét oldalról foghat ki az ember hibás cuccot.Én azt szeretném ha most a Ryzen után vga fronton is összekapnák magukat kicsit, mert kell az erős árverseny a barátságosabb árakért mindkét oldalról. Alapvetően én Intel/Nvidia párti voltam mindig is(és ez nem fanboyság, mert elismerem, és követem a másik oldalt is, akik látszólag kevesebb büdzsével gazdálkodnak)de borzasztó drágák sajnos Magyar zsebnek a komolyabb cuccaik, a kereskedők(pláne a kiskerek-nem szakad le a pofájukról a bőr és köpnek fel meg állnak alá -.-")meg még rá is tesznek erre egy lapáttal.
ez az én véleményem, de azt gondolom most a dx 12 hajnalán hogy továbbra sem áll meg a fejlődés, csökkenteni kéne az árakat. És ebben nagy szerepe lehet az AMD-nek, ami végett drukkolok is nekik

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Képregény topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest